- Poruka
- 72.871
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ko je to.Da konacno vidimo kako izgleda zanimljivi deo koji nije prikazivan do sad ...Zna li neko ko je ovaj covek... ?
Da nije neko sa SK?Ne znam ko je to.
SK nije prenosio RG.Da nije neko sa SK?
Hvala za informaciju o zaradi dvojice finalista na RG. Taj podatak ovih dana niko nije bio dao.
Izvor?Ovaj RG neisplativ. Zaradio 4 miliona, a zaradio 2,8 samo za AO.
Prize money za AO 32 miliona, a za RG 17 miliona. Francuze ujela zmija za dzep. kakav im je spektakl napravio mogli su da se otvore malo.
Da caste.
@Zauz, hoćeš li nam otkriti ko je na videu koji si postavila?Da konacno vidimo kako izgleda zanimljivi deo koji nije prikazivan do sad ...Zna li neko ko je ovaj covek... ?
Onda nisam dobro shvatio. Mislio sam da znaš, pa testiraš nas ostale znamo li mi.@ambidekster65 nemam pojma zato pitam.
Izvor?
Tim je najlabilniji iz top 10, cak je i Zverev po tom pitanju bolji od njega.Vidim da je Thiem opet izgubio od nekog anonimusa i to lagano, jbt šta se to dešava s njim?
Nema niti jednog Amera čak ni u top 20
Rodžer je svojim nastupom poručio: ''Znao sam unapred da neću da igram ovde do kraja, ali baš me briga. Meni ovaj turnir nije ni bitan, samo malo trčkaram dok se spremam za W. Aj zdravo.''Lepo covek isprozivao hejtere i rotenberga, a zakacio malo i Federera i dvostruke standarde.
https://nova.rs/sport/tenis/razbijac-novakovih-hejtera-za-nova-rs-licemerje-raskrinkano/
"Da se Novak povukao sa turnira izjavivši da mu treba više vremena za pripremu za Vimbldon i da treba da se odmori – mediji bi ga masakrirali. To nije u duhu sporta ili po pravilima sporta. Umesto da kritikuju Federera, krenuli su suprotno i pohvalili ga. Ovo je bilo potpuno nepoštovanje sporta i Rodžer je samo potvrdio da ima način da ostvari svoj neizmeran uticaj u sportu, u suštini je rekao da će igrati samo pod njegovim uslovima. Za igrača koji je osvojio nagradu za sportski duh godine više od 10 puta, ovo uopšte nije bilo previše sportski. Bilo je arogantno, sebično i nepoštovanje, ali kako je to bio Federer, mediji su osećali da je to u redu; da je Đoković učinio isto onda bi ga svi mediji osudili i kritikovali. Da je Federer znao da nije u mogućnosti da igra više od nekoliko mečeva, nije trebalo da uđe na turnir."