- Poruka
- 72.874
20-20-20 do US Opena 2021, a onda? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi trebao da osvoji još 11 titula u Parizu? Hoće li Nadal osvojiti još 8 titula u Australiji? Svaki od njih ima svoj omiljeni turnir. Na kom je rekorder. I to je u redu. Još dugo će se pričati o Nadalu kao ubedljivom rekorderu u Parizu. O Đokoviću kao rekorderu Melburna. I ne vjerujem da će rekorde njih trojice u skorije vrijeme iko oboriti. Što se tiče najboljeg ikada u tenisu su mjerilo titule. Ne omiljenost i harizma.Ovo nije da se utješim, nego sam arugmentovano odgovorio na post kako će Nole da obori SVE rekorde u tenisu. A neće, niti je moguće da jedan igrač drži sve rekrode. Ali mnogim njegovim fanovima realnost u rasuđivanju nije uvek prisutna. Sem ako ne misliš da će u narednih 11 godina osvojiti još 11 RG titula?
Rekordi postoje da bi se obarali, a neke od njih verujem nikada niko neće oboriti. Neke od njih će držati i sam Novak, kao što si napisao.
Inače moje mišljenje je da će nakon recimo 10 godina većina ljudi u svetu (ne i kod nas) da se seća Federera kao najboljeg igrača tenisa, pre svega zbog popularnosti i harizme. Živi bili pa videli.
Verovatno nikakveKakve to veze ima s temom?
Krajinovic pobedio Grka Tsitsipasa.Svaka cast za Krajinu.
Imam osecaj da ce Pariz i poraz od Novaka,na Tsitsipasu ostaviti dubok trag.