Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na pozdravu. Skidao neke filmove pa nisam ni video da su neki mecevi odigrani i da se neki ipak igraju. Daj boze da Federer pobedi Nadala i olaksa Noletu posao. Pogledao rezultate od prethodnih dana i video da se Noletu put podosta procistio. Ispali mu najveci konkurenti pa je gornji deo zreba (po nosiocima) mnogo, mnogo slabiji. Mozda se Nadal malo umori pa ga Nole i dobije
Pozdrav Dule! Kakvi su filmovi? :D
Nisi ništa propustio, osim da Novak ima put do polufinala kao da nastupa na nekom čelendžeru :D

I da, nedo gospod Bog da Rodžer pobedi Nadala, a izgubi od Novaka...daleko bilo :lol:

Slusaj ti mene Gold Roger sve si ovo uzaludno kitio sve nece biti da si u pravu .
Ustvari daj Boze da nista od svega sto si napisao pa i onog CRNA Duska ne bude tako .
Ja cu se nadati suprotnom i uzivati u svakoj tvojoj pogresci.
:roll:
Ne slušam ja tebe Duška već te čitam :lol: Nisam se ni trudio da kitim, već da napišem realnost :D
Nadam se i ja suprotnom, ali treba biti krajnje realan, kao ja ;)

После овог идиотског чина сликања са масовним убицом Срба, каријера им је кренула силазном путањом, вертикално...

klinton.jpg

Dobro Jelena i sada igra kao pre, ali teško je biti 2x lažni broj 1 :D
Dok je Anu "zeznuo" Verdasko... kad joj je dao nogu :lol:

Steta za Kralja... Bolje mu je da se povuče ako već ne može da dostigne onu staru šampionsku formu...

Neki igraci ne znaju kad treba otici i ostati veliki nego sebi dopustaju ovakva ponizenja.

- - - - - - - - - -

Ispali Delpo, Fedex, na putu je i Nadal. :D Onda Đokoviću ostaje jedino Škot.

Ne boj se ti za Nadala. Kod njega ce sve to doci na svoje mesto

Imala sam merak da Rozer Federer pobijedi Nadala.
Nisam navijala za Robreda imam sa njim nerazciscene racune jos iz vremena Endi Rodika.
Dopada mi se ovaj ranjivi Nadal neopisivo .Kako trckara Nadal u pocetku svakog gema, smijesan mi je .
Dule zao mi je tvog Rodzera Federera ponajvise radi tebe kao njegovog navijaca.
Nesto mi se razmicu oblaci na saznanju ...KO CE DA POBIJEDI NADALA?
Kolsrder MOZDA .:D

Imala sam merak da Rozer Federer pobijedi Nadala.
Nisam navijala za Robreda imam sa njim nerazciscene racune jos iz vremena Endi Rodika.
Dopada mi se ovaj ranjivi Nadal neopisivo .Kako trckara Nadal u pocetku svakog gema, smijesan mi je .
Dule zao mi je tvog Rodzera Federera ponajvise radi tebe kao njegovog navijaca.
Nesto mi se razmicu oblaci na saznanju ...KO CE DA POBIJEDI NADALA?
Kolsrder MOZDA .:D

Hvala ti na "saucescu". Tesko svakom ko naidje na Nadala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back