- Poruka
- 86.572
Ovde vidim dosta slabi karika
Prvo sam mislio da je Pepe najslabija...medjutim ipak je supruga. Zasto?Najblaze receno nije se snasla u ulozi supruge najboljega tenisera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo sam mislio da je Pepe najslabija...medjutim ipak je supruga. Zasto?Све што си навела у овом посту дебело одудара од твог понашања кад је Новак у питању. Ликујеш кад изгуби а ја сам ти рекао да си ти Новаков антинавијач. То ниси демантовала.
Да те вест није погодила не би се толико трудила да пронађеш њен извор. А наравно, као и сваки антинавијач, идеш по сајтовима енглеског говорног подручја. Они, јасно је, томе не дају никакав публицитет.
Иначе, ако хоћеш нешто да сазнаш, прелистај понекад и ћириличне сајтове. Или бар неутралне.

Očigledno je da nisi dobro pročitao šta sam napisala.
Tačka 4 - pročitaj ponovo. Nisam Đokovićev fan, tačka !
Zašto sam tražila tu informaciju ? Ne zato što me je "pogodila" ta "vest", šta imam ja od toga ?
Tražila sam zato što tenis pratim od malih nogu i veoma sam dobro informisana o njemu.
Obzirom da to što si napisao nisam čula do sada, potražila sam.
Toga nigde nema, ni kao najave.
Đoković dobija "svoj" teren u Indian Wells-u a oni to neće da objave, nego Česi, Bugari ili Kinezi !
Igramo se žmurke jel' ?
Ti bi bar trebalo da znaš šta je validna informacija.
Daj nam link od te vesti, a ne screenshot nečega što je neko napisao na nekom češkom sajtu.

I ja sam mu našla jednu bez po muke
![]()

Pogledajte prilog 417890
Izgleda da su dosla "zadnja vremena". Da ja Noleta "branim" od Ilketa! Sala mala. Voli on njega vise od mene. Samo nije mogao da nadje. Namucih se (ako sam uopste uspeo) jer sam nevest u tome. Evo Noleta sa najdrazima. Ako nisam uspeo obrisacu.
P.S. A, bravo ja. Ipak sam uspeo. Sa Fejsbujka je. "Cak" su zajedno Jelena i roditelji. Sto kazu Duskini zemljaci - namucio sam se zivijeh muka. Za nekoga je dva klika - za mene nije.
Pogledajte prilog 417890
Izgleda da su dosla "zadnja vremena". Da ja Noleta "branim" od Ilketa! Sala mala. Voli on njega vise od mene. Samo nije mogao da nadje. Namucih se (ako sam uopste uspeo) jer sam nevest u tome. Evo Noleta sa najdrazima. Ako nisam uspeo obrisacu.
P.S. A, bravo ja. Ipak sam uspeo. Sa Fejsbujka je. "Cak" su zajedno Jelena i roditelji. Sto kazu Duskini zemljaci - namucio sam se zivijeh muka. Za nekoga je dva klika - za mene nije.

Neću da te citiram jer ja tebe ne vređam, niti se derem na tebe,
Znači, prvo si dao samo screenshot na kome to piše.
Kad te je Boki pitao gde si to našao dao si link češkog sajta ali na tom sajtu nema te vesti.
I Novakova slika jeste sa njegovog FB naloga, to si mogao da vidiš iz adrese slike
pa evo ti je još jednom
https://www.facebook.com/djokovic.o...1367337249459/666997170019804/?type=3&theater

А у овом пасусу истог текста кажу да ће назвати централни курт по Србину Новаку Ђоковићу
![]()
![]()
http://www.tenisportal.cz/zpravy/le...an-wells-a-miami-nadal-zaril-na-antuce-19522/
- - - - - - - - - -
Да ли би ти ставио неку слику својих родитеља?
Рецимо, како седе у ложи и навијају.

IMAŠ GA.!!!!!!!! Šta ti čitaš? A za mene je validna informacija na najvećem češkom teniskom sajtu. Uzmi Google translate pa prevedi ako nije dovoljno to što sam ti ja preveo.
I nisu engleski sajtovi validni što se tiče Novaka. Ti se praviš blesava? Nisi čitala šta su sve izmišljali za njega i kakve su mu smicalice nameštali.
A napisala si da nisi Novakov fan a ja dodao da si njegov antifan. Što dokazuješ i sada. TI SI NEKO KO SE RADUJE NJEGOVIM NEUSPESIMA. A TO TI JE MALO RAZLIČITO OD TOGA DA MU NISI FAN. Nisam ni ja Berdihov fan ali se ne radujem kad gubi i ne puštam vatromete.
- - - - - - - - - -
Nisi je našla na njegovom FB profilu.
- - - - - - - - - -
Gde si našao tu fotku? Nisi na njegovom FB profilu. A ta fotka je stara bar 3 godine.
- - - - - - - - - -
Slepice bezobrazna.
![]()
A sajtove koje ti čitaš možeš da upotrebiš u druge svrhe. Ne sigurno u poštene i validne.![]()
Pise u cosku ono veliko F pa onda ukucas NOLE DJOKOVIC i imas vazdan slika. Roditelja koliko god hoces. Nema veze ako mu to nije bas zvanicni profil ipak je Fejsbuk. Ili nije to bas ono pravo? Mislis na to?
Kako to da se ta informacija nalazi samo na tom sajtu, čak je nema ni na jednom našem ?
I slika stoji, ti daješ link njegovog FB profila, a ja ti dajem gde se nalazi slika na njegovom profilu, pa evo ti još jednom
https://www.facebook.com/djokovic.o...1367337249459/666997170019804/?type=3&theater.
Ako ti ovo nije jasno, evo postupno
Klikni na photos, pa idi na mobile uploads pa češ je naći.
- - - - - - - - - -
Dule, ima profila koje otvaraju fanovi, ovo mu je zvanični
https://www.facebook.com/djokovic.official/

Znam. Mogu i u rudnik da idem i da iskopam grudvu zlata. Ali za koliko vremena. A ne znaš prvi korak. Kad klikneš na njegove fotografije pojavi se ono što sam ti pokazao. A ti radiš obrnuto. Nadješ sliku pa ond aja treba na nju de kliknem i d aje nadjem.![]()

A ja tebi objašnjavam da to nije prvi korak kad otvoriš sajt koji treba da uradiš. I objašnjavam ti da mi ti pokazujek kako dolazim do slike koju si ti našla. Nadješ sliku pa mi onda pokazuješ put kojim ja treba da udem. Džabe ti pričam. I opet da ponovim. Ja sam Noletu napisao prigovor na ovoJa ti kažem klikni na MOBILE UPLOADS ti i dalje teraš po svom...

Ja ti kažem klikni na MOBILE UPLOADS ti i dalje teraš po svom...
Evo je još jedna sa mamom
![]()

Ja takodje nemam ni jednu sliku sa roditeljima u mome profilu...
Зар јој није место на његовом профилу? 

Malo materijala za hejtere