Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna stvar mi zaista nije jasna. Evidentno je ,da je Novak vrhunski sportista i skoro sigurno je da mala zemlja kao što je Srbija neće uskoro dati u tenisu nekoga ko je blizu njegovom kvalitetu ali ne razumem pojedince,tacnije vecinu ljudi koji pisu na ovoj temi,koji od Novaka prave ono što on zaista i nije. Kopa se i rovari po njegovoj intimi nebi li se dokazalo kako je on nadcovek ili bozja promisao. I pri tom ne biraju se uvrede za one koji se drznu da misle suprotno. Da nije tuzno bilo bi smehotresno. Da li zaista mislite da obozavanjem istog deo njegove harizme prelazi i na vas. Volim da gledam Novaka,impresioniran sam njegovom igrom ali ipak vise gotivim moje ortake iz kraja. Za njih i u vodu i u vatru. Izvini Novace al jbg.

Jedna stvar mi zaista nije jasna. Evidentno je ,da je Novak vrhunski sportista i skoro sigurno je da mala zemlja kao što je Srbija neće uskoro dati u tenisu nekoga ko je blizu njegovom kvalitetu ali ne razumem pojedince,tacnije vecinu ljudi koji pisu na ovoj temi,koji od Novaka prave ono što on zaista i nije. Kopa se i rovari po njegovoj intimi nebi li se dokazalo kako je on nadcovek ili bozja promisao. I pri tom ne biraju se uvrede za one koji se drznu da misle suprotno. Da nije tuzno bilo bi smehotresno. Da li zaista mislite da obozavanjem istog deo njegove harizme prelazi i na vas. Volim da gledam Novaka,impresioniran sam njegovom igrom ali ipak vise gotivim moje ortake iz kraja. Za njih i u vodu i u vatru. Izvini Novace al jbg.

Како ти то све знаш кад си се регистровао 16,11,2016?

Poslusajte sta Beker prica,da Nole ne voli da gubi i da lako moze
da se vrati nja prvo mesto,odnosno da su samo on i Marej
u igri za igraca broj 1 u 2017

Pa to Beker prica davnih dana. Pricao sam cak i ja pa ste pljuvali po meni dok nije to i on sam rekao: “Federer je star, Rafa stalno povredjen, Marej povredjen, a ostali su daleko”. Mozda sada mala korekcija. Videcemo kako ce i da li uopste prva dvojica igrati, a treci se, to stoji, dosta dobro oporavio od operacije kicme. Za sada oni "ostali" su jos uvek "daleko" i kao da ne pokazuju nikakvu nameru da se primaknu. Tako da je konstatacija da su samo Nole i Mari u igri za prvo mesto potpuno tacna. Kako mi Mari mentalnio ne izgleda kao neko ko je dovoljno jak da teret prvog mesta duze nosi na plecima smenu na vrhu ocekujem veoma brzo. Pa secate se da je odmah po dolasku na prvo mesto rekao da hoce da uziva jer ne zna koliko ce se tu zadrzati. Toliko malodusnosti broj jedan ne sme sebi da dozvoli. Inace nece dugo biti broj jedan.

Federer najveći, Novak peti u istoriji

16.12.2016 17:23

Džon Mekinro, bivši prvi teniser sveta, stavio je Novaka Đokovića na peto mesto najboljih igrača u istoriji ’belog sporta’, prenose sportski mediji u Srbiji.

Mekinro je istakao da je za njega Rodžer Federer najveći svih vremena, dok je Rafael Nadal na drugoj poziciji.
„Po mom mišljenju, Rodžer Federer je najveći igrač u istoriji, zbog njegovog talenta i konstantnosti. Nadal je drugi – igrali su u najboljim trenucima karijere i Španac je bio bolji u međusobnim susretima. Mislim da je ukupno Federer konstantniji, a da je Nadal podložniji povredama“, rekao je Mekinro.
Amerikanac je izjavio da se u odabrano društvo probio Đoković, zahvaljujući fantastičnim partijama u poslednjih nekoliko godina.
„Na treće mesto stavio bih Pita Samprasa, potom Roda Lejvera, a u top 5 probio se Novak Đoković“, dodao je Mekinro.

Poslednja izmena:
nole.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back