Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelenin mec sa Na Li trajao 57 minuta.6-3 i 6-0.Zar je Li toliko jaka za nasu Jelenu ? Bice Jelena razocarana .Bas mi je zao .
U borbi za polufinale Li ce igrati sa Makarovom, koja je pobijedila Agnjesku Radvansku 6:4, 6:4.
I neka ju je poslala kuci i neka je kuci otisla Voznjaki prebacivacica loptopce .
Sto li ce uraditi Ana ? A sto Janko koji se vratio svojoj igri .?

Novak me odusevio sa malim izuzecima ali sa velikim napredkom .
Volim da ga vidim kako igra svoj tenis pa sto bude.
F I N A L E ...B O R I S E finale ....
:heart::heart::heart:

Na Li je opasna igracica i u ovom trenutku mnogo bolja od nase Jelene.
Naravno, navijala sam za Jelenu, ali kad ne ide, onda ne ide. To je sport.
Ne verujem da ce Anci ista moci protiv Azarenke, ali volela bih da Ana pobedi.
Ipak zelje su jedno, a Anine mogucnosti nesto sasvim drugo.
Tipsa me je iznenadio svojim rezultatima, nisam ga gledala ``na delu``, gledala sam tada jedan drugi mec, videcemo sta ce dalje biti.
Novak ide sa Granoljersa, ako se ne varam, videcemo. Ja se nadam najboljem.
Do sada po meni najbolje igra Nadal i Marej.
Kad ova druga polovina kafanceta kaze ``Nije dobro, ne znam sta ce biti``, mene to podseti na naziv romana Z. Lausevica ``Godina prodje, dan nikad``. :)
Malo je off, ali `ajde da ``kazem``.

Jelenin mec sa Na Li trajao 57 minuta.6-3 i 6-0.Zar je Li toliko jaka za nasu Jelenu ? Bice Jelena razocarana .Bas mi je zao .
U borbi za polufinale Li ce igrati sa Makarovom, koja je pobijedila Agnjesku Radvansku 6:4, 6:4.
I neka ju je poslala kuci i neka je kuci otisla Voznjaki prebacivacica loptopce .
Sto li ce uraditi Ana ? A sto Janko koji se vratio svojoj igri .?
Jelena ispunila moja očekivanja samim plasmanom u 4.kolo...dosta je i to :D
Šta će uraditi Ana? Kakvo je to pitanje crna Duška? Pa normalno je da će izgubiti ubedljivo, šta drugo? :lol:
Janko se vratio svojoj igri? :D Ma ajde molim te... :D Pobedio Kuevasa koji je 492 :lol: Selu (77) i Soka (86) pa nijedan nije u top 70, ko da se takmiči na čelendžeru...REALNO! :mrgreen:
No, imaće šansu protiv Ferera jer i Španac igra ko "baba" :lol: ...Mislim... imaće šansu da uzme... 1 set, što je za Janka uspeh! :D

Džabe mu pišeš činjenice...on će ti sad napisati kako to nije bitno jer je stizao do finala i tamo gubio...On je patološki opsednut odbranom Novaka po svaku cenu i to je to. Laži i uvrede kao dobar dan.[/QUOTE

Malo me nije bilo na Forumu. Cak nisam mogao da pratim ni rezultate. Vidim svasta se izdogadjalo.
Nemoj tako. Pogledao na brzinu i cini mi se da su uvrede izostale.

Džabe mu pišeš činjenice...on će ti sad napisati kako to nije bitno jer je stizao do finala i tamo gubio...On je patološki opsednut odbranom Novaka po svaku cenu i to je to. Laži i uvrede kao dobar dan.[/QUOTE

Malo me nije bilo na Forumu. Cak nisam mogao da pratim ni rezultate. Vidim svasta se izdogadjalo.
Nemoj tako. Pogledao na brzinu i cini mi se da su uvrede izostale.

Dobrodosao Dule .Fino te vidjeti .:D
Bilo je vrijedjanja Machony je meni rekao da sam licimjerna i jos nesto ne sjecam se .
U Njujorku kisa svevisnja da odmori Rodzer Federer i dobro se pripremi za Nadala .
Ako ga ne zaustavi on morace Novak.:manikir:

Jelena ispunila moja očekivanja samim plasmanom u 4.kolo...dosta je i to :D
Šta će uraditi Ana? Kakvo je to pitanje crna Duška? Pa normalno je da će izgubiti ubedljivo, šta drugo? :lol:
Janko se vratio svojoj igri? :D Ma ajde molim te... :D Pobedio Kuevasa koji je 492 :lol: Selu (77) i Soka (86) pa nijedan nije u top 70, ko da se takmiči na čelendžeru...REALNO! :mrgreen:
No, imaće šansu protiv Ferera jer i Španac igra ko "baba" :lol: ...Mislim... imaće šansu da uzme... 1 set, što je za Janka uspeh! :D

Slusaj ti mene Gold Roger sve si ovo uzaludno kitio sve nece biti da si u pravu .
Ustvari daj Boze da nista od svega sto si napisao pa i onog CRNA Duska ne bude tako .
Ja cu se nadati suprotnom i uzivati u svakoj tvojoj pogresci.
:roll:

Ko je od Jelene očekivao neki ozbiljan rezultat? :mrgreen: Ovo je njen maksimum na velikim turnirima u ovom momentu :D

После овог идиотског чина сликања са масовним убицом Срба, каријера им је кренула силазном путањом, вертикално...

klinton.jpg

Bilo je vrijedjanja Machony je meni rekao da sam licimjerna i jos nesto ne sjecam se .
U Njujorku kisa svevisnja da odmori Rodzer Federer i dobro se pripremi za Nadala .

Naravno ,Duškina selektivna istina, kao i uvek :D Potpuno jednostrana i ostrašćena u odbrani Novaka i njegovih fanova ma šta oni radili :D

- - - - - - - - - -

Sto mu je dobra kravata.:zper:
Njih dvije su nasjele to ti je to .
Sigurna sam da bi obe pojele tu fotografiju samo da je nema da ne postoji .:D

Sad je gotovo ,ne mogu da pojedu internet :D

Hvala na pozdravu. Skidao neke filmove pa nisam ni video da su neki mecevi odigrani i da se neki ipak igraju. Daj boze da Federer pobedi Nadala i olaksa Noletu posao. Pogledao rezultate od prethodnih dana i video da se Noletu put podosta procistio. Ispali mu najveci konkurenti pa je gornji deo zreba (po nosiocima) mnogo, mnogo slabiji. Mozda se Nadal malo umori pa ga Nole i dobije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back