Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SRAM VAS BILO! NOVAČE, TI SI PONOS: Pročitajte tekst koji je digao Srbiju na noge! Evo i zbog čega!
Tenis 09:14, 07.11.2016.
Srpski teniser Novak Đoković od danas i zvanično nije više prvi na rang listi Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).
Đokovića je na vrhu, posle 122 uzastopne nedelje, zamenio Britanac Endi Marej.
Poraz u četvrtfinalu mastersa u Parizu od Marina Čilića nadovezao se na seriju lošijih rezultata najboljeg srpskog sportiste svih vremena i uslovio pad na ATP listi.
To je bio idealan povod dežurnim kritičarima na društvenim mrežama da izraze zadovoljstvo Đokovićevim "neuspehom", kao i da istaknu razne teorije zavere zašto Nole nije više prvi: ishrana, guru, krst sa Hilandara, pa i naredba nekog moćnog da prepusti prvo mesto...U moru "pljuvanja" i kritika na račun Đokovića, ima i onih koji glasom razuma, modernim rečnikom rečeno, "objašnjavaju". Takav je i tekst koji prenosimo, blog Nenada Uskokovića pod naslovom "Sram te bilo, Novače", a koji je za svega jedan dan pročitalo više stotina hiljada ljudi na društvenim mrežama.
"Prema pouzdanim informacijama pre dve večeri u Hejliju, državi Ajdaho, SAD, tamošnji komšiluk je prijavio remećenje javnog reda i mira, pošto je njihov sused na sav glas doživeo seriju orgazama gledajući prenos teniskog turnira u Parizu.
Incident je ubrzo izglađen jer se ispostavilo da je reč o bivšem švedskom teniseru Matsu Vilanderu koji nije uspeo da kanališe svoje “emocije”, dok je gledao meč između Novaka Đokovića i Marina Čilića. Na koji način je Vilander pristao da nadoknadi svojim komšijama pretrpljeni stres nije do kraja poznato.
Za Vilandera ovakvo ponašanje nije čudno, niti iznenađujuće znajući koliko ga je frustrirala višegodišnja dominacija Novaka Đokovića, koju često nije ni pokušavao da prikrije. Ono što ostavlja poprilično neprijatan utisak, iako ni to ne čudi previše, jeste neskriveno likovanje dela domaće javnosti i medija jer je Novak od juče drugi teniser sveta.
Mislim jasno je da Srbi imaju toliko velikana svetskog sporta pa im je ovaj Đokovićev pad došao kao uvreda i nešto ispod nivoa na kom su navikli da funkcionišu. Obzirom da smo neprikosnoveni šampioni u fudbalu, rukometu, košarci, odbojci i mnogim drugim sportovima razumljivo je da nas je Novak, ovom prilikom, obrukao i da mu ovaj postupak nikada neće biti oprošten.Ima tu još razloga naravno, jer je krst zamenio amajlijom, jer ne plaća porez u Srbiji, a svi smo od usta odvajali ne bi li on postao neko i nešto u životu.

Novak nije masina vec covek i treba ga razumeti.
Novaku je mnogo teze bilo da dodje na mesto br.1 od svih drugih.

Morao je da pocisti sve njih i da pobedi jednog Federera i Nadala....Marej samo Novaka..

Ne znam da li ce u London na zavrsnicu..i da ne ode ..nebitno.
Ono sto ocekujem od Novaka u 2017.god... je, da mu povratak na mesto br.1 koje mu i pripada,
bude motiv,.. za pobede i da ponovo pokaze ko je najbolji na svetu...

Morao je da pocisti sve njih i da pobedi jednog Federera i Nadala....Marej samo Novaka..

Ono sto ocekujem od Novaka u 2017.god... je, da mu povratak na mesto br.1 koje mu i pripada,

Nastupa u Londonu.:)

Pa dobro, to je i normalno... Samo da se sredi malo i nastavi gde je stao.
Osvojen Australian Open gi mu dobro dosao ;)

Nista se ti ne brini. Tako ce i biti. Samo malo ranije. Da bi godinu zavrsio kako i dolikuje.

Sve su se kockice skockale kako treba. Mari je dosao na prvo mesto bas onako kako ne treba. Bez borbe. Znaci sa, u dubini duse, negativnim osecajem “nezasluzenosti”. Dodajte tu ucinak Cilica, koji je ovde odigrao ulogu igraca za jednokratnu upotrebu, pa Marijev tuto kompleto godisnji ucinak i prema Noletu i prema igracima iz prvih deset ….. . I kao slag na tortu – zreb za zavrsni masters koji mu ne ostavlja ni promil sanse da ostane tu gde se sticajem ovih sretnih okolnosti i nasao, pa svestan svega i sam kaze da ce uzivati dok moze (“Možda ću na ovom mestu biti samo nedelju dana, želim da uživam. Sledi završni turnir, ko zna šta će tamo biti” - istakao je Mari).
Znaci za Noleta sve se skockalo kako treba. Postavi sve ovo od gore samo obrnuto i to je to. Plus onaj povredjeni ego i povredjena sujeta i to za svega pet pis.....h “bodova”. E neces majci (Dzudi). Od sad Nole moze samo na gore - jer: “Dotako sam (je) dno zivota”.

Poslednja izmena:
Како оно беше са Федерером :heart:? Вратиће се на прво место?
Ај клињо, цитирај себе и ту изјаву. :rtfm:

Ma to smo vec "apsolvirali". On je rekao nama sta je njemu rekla Mirkica, a on njoj bespogovorno veruje jer je ona uvek "surovo" iskrena prema njemu i nikad mu ne bi rekla nesto u sta nije sigurna. Elem to znaci da se on sigurno "vraca na prvo mesto" samo nije "preciziran" datum. Sve je brate "kristalno" jasno. Ne vidim u cemu je problem.

