Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не славе победу победника већ победу сопствене мржње ;)

Иначе честитке Ендију, био је бољи у игри, као што си и сам рекао бледа Новакова игра, ни прићи оној срчаности од синоћ

Uf uf, gledaj ove moraliste. Pa u Srbiji se vise mrzi Federer nego ista.

Poslednja izmena od moderatora:
9f08a88cbbdf4e608b698e5dc65af1b5.png

- - - - - - - - - -

Uf uf, gledaj ove moraliste. Pa u Srbiji se vise mrzi Federer nego ista. .

Ti di promašio balkon. U Srbiji se voli Novak. A niko se ne mrzi. Možda kod tebe negde u lepoj tvojoj píčki materini.

Poslednja izmena od moderatora:
Не славе победу победника већ победу сопствене мржње ;)

Иначе честитке Ендију, био је бољи у игри, као што си и сам рекао бледа Новакова игра, ни прићи оној срчаности од синоћ

Početak meča delovao je kao da je Marej umoran, igrao je nekako tromo. Djoković je delovao kao da apsolutno dominira u prva tri gema. Zatim je Marej dodao gas. Probudio se iz neke učmalosti, raspalio po servisima, rastrčao se, svaku loptu udarao je punom snagom. Djoković nije mogao da odgovori na tako snažnu igru Endija Mareja. Bila je i vidljiva Djokovićeva nervoza i napetost. Jednostavno Endi Marej je bio mnogo bolji od Djokovića i zasluženo je pobedio.

Po meni je ovo za cestitke i vatromet. Mada kad je Nole u pitanju nije nista neuobicajeno.

Marej je pobednik, ali ipak svi pričaju o ovom potezu Đokovića nakon završetka meča

Novak Đoković nije uspeo da se vrati na prvo mesto ATP liste jer je u finalu Završnog mastersa u Londonu izgubio od Endija Mareja rezultatom 6:3, 6:4.

Međutim, slika koja je odmah po završetku ovog dugo očekivanog meča je upravo trenutak kada je srpski teniser čestitao protivniku na pobedi.

Đoković je pružio ruku Mareju i sa osmehom na licu mu čestitao na tituli i prvom mestu.
Marej kao da je bio iznenađen ovime, pošto mu je izraz lica bio ozbiljan i bez ikakvih emocija.

"Endi je najbolji teniser sveta u ovom trenutku, zaslužio je da pobedi, igrao je bolje u ključnim momentima, a ja nisam uspeo da se vratim. Igrao sam sve bolje kako je meč odmicao, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Ðoković posle meča na ceremoniji dodele pehara.
"Ovo je bila sjajna godina za mene, desilo se toliko stvari na koje mogu da budem ponosan, pogotovo u prvih šest meseci. Obojica smo bili deo istorije na ovom meču, čast je bila da budem deo ovog događaja", rekao je Ðoković.
Inače, ovo je bio njihov 35. okršaj i četvrti u 2016. godini. Đoković je dominantan u ovom rivalstvu, vodi sa 24-11, ali ga je Marej pre dve nedelje pretekao na ATP listi.

Poslednja izmena:
LAŽNO RODOLJUBLJE

Video sam da mnogi rodoljubi koji slepo obožavaju svoju zemlju
ne daju nikom da reč jednu nepovoljnu ili samo kritičnu kažu o njoj.

Čudno je samo kako ti isti rodoljupci, kad god se povede govor
o ma kom od njihovih sunarodnika,
sude nemilosrdno i bezobzirno izražavaju taj svoj sud.

Ivo Andrić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back