Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da gresim, ali No1e nema sanse za neki bolji plasman.
Nesto se desava sa njim. Ne znam sta, nemojte sada da pisete da je to od toga sto se vise ne dopinguje, jer to ne mogu vise da slusam.
Ako Komisija za antidoping No1eta ne proverava, onda ne znam koga ne proverava.
Pa Zapad u principu No1eta ne voli kao sto voli Federera ili Nadala i to ce tako ostati. Kao sto ne bi voleo bilo kog tenisera iz istocnih zemalja. To je fakat.
No1e bez obzira sta uradio ce za Zapad uvek biti divljak sa Balkana, mada on to nije, ali propaganda je cudo, a to valjda svi znate iz dogadjaja iz nase skorasnje istorije.
Mi smo obelezen narod.
To znam jer sam zivela na najzapadnijem Zapadu, u Americi u drzavi Vasington i znam o cemu pricam. Naravno da je bilo onih koji nisu ni znali o Srbiji nista, (a bili su doktori), neko je znao o Srbiji (samo zbog Novaka), a neko je Srbiju dozivljavao kao Sibir, tj. deo Rusije. Odoh ja u off sto se teme tice, ali zaista nije lepo da se o nasim teniskim igracima tako lose pise. Ali, sta da se radi. Svako radi po svojoj savesti i moralu.
U Americi mnogi ne vole sestre Vilijams, ne znam da li ste znali, zovu ih majmunicama, ali to su rasisti.
Pa cak i moj bivsi je Afroamerikance nazivao ``crnima`` u pezorativnom kontekstu, mnogo smo diskutovali o tome, ali sta vredi, on je tamo ziveo dugo, pa nije razumeo moju toleranciju na ljude svih boja koze.
Da ne bude zabune, nije to bio razlog sto sam otisla od njega.
Mislim da ce Marej odbraniti US Open i to je to.
Novak mora da se presabere i da se fokusira samo i iskljucivo na tenis. Izgubio je onu strast na terenu, onu posvecenost da ``grize`` na svaku loptu.
Mozda je prezasicenje, mozda nije. Ali nesto se desava sa njim. Ja se izvinjavam svim fanovima Novakovim, mnogo mi je zao sto sam ovo napisala, ali ja pisem ono sto mislim. Ne zamerite mi, molim vas sve.

Nadam se da gresim, ali No1e nema sanse za neki bolji plasman.
Nesto se desava sa njim. Ne znam sta, nemojte sada da pisete da je to od toga sto se vise ne dopinguje, jer to ne mogu vise da slusam.
Ako Komisija za antidoping No1eta ne proverava, onda ne znam koga ne proverava.
Pa Zapad u principu No1eta ne voli kao sto voli Federera ili Nadala i to ce tako ostati. Kao sto ne bi voleo bilo kog tenisera iz istocnih zemalja. To je fakat.
No1e bez obzira sta uradio ce za Zapad uvek biti divljak sa Balkana, mada on to nije, ali propaganda je cudo, a to valjda svi znate iz dogadjaja iz nase skorasnje istorije.
Mi smo obelezen narod.
To znam jer sam zivela na najzapadnijem Zapadu, u Americi u drzavi Vasington i znam o cemu pricam. Naravno da je bilo onih koji nisu ni znali o Srbiji nista, (a bili su doktori), neko je znao o Srbiji (samo zbog Novaka), a neko je Srbiju dozivljavao kao Sibir, tj. deo Rusije. Odoh ja u off sto se teme tice, ali zaista nije lepo da se o nasim teniskim igracima tako lose pise. Ali, sta da se radi. Svako radi po svojoj savesti i moralu.
U Americi mnogi ne vole sestre Vilijams, ne znam da li ste znali, zovu ih majmunicama, ali to su rasisti.
Pa cak i moj bivsi je Afroamerikance nazivao ``crnima`` u pezorativnom kontekstu, mnogo smo diskutovali o tome, ali sta vredi, on je tamo ziveo dugo, pa nije razumeo moju toleranciju na ljude svih boja koze.
Da ne bude zabune, nije to bio razlog sto sam otisla od njega.
Mislim da ce Marej odbraniti US Open i to je to.
Novak mora da se presabere i da se fokusira samo i iskljucivo na tenis. Izgubio je onu strast na terenu, onu posvecenost da ``grize`` na svaku loptu.
Mozda je prezasicenje, mozda nije. Ali nesto se desava sa njim. Ja se izvinjavam svim fanovima Novakovim, mnogo mi je zao sto sam ovo napisala, ali ja pisem ono sto mislim. Ne zamerite mi, molim vas sve.

Svetu se ne može ugoditi i svako ima pravo na svoje mišljenje tako da ne treba da te pogađaju određeni stavovi pojedinih ljudi.
US open će biti u svakom slučaju zanimljiv a ako Novak ponovo podbaci, i neće biti nezasluženo da padne na 2. mesto na listi. 2011 je imao ogroman uspon forme ,2012 je koliko-toliko održavao tu formu, sada definitivno opada. U detalje ne bih ulazio, jer ih ne znam, ali pričaće se dosta o tome...

Osvaja ovo Federer nema tu rasprave.Ako ste mu gledali meceve onda mislim da ste svjesni da je u strasnoj formi i da je ovo idealan trenutak za osvajanje jos jednog grend slema...
imao je sreće što mu u prva dva kola nije bio nijedan igrač rangiran ispod 100. mesta... neko iz kvalifikacija, takvi igrači su mu postali rak rana.
recimo, ovaj brit, daniel evans, koji je izbacio nišikorija i tomića, da je igrao sa rodžerom na startu garant bi ga dobio, ovako, moguće je da se sastanu u 1/8 finala, a tad je iznenađenje manje verovatno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back