Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drugari!

Nije me bilo neko vreme na forumu, ali sam pojedine meceve stigao da ispratim.

Novak je najbolji u ovom momentu, konkurencija je ocajna. "Najbolji" next gen igrac ne moze da prodje prvo kolo na WB, a nije povredjen. Od svih njih samo Thiem ima osvojenu GS titulu, a on je otisao do djavola pa ni ne igra... Jedinstvena prilika za Nola da osvoji nos nekoliko GS-a lagano, i da poveca ukupan broj sedmica na 1. mestu. Rafa je u padu forme a ostali su ocajni.

Pozdrav drugari!

Nije me bilo neko vreme na forumu, ali sam pojedine meceve stigao da ispratim.

Novak je najbolji u ovom momentu, konkurencija je ocajna. "Najbolji" next gen igrac ne moze da prodje prvo kolo na WB, a nije povredjen. Od svih njih samo Thiem ima osvojenu GS titulu, a on je otisao do djavola pa ni ne igra... Jedinstvena prilika za Nola da osvoji nos nekoliko GS-a lagano, i da poveca ukupan broj sedmica na 1. mestu. Rafa je u padu forme a ostali su ocajni.
Red je da i Nole osvoji jedan GS u ocajnoj konkurenciji. Dosta se Rodja naosvajao u weak eri 2003-07. Pa onda opet u Novakovom odsustvu 2017-18.

Pozdrav Mačkoni. Zahvaljujem na postu kakav mogu napisati samo pravi poznavaoci tenisa.

Danas Rodžer protiv Gaskea. Nadam se da će biti na tv. Volio bih pogledati taj meč.
Ne znam šta te je toliko oduševilo u tom generičkom postu kog fanovi RF vrte ne bi li pokušali da nekako omalovaže Novakova neverovatna dostignuća.

Kaže ''Novak je najbolji u ovom momentu'' :) Najbolji je prijatelju tokom čitave protekle decenije i ne misli da stane.

A ne tako davno, naš Mačkoni i par njegovih sapatnika su ovde likovali kako niko nikad neće da obori rekorde RF, naročito ne Novak. E pa, stiže im vreme patnje.

Screenshot 2021-07-04 at 05-32-28 Instagram.png

Ne znam šta te je toliko oduševilo u tom generičkom postu kog fanovi RF vrte ne bi li pokušali da nekako omalovaže Novakova neverovatna dostignuća.

Kaže ''Novak je najbolji u ovom momentu'' :) Najbolji je prijatelju tokom čitave protekle decenije i ne misli da stane.

A ne tako davno, naš Mačkoni i par njegovih sapatnika su ovde likovali kako niko nikad neće da obori rekorde RF, naročito ne Novak. E pa, stiže im vreme patnje.
Prijatelju, moram da ti se izvinim odmah na početku posta. Dugo me nije bilo na temi, i zaboravio sam da pravo na sopstveno mišljenje itekako može da iritira sagovornike.

Još uvek nije oborio rekorde RF i RN, a neke od njih neće sve i da igra još 10 godina. I ne znam šta je problem u tome, čemu tolika gramzivost vas navijača?

Je l' se secate kad je na anketi koliko ce gs-ova da osvoji No1e mackoni glasao x puta sa razlicitim nikovima.

Kao Mackoni da ce da osvoji recimo 3, pa onda kad No1e predje on glasa kao machoni da ce da osvoji 7... :rotf:

Pravi poznavalac tenisa.
Daj neki dokaz za ova lupetanja? Možda botovi poput tebe imaju više nickova, ja nemam. Imao sam rezervne naloge za slučaj da sam banovan, ali to je nešto drugo.

Sad se perfidno od strane pojedinaca (Marion Bartoli, npr) postavlja uslov od četiri GS ove godine da bi Novak bio proglašen za najvećeg, svesni da je to gotovo nemoguće. I ako ne bude to uradio, reći će ''Eto, nije uspeo. Ne može biti najveći.''
Mržnja prema srpskom narodu je bezgranična, izgleda da se ceo ATP samo time bavi. Toliko smo značajni mi kao narod i Nolo sa nama :D

Pozdrav Mačkoni. Zahvaljujem na postu kakav mogu napisati samo pravi poznavaoci tenisa.

Danas Rodžer protiv Gaskea. Nadam se da će biti na tv. Volio bih pogledati taj meč.
Pretpostaviću da je sarkazam moderatora u skladu sa pravilima foruma, jer može da se protumači i kao iskreno mišljenje? U svakom slučaju, zahvaljujem i pozdravljam najboljeg moderatora na Krstarici.

Sasvim normalno (i to ne treba naglašavati) je da imamo različite stavove, mišljenja, prognoze.. naša stvar je za koga ćemo navijati, biti pomalo pristrasni, tužni ili skakali od sreće, sve to je nešto sasvim normalno da bi se neko našao uvrijedjen ili već šta..
U sportu pa tako i u tenisu oboreni su mnogi rekordi. Da ih drži samo jedan teniser bilo bi to nenormalno, nemoguće, i o tome je suvišno i raspravljati.

Kad se uzima broj raznih rekorda koje drži neki teniser Novak je i pored svega ispred..
- osvojanje svih turnira Masters 1000 serije na ATP turu (za više od 30g istorije mastersa)
- prvi u teniskoj istoriji koji je držao sve grend slemove u jednom momentu osvojene na tri različite podloge.
- u sezonama 2015. i 2016. Novak je imao 30 vezanih pobjeda na grend slemovima.
- Posle osvajanja Rolan Garosa Novak je imao nevjerovatnih 16.950 bodova, a to je bilo više nego što su drugoplasirani i trećeplasirani u tom momentu imali zajedno
- ima bolji medjusobni skor od Federea i Nadala..

