- Poruka
- 73.196
5:3 za Rodžera u prvom setu. Lako moguće da Nole neće napraviti nijedan brejk u meču. Rodžer fantastično servira. Federer je mnogo bliži pobjedi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5:3 za Rodžera u prvom setu. Lako moguće da Nole neće napraviti nijedan brejk u meču. Rodžer fantastično servira. Federer je mnogo bliži pobjedi.

Da, da. Sve dok ga servis ne stane. Stara boljka. Brejk lopte. Sad ce umor i kraj. Ali, dobro, bar je casno izgubio.
Dule, ljubimac ti igra mnogo bolje od onog što ti vidiš.
Stvarno me prijatno iznenadio. Za njegove standarde jako malo gresaka i dobar procenat osvojenih brejk lopti. Mada i Nole je igrao lose.
Joj samo da ne zaplace. Ipak onaj Vimbldon nista nece moci da "izbrise i nadoknadi".
Izgleda da ce Ilke biti u pravu:
Ови пицопевци ће испреашити велику Тројку на овом турниру.![]()
Hmm, ne znam dal Rafa moze da bude drugi u grupi. Negde sam procitao danas da moze da ide dalje jedino kao prviMislim da se u polufinalu ne mogu ni sastati? Niko od njih ne moze biti prvi da bi se ukrstili? A Nadal lako moze i da se uopste ne plasira. U drugoj grupi skoro sto posto (aj` da ostavimo i neki promil nade za Fededrera - ako mu polomi nogu reketom) kao drugi prolazi Nole jer Federer kad ga vidi odmah ce se setiti Vimbldona kada je izgubio iako je, po mom misljenju, bio bolji.

Evo nasGde ste bre ljudi?![]()

Prokockao sve na završnom turniru.![]()

Evo nas
Dosao pogrebnik u crnom da zakopa Novakov niz na prvom mestu

Pa realno, da je Novak prosao osvojio bi turnir 90 %Deda pogrebnik
Ošurio ga je u pravom momentu. Kao onomad na RG kad mu je prekinuo niz od 42 pobede![]()
Mislim da se tek sad smirioPa realno, da je Novak prosao osvojio bi turnir 90 %
Besan Deda jos za onaj wimbledonMislim da se tek sad smirio
Moze da ga dobije ovako jedino kad strasno servira i na dva seta...sve mu islo danasnamešteno
volim fedexa, ali nema šanse da ovako dobije đovaka
Ne verujem. Sada Kralj ima momentum da osvoji turnir.
Moguce, mada i ja mislim da je sad u naletu. Ovo mu je leglo za samopouzdanjeMa kako da ne. Znas i sam da vec sledeci mec ume da bude - brejk lopte 1 od 17 i forhendi (svaki drugi) po metar u aut. Ako ne poznajem rimskog papu poznajem Federera.
A Noleta nije izbacio Federer nego Tim. Kao sto bi izbacio Federera da je nocas pobedio Nole.
Hmm, ne znam dal Rafa moze da bude drugi u grupi. Negde sam procitao danas da moze da ide dalje jedino kao prvi![]()
pozdrav ljubiteljima tenisa uz pesmu
Hmm, ne znam dal Rafa moze da bude drugi u grupi. Negde sam procitao danas da moze da ide dalje jedino kao prvi![]()
Pa realno, da je Novak prosao osvojio bi turnir 90 %
Besan Deda jos za onaj wimbledonMislim da se tek sad smirio