Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сматрам Крстарицу отвореним форумом где се могу видети и мишљења са других форума и портала. Тај пост сам поставио баш зато да се пренесу и мишљења оних који се на Крстарици не појављују. Ако си запазио, на Тенису се махом појављујемо Дуле и ја понекад. Нашим постовима креирамо ове теме.

100796770_1983112641822526_5452288462025654272_o.jpg

Ako je onaj moj "kilometarski" post o "engleskom" cestitanju rodjendana Noletu oznacen kao spam izvinjavam se Kafandzijama. Znam da sam se namucio "zivijeh muka" dok nisam izbacio sve slike i nekako ga ucinio "podesnim" za kopiranje. Mislio sam da je, bas zato sto je "engleski", bitan za nas Srbe koji znamo sta Englezi misle o Noletu i koliko smo puta do sada videli sta su sve pisali i radili samo da bi unizili njegove uspehe.

Clanak je tada bio "potpuno nov" i za njega nije postojao link koji bih mogao postaviti. Danas vec postoji.

https://www.smuti.info/2020/05/22/englezi-za...

Ne znam da li ce i ovo biti spam? Bice mi zao ako bude jer u njemu ima i ovakvih recenica: "Taj tekst vredi čitati iznova i iznova,omogućili su čitaocima širom sveta da se upoznaju sa jednim drugačijim Novakom Đokovićem".

Ima i gresaka kao da je pisan prosle godine - "To je bilo svakodnevica za Đokovića, sada 15-strukog grend slem šampiona.
I sada, dvadeset godina kasnije, ..... ."

Kao da mu cestitaju 32 rodjendan.

Poslednja izmena:
Ja lično nisam u tom postu video nikakvo spamovawe. Sa guštom sam ga pročitao i još lajkovao. Inače, obično ne čitam tako dugačke postove ali ovaj sam baš eto pročitao.

Ma ne citam ni ja. Ali posle ove recenice - ("Taj tekst vredi čitati iznova i iznova,omogućili su čitaocima širom sveta da se upoznaju sa jednim drugačijim Novakom Đokovićem".), "morao" sam da ga procitam do kraja.

Сматрам Крстарицу отвореним форумом где се могу видети и мишљења са других форума и портала. Тај пост сам поставио баш зато да се пренесу и мишљења оних који се на Крстарици не појављују. Ако си запазио, на Тенису се махом појављујемо Дуле и ја понекад. Нашим постовима креирамо ове теме.
Amin.

Još jednom se izvinjavam Duletu i Ilketu. U pitanju je moj prebačaj. Ako kad drugi put bude slična situacija, reći ću Nini da riješi problem.
Овим си вратио своје акције код мене на почетни ниво. :ok: Рееетко ко се усуди овако да исправи своју грешку. :klap:

Повлачим одлуку и поново се враћам на Тенис :ok:

Još jednom se izvinjavam Duletu i Ilketu. U pitanju je moj prebačaj. Ako kad drugi put bude slična situacija, reći ću Nini da riješi problem.

Gest pravog coveka, coveka sa integritetom. Jednom recju demantij ili izvinjenje se pisu na istom mestu.
Nesto slicno sam napisao i za Dusku kad smo imali "sukob oko Noleta". I ona je ispala maksimalno korektna.

"Krio sam da treniram, da ne izazovem bes drugih tenisera: Nole priznao kakve je uslove imao!
Igrao sam mnogo tenisa na tvrdoj podlozi, ali nisam to kačio po mrežama da ne bih razbesneo druge igrače".

Uopste ne shvatam zasto ovo saopstava na ovaj, nekako "pokajnicki", nacin. Kao da je nesto krao. Pa radili bi svi samo da su imali uslove i da su bili zdravi. Cujemo da je trenirao i Nadal.

https://www.espreso.rs/sport/tenis/564551/federer...

Sto je "ovde" ovako niko nije kriv. I on bi trenirao da je bio zdrav. Uslove bi "vec nekako stvorio". Surova realnost. Inace, cim se bude osecao bolje pocinje sa treninzima, dolazi u vrhunsku formu i eto opet njega na prvom mestu. Pa jel` da?

"Krio sam da treniram, da ne izazovem bes drugih tenisera: Nole priznao kakve je uslove imao!
Igrao sam mnogo tenisa na tvrdoj podlozi, ali nisam to kačio po mrežama da ne bih razbesneo druge igrače".

Uopste ne shvatam zasto ovo saopstava na ovaj, nekako "pokajnicki", nacin. Kao da je nesto krao. Pa
radili bi svi samo da su imali uslove i da su bili zdravi. Cujemo da je trenirao i Nadal.

https://www.espreso.rs/sport/tenis/564551/federer...

Sto je "ovde" ovako niko nije kriv. I on bi trenirao da je bio zdrav. Uslove bi "vec nekako stvorio". Surova realnost. Inace, cim se bude osecao bolje pocinje sa treninzima, dolazi u vrhunsku formu i eto opet njega na prvom mestu. Pa jel` da?
Сви су и тренирали али нико није лупао у звона да то саопшти. Само овај наш јадник. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back