Ovo su samo neki od rekorda koje Novak trenuttno ima a kako trenutno s tvari stoje sa Novakom izvjesni su još neki.

Daj neki dokaz za ova lupetanja? Možda botovi poput tebe imaju više nickova, ja nemam. Imao sam rezervne naloge za slučaj da sam banovan, ali to je nešto drugo.

https://forum.krstarica.com/threads...svojiti-do-kraje-svoje-karijere.657131/page-9

Pa imas temu pogledaj postove.

Nego si pitao admina da obrise anketu. Evo ja trazim da se vrati nazad. Jer bi bas bilo interesantno da se vidi kako su neki glasali.

Ali ostali su postovi.

Ilke je napisao ko je glasao za 13+.

По прогнозама се види ко се разуме а ко се не разуме у тенис:
13+
ambidekster65, Boki, Dakyorlando, duska.vodolija, gajaraja, Kosta2, Linejna, Lukа, norma jean, PetarSamotnjak, Sotir zvani djubre, stranac119, tamoneki, Tzar, Vojvođanin libertarijanac, ИЛКЕ*, причалица

A imas moj post ispod o tvom glasanju da si glasao za 8 i 11.

A Machony prvo glasao za 8, a onda kao Mačkoni za 11. :hahaha:

A evo ga i tvoj post gde se vidi koliko se razumes u tenis

https://forum.krstarica.com/threads...do-kraje-svoje-karijere.657131/#post-27143071

Da mi je znati ko je glasao da će No2e osvojiti 13+ GS titula? :D Danas baš svako može da ima pristup forumima

I to ti je post sa banovanog naloga. :rotf:

Pretpostaviću da je sarkazam moderatora u skladu sa pravilima foruma, jer može da se protumači i kao iskreno mišljenje? U svakom slučaju, zahvaljujem i pozdravljam najboljeg moderatora na Krstarici.
Ne znam o kakvom sarkazmu je riječ. Ti si nas navikao da pišeš provokacione postove. Ovaj nije bio takav i iskreno sam napisao šta sam mislio. Sad i ja mogu reći da je sarkazam opaska da sam najbolji mod na Krstarici.

Sasvim normalno (i to ne treba naglašavati) je da imamo različite stavove, mišljenja, prognoze.. naša stvar je za koga ćemo navijati, biti pomalo pristrasni, tužni ili skakali od sreće, sve to je nešto sasvim normalno da bi se neko našao uvrijedjen ili već šta..
U sportu pa tako i u tenisu oboreni su mnogi rekordi. Da ih drži samo jedan teniser bilo bi to nenormalno, nemoguće, i o tome je suvišno i raspravljati.

Kad se uzima broj raznih rekorda koje drži neki teniser Novak je i pored svega ispred..
- osvojanje svih turnira Masters 1000 serije na ATP turu (za više od 30g istorije mastersa)
- prvi u teniskoj istoriji koji je držao sve grend slemove u jednom momentu osvojene na tri različite podloge.
- u sezonama 2015. i 2016. Novak je imao 30 vezanih pobjeda na grend slemovima.
- Posle osvajanja Rolan Garosa Novak je imao nevjerovatnih 16.950 bodova, a to je bilo više nego što su drugoplasirani i trećeplasirani u tom momentu imali zajedno
- ima bolji medjusobni skor od Federea i Nadala..

Ovo su samo neki od rekorda koje Novak trenuttno ima a kako trenutno s tvari stoje sa Novakom izvjesni su još neki.
Hvala na podsećanju, ubeđen sam da niko na ovoj temi nije spomenuo rekorde koje Nole drži. Lepo sumirano u jednom postu :)

https://forum.krstarica.com/threads...svojiti-do-kraje-svoje-karijere.657131/page-9

Pa imas temu pogledaj postove.

Nego si pitao admina da obrise anketu. Evo ja trazim da se vrati nazad. Jer bi bas bilo interesantno da se vidi kako su neki glasali.

Ali ostali su postovi.

Ilke je napisao ko je glasao za 13+.

По прогнозама се види ко се разуме а ко се не разуме у тенис:
13+
ambidekster65, Boki, Dakyorlando, duska.vodolija, gajaraja, Kosta2, Linejna, Lukа, norma jean, PetarSamotnjak, Sotir zvani djubre, stranac119, tamoneki, Tzar, Vojvođanin libertarijanac, ИЛКЕ*, причалица

A imas moj post ispod o tvom glasanju da si glasao za 8 i 11.

A Machony prvo glasao za 8, a onda kao Mačkoni za 11. :hahaha:

A evo ga i tvoj post gde se vidi koliko se razumes u tenis

https://forum.krstarica.com/threads...do-kraje-svoje-karijere.657131/#post-27143071

Da mi je znati ko je glasao da će No2e osvojiti 13+ GS titula? :D Danas baš svako može da ima pristup forumima

I to ti je post sa banovanog naloga. :rotf:
Moram da te pohvalim, pravi si arhivator ovog foruma :D

Pa vidi, otkud tebi da su Machony i Mačkoni ista osoba? Ja isto tako mogu da sumnjam da su Boki i stranac119 jedan te isti čovek, ali za to nema dokaza.

Što se tiče liste, pogrešio sam, i nije sramota priznati. Da sam znao da se neće 5 i više godina pojaviti niti jedan teniser dovoljno dobar da pobedi veliku trojku, sigurno bih drugačije glasao. Meni je začuđujuće da se takav vakuum stvorio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back