Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro Mec lopti iz suncem obasjane Podgorice.
Toliko je padala kisa da sam pomisljala da pravim Nojevu barku.
Sad jedno saljivo pitanje za sve korisnike iz Mec lopte.
Drugari moji ...Sto vi mislite koga bi ja od svih vas ukrcala na ti barku spasa?
Zelim iskreno misljenje i ne pravite guzvu mjesta su ogranicena .

75740550_432.png

Ti si :heart: ti bi sve nas ukrcala...pa i onog spadala Mackonija :hahaha:

Vidim poceo da se prikazuje film "Povratak Dzedaja" ili "Imperija uzvraca udarac". Kako vec ko vise voli. I bice prikazivan u pet nastavaka. Na kraju uvek trijumfuje pravda i sve se zavrsava hepiendom. Zao mi je necu moci da ga gledam jer sam otisao jedno 2000 km. na sever u neku pustinju na pecanje. A i da sam tu ne gledam meceve ciji ishod znam. Kao npr. ovaj danas. Kao i sve, kad sam video zreb, Noletove meceve u grupi. A kako su ga uvredili raznim komentarima i toliko povredili i naljutili da je cak sam izjavio da se vraca na prvo mesto i mecevi u polufinalu i finalu imace samo jedan moguci ishod - NOLETOV TRIJUMF. I POVRATAK NA PRVO MESTO. Cini mi se da je tako nekako i najpravednije. Mari (i Englezi) su dobili toliko zeljeno prvo mesto (smilovao se Nole pa im ucinio), ali Nole, kako i dolikuje, u velikom stilu, osvojivsi zavrsni masters godinu zavrsava na prvom mestu. I vuk sit i ovce na broju.

Dobro jutro svima. Ni Svedska nije sto je nekad bila. Riba slabo radi. Bar ona zbog koja zbog koje sam ja zapucao ovde. Pozdrav svima.

Dobar dan .Kazem ja tebi Dule nase su ribe najbolje .
Neka si nam ti zapucao cak u Svecku .
Promjena i na gore je promjena .
Zelim ti da se lijepo provedes i da nam se vratis cio napunjenih baterija .
Za svoju porodicu i za nas ovdje .
Da pises krace postove dobrice budi to sto jesi nama se takav dopadas.

elsaleebro-logo.jpg

A da promenis mamac drug :) i tebi veliki pozz :)
Dzaba. Sve sam pokusao. Ne vredi pa ne vredi. Sto je najgore, ali za mene malo utesno, niko ne lovi. Totalno smo okasnili. Pao je veliki sneg, ima dosta leda (zaledilo se priobalje) i riba se povukla u dubinu. Tako da mi stojimo kao budale do pojasa u vodi u bacamo dzerkove bez veze. Totalno glupa situacija. Ali neka. Racunacemo to kao mali beg od civilizacije. Uvece lozim jedan veliki i lep kamin u sred jedne svedske vuko@ebine gde je i bog reko laku noc. Ugnjavih vas glupostima kao po obicaju. Dajte da Nole obavi te formalnosti oko povratka na prvo mesto.

A da promenis mamac drug :) i tebi veliki pozz :)

Dobar dan .Kazem ja tebi Dule nase su ribe najbolje .
Neka si nam ti zapucao cak u Svecku .
Promjena i na gore je promjena .
Zelim ti da se lijepo provedes i da nam se vratis cio napunjenih baterija .
Za svoju porodicu i za nas ovdje .
Da pises krace postove dobrice budi to sto jesi nama se takav dopadas.

elsaleebro-logo.jpg

Valjda ce me ova NIRVANA necim napuniti. Voleo bih da je to bio uspesan ribolov, a ne lozenje kamina. Ali bi mu ga rabota.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back