P.S. Cudi me da o ovome niko nije imao nikakav komentar!?

BER GRILS POSTAJE NUTRICIONISTA NOVAKA ĐOKOVIĆA

Poslednja izmena:
Ma to smo vec "apsolvirali". On je rekao nama sta je njemu rekla Mirkica, a on njoj bespogovorno veruje jer je ona uvek "surovo" iskrena prema njemu i nikad mu ne bi rekla nesto u sta nije sigurna. Elem to znaci da se on sigurno "vraca na prvo mesto" samo nije "preciziran" datum. Sve je brate "kristalno" jasno. Ne vidim u cemu je problem.

P.S. Cudi me da o ovome niko nije imao nikakav komentar!?

Dule25, jel se ti zezaš ili stvarno ne znaš čemu služi sajt njuz.net!?[emoji1]

Sent from my SM-G930F

Мареј ни једанпута није почистио Новака да би стигао на Но1. Новак почистио сву тројицу и то неколико пута кад се пењао на АТП листи. На крају крајева, Надала који је био светски број 1 очистио 6 пута. :manikir:

Мареј ни једанпута није почистио Новака да би стигао на Но1. Новак почистио сву тројицу и то неколико пута кад се пењао на АТП листи. На крају крајева, Надала који је био светски број 1 очистио 6 пута. :manikir:

...to je cinjenica, na zalost...

Ne bi me cudilo da Novak propusti London...

Tuzno je gledati ove fanove kako se nadaju nekom velikom povratku,nije dobro :sad2:

- - - - - - - - - -

Da se citiram :hvala:

Kolega, odlično si procenio i predvideo celu situaciju :ok:

- - - - - - - - - -

Kako da ga počisti kad ispadne u 2. ili 3. kolu?:lol:

Sinoc sam do kasno u noc cekala sina da dodje iz Slovenije .
Prvi nas zagrljaj i njegovo pitanje ...Igra li Nole London ?
IGRA.- moj odgovor.
Ne znam motiv ali me ova lijepa Mackoni -jeva recenica docekala u Mec lopti .
Mackoni i ja smo bili domacini ove kafane neko vrijeme .
Lijepo smo docekovali nase korisnike, cascavali ih kaficom i tako bili pozitivni .
Ova kafa je za sve posetioce kafane i za Mackonija .:D

0_d48ca_23c7e6dc_L.jpg

IGRA.- moj odgovor.
Lijepo smo docekovali nase korisnike, cascavali ih kaficom i tako bili pozitivni .

0_d48ca_23c7e6dc_L.jpg

Hvala,bas pase.:heart:

IGRA.- moj odgovor.

Ne zaboravi da moze da odustane i dan pred pocetak turnira.
Licno mislim da bi za njega bilo bolje da otkaze sve do Vimbldona,
pa onda iz pocetka.

Poslednja izmena:
IGRA.- moj odgovor.

0_d48ca_23c7e6dc_L.jpg
znaci, ljubomorna sam..moje zute ruze dajes mackoniju...:lol:

dobro vece
mislim da ce Nole da izadje iz ove krize u koju je upao i da ce u iducoj godini da ih sve ponovo razvali...

Имао је и у Паризу срећан жреб и лаганицу.

Kao prvo nije isto "srecan" i "drasticno srecan". Kao drugo i jos vaznije - glavni konkurent je psihicki totalno prazan. Ostvario je zivotni san - postao je broj jedan, to proslavio i vec najavio da ce to MOZDA kratko trajati. A kod Noleta se naprotiv probudila povredjena sujeta i inat jer oseca, potpuno opravdano, da je Mari na prvo mesto zaseo nezasluzeno. Prakticno u "rusenju" Noleta nije nista ucinio on sam nego su ucinili drugi. "Igrac za jednokratnu upotrebu" - Cilic i Raonic svojom predajom. Oni su ga ustolicili i to sa "citavih" pet bodova prednosti. Ma da "puknes" od muke.

Poslednja izmena:
Dule25, jel se ti zezaš ili stvarno ne znaš čemu služi sajt njuz.net!?[emoji1]

Sent from my SM-G930F

Vec duze vreme kroz Kafance se provlaci kao nekakav problem Novakova ishrana u poslednje vreme. Nisam tome pridavao neki poseban znacaj (samo sam se jednom polusaljivom opaskom osvrnuo na taj problem) dok veceras nisam naleteo na clanak u kome je selektor Obradovic o tome prozborio nekoliko reci.

Evo kao prvo jedan mali uvod:

Sport
19. oktobar 2016
.

Selektor Srbije: Zbunjuje me Đokovićeva dijeta
Nedelja 06.11.2016.
Vestionline, Alo

Strateg srpske teniske reprezentacije priznao je u razgovoru za dnevni list Alo da ni njemu nije jasno kako Đoković može da se oslanja na vegansku ishranu u jeku najvećih sportiskih napora u karijeri. PA SE 06.11.2011. SETIO DA NAM TO SAOPSTI. TREBALO JE TO DA KAZE NOLETU DAVNIH DANA.
Imalo bi tu jos mnogo cega za boldovanje, ali mislim da je i ovo sasvim dosta. Kao prvo - vreme objavljivanje prvog i drugog clanka. Sta se toliko cekalo? Izmedju - slanje nekakvih "saljivih slika" o stvarima koje nisu za salu.

Kao sto vidis meni su ovo izvori informacija (nikakav njuz.net) i sto me je najvise prepalo tu i je selektor Obradovic. A u strahu su velike oci.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back