Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dule, ljubimac ti igra mnogo bolje od onog što ti vidiš.

Stvarno me prijatno iznenadio. Za njegove standarde jako malo gresaka i dobar procenat osvojenih brejk lopti. Mada i Nole je igrao lose.
Joj samo da ne zaplace. Ipak onaj Vimbldon nista nece moci da "izbrise i nadoknadi".

Izgleda da ce Ilke biti u pravu:
Ови пицопевци ће испреашити велику Тројку на овом турниру. :sad2:

Roger-Federer-celebrates-Miami-Open-PA-752x428.jpg

Stvarno me prijatno iznenadio. Za njegove standarde jako malo gresaka i dobar procenat osvojenih brejk lopti. Mada i Nole je igrao lose.
Joj samo da ne zaplace. Ipak onaj Vimbldon nista nece moci da "izbrise i nadoknadi".

Izgleda da ce Ilke biti u pravu:
Ови пицопевци ће испреашити велику Тројку на овом турниру. :sad2:

Ne verujem. Sada Kralj ima momentum da osvoji turnir.

Mislim da se u polufinalu ne mogu ni sastati? Niko od njih ne moze biti prvi da bi se ukrstili? A Nadal lako moze i da se uopste ne plasira. U drugoj grupi skoro sto posto (aj` da ostavimo i neki promil nade za Fededrera - ako mu polomi nogu reketom) kao drugi prolazi Nole jer Federer kad ga vidi odmah ce se setiti Vimbldona kada je izgubio iako je, po mom misljenju, bio bolji.
Hmm, ne znam dal Rafa moze da bude drugi u grupi. Negde sam procitao danas da moze da ide dalje jedino kao prvi :dontunderstand:

Ma kako da ne. Znas i sam da vec sledeci mec ume da bude - brejk lopte 1 od 17 i forhendi (svaki drugi) po metar u aut. Ako ne poznajem rimskog papu poznajem Federera.
A Noleta nije izbacio Federer nego Tim. Kao sto bi izbacio Federera da je nocas pobedio Nole.
Moguce, mada i ja mislim da je sad u naletu. Ovo mu je leglo za samopouzdanje

Thiem moze da ga dobije ako nastavi da igra kao u prva dva meca, al nije on poznat po konstantno dobrim igrama...

Hmm, ne znam dal Rafa moze da bude drugi u grupi. Negde sam procitao danas da moze da ide dalje jedino kao prvi :dontunderstand:

Nadal će biti prvi samo ako pobedi Cicipasa, a Medvedev Zvereva.
Ako bi npr. pobedio Cicipasa 2:0, a Zverer Medvedeva 2:1, onda bi imali on i Zverev isti set količnik i o drugom mestu bi odlučivali gem količnici koji, svakako mogu da donesu prednost Nadalu u slučaju ubedljive pobede. U slučaju poraza od Cicipasa ispada, bez obzira na rezultat drugog meča.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back