Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napred Nole. Rim je tvoj.

Ne moze nam niko nista
jaci smo od sudbine
mogu samo da nas mrze
oni sto nas ne vole.

Ovo ti svojiom pakoscu ne mogu oteti. Malo ti svojom igrom, a malo i Fortuna svojim cinjenjem. Svi nosioci u tvom delu zreba su pogubljeni pre nego su i dosli do tebe. Retki su turniri koje osvojis, a da do finala ne pobedis ni jednog nosioca. Proverite mozda nisam dobro video.
Iako i Ilke kaze: Ноле није сам свој на овом турниру. Као да има тегове и у ногама и у ртукама. Изгуби своју серву глат. :sad2:
ova boranija je bila preslaba za tebe.

Napred Nole. Rim je tvoj.

Ne moze nam niko nista
jaci smo od sudbine
mogu samo da nas mrze
oni sto nas ne vole.

Ovo ti svojiom pakoscu ne mogu oteti. Malo ti svojom igrom, a malo i Fortuna svojim cinjenjem. Svi nosioci u tvom delu zreba su pogubljeni pre nego su i dosli do tebe. Retki su turniri koje osvojis, a da do finala ne pobedis ni jednog nosioca. Proverite mozda nisam dobro video.
Iako i Ilke kaze: Ноле није сам свој на овом турниру. Као да има тегове и у ногама и у ртукама. Изгуби своју серву глат. :sad2:
ova boranija je bila preslaba za tebe.
Тачно. Само овај Шварцман грашак ће да га поштено намучи данас. Гледао сам му ова два меча последња и нисам му нашао мане. Разбио је Надала ко из праћке. Био је тотално суверен. Шапавалов му је био озбиљнији противник.

Svaka cast. Iako je bilo nekako ocekivano (to sam i ja mislio) da Svarcman brzo padne (da se raspadne) posle onakvog prvog seta nije bas bilo tako. Ipak pobeda je cista kao suza. A ako je do finala bilo i malo srece u finalu se pokazala Noletova klasa. Onako se vratiti i osvojiti prvi set u "regularnom vremenu" moze samo vrhunski majstor kao Nole.
Iako sam, kako rekoh, ocekivao da Svarcman gubi nisam hteo (smeo) to da kazem da ga ne baksuziram jer Nole nije bio onaj Nole koji uvek igra po mom "scenariju". Posle 1-2 "traljava" meca titula je sigurna. Ali na ovom turniru - "Ноле није сам свој на овом турниру. Као да има тегове и у ногама и у ртукама". Ocigledno je Tzar ovde u pravu. Izgleda da je ovih sest meseci neigranja poremetilo sve igrace. Srecom Noleta najmanje.

Svaka cast. Iako je bilo nekako ocekivano (to sam i ja mislio) da Svarcman brzo padne (da se raspadne) posle onakvog prvog seta nije bas bilo tako. Ipak pobeda je cista kao suza. A ako je do finala bilo i malo srece u finalu se pokazala Noletova klasa. Onako se vratiti i osvojiti prvi set u "regularnom vremenu" moze samo vrhunski majstor kao Nole.
Iako sam, kako rekoh, ocekivao da Svarcman gubi nisam hteo (smeo) to da kazem da ga ne baksuziram jer Nole nije bio onaj Nole koji uvek igra po mom "scenariju". Posle 1-2 "traljava" meca titula je sigurna. Ali na ovom turniru - "Ноле није сам свој на овом турниру. Као да има тегове и у ногама и у ртукама". Ocigledno je Tzar ovde u pravu. Izgleda da je ovih sest meseci neigranja poremetilo sve igrace. Srecom Noleta najmanje.
Није то рекао цар. То сам ја рекао. :)

119968208_1193888957642945_6439091765947309053_n.jpg

Питах па не добих одговор: Је ли могуће да се не губе лањски бодови ни на турнирима које си играо?
Хајде, разумем да се не губе због опште ситуације, не можеш да дођеш, или ти тренера прогласе зараженим, па те избаце, као Џумхура и још неке. Међутим, Надал је играо Рим, испао 2 кола пре краја, а задржао лањске бодове. То је непоштено.
Мада, тако ни Ноле неће изгубити 2000 вимблдонских бодова. негде прочитах да је сигурна ан 1 месту бар још 4 недеље, сада крцка 286-у. Како само 4 недеље? Сада има 11.240, РФ остао на 9.850, значи 1.390 разлике. Значи, Надал би морао да освоји 2 мастерса по 1.000 да га стигне, али на тим мастерсима има и Ноле неких бодова од лани.
На Р Гаросу Надал не може освојити ништа ново, има од лани 2.000, Ноле 840..

Prilozi

• 325F78F8-939C-47A2-BE6F-F77811AD03F0.jpeg
    325F78F8-939C-47A2-BE6F-F77811AD03F0.jpeg
    143,5 KB · Pregleda: 2
  • D1F2D127-CB1C-404F-B1D9-4A2A93E6BCC1.jpeg
    D1F2D127-CB1C-404F-B1D9-4A2A93E6BCC1.jpeg
    179,2 KB · Pregleda: 2
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back