- Poruka
- 13.940
Isto,zamisli bogotac uzme 18 gs
Ajde Rafo,ispadni,povredi se...bilo sta xD
Bio bi vatromet!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio bi vatromet epskih razmeraBio bi vatromet!![]()
Bio bi vatromet epskih razmera
Nikad se ne zna,i Sampras je osvojio us open u 31. godini i tako zavrsio karijeru...
Kad je mogla Bartoli, mogu i ja.
Pa Novak bi mu odgovarao mnogo vise od Murraya u eventualnom finaluHehe okruglicaMože i kralj, samo da uđe u dobar ritam...još ako bi oprao i Novaka to bi bilo u fulu!
![]()
Nadam se da gresim, ali No1e nema sanse za neki bolji plasman.
Nesto se desava sa njim. Ne znam sta, nemojte sada da pisete da je to od toga sto se vise ne dopinguje, jer to ne mogu vise da slusam.
Ako Komisija za antidoping No1eta ne proverava, onda ne znam koga ne proverava.
Pa Zapad u principu No1eta ne voli kao sto voli Federera ili Nadala i to ce tako ostati. Kao sto ne bi voleo bilo kog tenisera iz istocnih zemalja. To je fakat.
No1e bez obzira sta uradio ce za Zapad uvek biti divljak sa Balkana, mada on to nije, ali propaganda je cudo, a to valjda svi znate iz dogadjaja iz nase skorasnje istorije.
Mi smo obelezen narod.
To znam jer sam zivela na najzapadnijem Zapadu, u Americi u drzavi Vasington i znam o cemu pricam. Naravno da je bilo onih koji nisu ni znali o Srbiji nista, (a bili su doktori), neko je znao o Srbiji (samo zbog Novaka), a neko je Srbiju dozivljavao kao Sibir, tj. deo Rusije. Odoh ja u off sto se teme tice, ali zaista nije lepo da se o nasim teniskim igracima tako lose pise. Ali, sta da se radi. Svako radi po svojoj savesti i moralu.
U Americi mnogi ne vole sestre Vilijams, ne znam da li ste znali, zovu ih majmunicama, ali to su rasisti.
Pa cak i moj bivsi je Afroamerikance nazivao ``crnima`` u pezorativnom kontekstu, mnogo smo diskutovali o tome, ali sta vredi, on je tamo ziveo dugo, pa nije razumeo moju toleranciju na ljude svih boja koze.
Da ne bude zabune, nije to bio razlog sto sam otisla od njega.
Mislim da ce Marej odbraniti US Open i to je to.
Novak mora da se presabere i da se fokusira samo i iskljucivo na tenis. Izgubio je onu strast na terenu, onu posvecenost da ``grize`` na svaku loptu.
Mozda je prezasicenje, mozda nije. Ali nesto se desava sa njim. Ja se izvinjavam svim fanovima Novakovim, mnogo mi je zao sto sam ovo napisala, ali ja pisem ono sto mislim. Ne zamerite mi, molim vas sve.
Ma zezam se ja malo,daleko bilo da se bilo ko povredi,pogotovo igrac kakav je RafaOvo sto si napisao (druga recenica) ti nije u redu.
To se ne radi.
Neka pobedi najbolji.
Jeste,kralj odlicno igraOsvaja ovo Federer nema tu rasprave.Ako ste mu gledali meceve onda mislim da ste svjesni da je u strasnoj formi i da je ovo idealan trenutak za osvajanje jos jednog grend slema...
Ma zezam se ja malo,daleko bilo da se bilo ko povredi,pogotovo igrac kakav je Rafa![]()
imao je sreće što mu u prva dva kola nije bio nijedan igrač rangiran ispod 100. mesta... neko iz kvalifikacija, takvi igrači su mu postali rak rana.Osvaja ovo Federer nema tu rasprave.Ako ste mu gledali meceve onda mislim da ste svjesni da je u strasnoj formi i da je ovo idealan trenutak za osvajanje jos jednog grend slema...
I odmah u drugom setu Novak brejknuo. Gotov je sada ovaj Becker.Baš gledam Novaka i Beckera, dobro ga preznojava 87-mi igrač sveta7:6 u prvom setu za Novaka
![]()
Provukao se u prvom setu,ocajno igraBaš gledam Novaka i Beckera, dobro ga preznojava 87-mi igrač sveta7:6 u prvom setu za Novaka
![]()
Provukao se u prvom setu,ocajno igra![]()
Dakle, nema dopinga i odmah mučenje sa 87-im![]()
Naravski, samo mene gledaju kao ludaka kad to napišemTačno se vidi kako mu nedostaje snage, kako je sporiji, manje eksplozivan... Nije dobro
![]()
...ne znam šta će biti![]()
Dakle, nema dopinga i odmah mučenje sa 87-im![]()
...ne znam šta će biti![]()
Zadise se posle poena od nekoliko razmena...
Stvarno nije dobro,ne znam sta ce biti![]()
Jel su hulja ponovo?![]()
- - - - - - - - - -
Ode reket!Nešto teško diše vitez...stvarno!
![]()