Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,mozda se i Roger konacno dokopa tok 18-og GS sad kad je No2e pao sa formom :D

Pa red bi bio. U ovoj konkurenciji može matori Kralj da se omasti, što da ne? :D

- - - - - - - - - -

Guru ga je žešće istrolovao, a i Feđa :lol:

roger-federer-300ap.jpg

Nola je zalosno gledati vise. Fizicki nemocan, pravi neke cudne pokrete, dize ruke kad spasi mec loptu protiv jednog Cilica koga je tukao 14 puta zaredom... Cele godine prvi a onda na kraju ne uspeva da peti put zavrsi sezonu na prvom mestu. Sta reci, prica sa tuznim krajem. Pomislio je da je nedodirljiv i poleteo mnogo visoko a onda pao toliko nisko. Mozda je vreme da se sa semenki prebaci na sangejzing, mungejzing ili sta je vec sada u modi.

Svakome je jasno da ce Nole biti najzasluzniji za osvojenu titulu u Parizu (pobedice u finalu nekoga ko do tamo bude nekako vec stigao), ali ipak ne bi bilo fer pa ne spomenuti da neku malu “zaslugicu” ima i Cilic koji ce danas petnaesti put sesti u “lift za gubiliste” i izaci pred Noleta. On je “sprecio” Karlovica i Gofana da izadju Noletu na megdan. Ni oni ne bi uradili nista narocito, ali bi bar mecevima podarili car neizvesnosti. Bar na nevidjeno. 14:0 deluje neutesno, izvesno, neinteresantno, nema cari. Dozlaboga dosadno. Za upaliti televizor na kraju da vidis rezultat.
Vala i taj StruMf (izvinite - nisam mogao da odolim) resio da turnir ucini totalno nezanimljivim. Izbacio Vavrinku. Tenisera koji je u totalno losoj formi i verovatno bi Nole lako sa njim, ali koji ponekad na Novak Djokovic “poludi” kao da ste pred bikom poceli da masete crvenom maramom. A onda …. .
Mala doza srece, kao u mecu sa Dimitrovom, kad ne igras dobro, a pobedis desava se dobrim igracima cesto pa to nije nista cudno. Federeru se tako nesto desilo bezbroj puta.

Ma Duskice, sto kazes ti, sto kaze Blajbi, sto kaze Konfucije i sto bi i svi "strucnjaci" rekli: "Sreca - po difoltu - prati hrabre". Tako da posle 14:0, Cilic je jos u svlacionici izgubio i 15-i mec. Cak mu i ne treba "puno" ili mnogo srece. Dovoljno je da ga samo "mrko" pogleda preko mreze.

Izgleda da se Čilić presvukao u hotelu. :mrgreen:

Izgleda da se Čilić presvukao u hotelu. :mrgreen:

Hm. Vala i "Cora koka zrno nadje". Na neverovatan nacin izgubljen prvi set (posljednji poen) i jedan uzasno lose odigran taj-brejk, za Noletove standarde, (uz mnogo srece u njemu za Cilica) doveli su, po mome sinu, do ovog krajnje neocekivanog ishoda meca. Mec nisam gledao. Imao sam pametnija i lepsa posla (setnja i igra sa unucima) od gledanja meca u ciji ishod nisam sumnjao.

Marej u finalu, Nole u kanalu :hahaha:

Rekoh ja pre OI da kad ****** u Riju da kreće propadanje. Adios Novače... bilo je dosadno gledati te :lol:

Kanal je za Fedjicu svrsetak
za Noleta novi pocetak

Pa vidim da vam orgazam bio slab.Nije mi milo sto je izgubio
ali sam siguran da ce sada lakse da dise.Jutros procitah
njegov intervju u kome kaze da se zasitio tenisa. Ja znam kako
izgleda trenirati dva puta dnevno,ustajati u 6 ujutru radi treninga,
biti pod pritiskom meca i javnosti i mnogo sto,sta jos....
Osvojio je sve sto je mogao,dzep napunio i opet ce.

Znao sam da nece na dobro da se zavrsi kad sam video Bekera
a kao da me je u oko ubola ona Maja Volk i na kraju ovaj
sto lici na samana iako znam da su hejteri isforsirali tu pricu.

Uostalom nekom u gace crven konac usiva saman a nekom Mirka :hahaha:

Poslednja izmena:
Marej u finalu, Nole u kanalu :hahaha:

Rekoh ja pre OI da kad ****** u Riju da kreće propadanje. Adios Novače... bilo je dosadno gledati te :lol:

Upravo tako! :D

- - - - - - - - - -

Kanal je za Fedjicu svrsetak
za Noleta novi pocetak

Pa vidim da vam orgazam bio slab.Nije mi milo sto je izgubio
ali sam siguran da ce sada lakse da dise.Jutros procitah
njegov intervju u kome kaze da se zasitio tenisa. Ja znam kako
izgleda trenirati dva puta dnevno,ustajati u 6 ujutru radi treninga,
biti pod pritiskom meca i javnosti i mnogo sto,sta jos....

Osvojio je sve sto je mogao,dzep napunio i opet ce.

Znao sam da nece na dobro da se zavrsi kad sam video Bekera
a kao da me je u oko ubola ona Maja Volk i na kraju ovaj
sto lici na samana iako znam da su hejteri isforsirali tu pricu.

Uostalom nekom u gace crven konac usiva saman a nekom Mirka :hahaha:

Ti li si, Viktore? :cepanje:

Verovao sam juce u Berdiha, jer verujem u nekakvu visu, kosmicku pravdu, da ce bas on biti taj koji ce saplesti Marija da dodje (nezasluzeno) na prvo mesto. Jer je, takodje, bas on ucestvovao u onoj svinjariji kad su onako podmuklo on i Ferer zalupili pred nosom vrata zavrsnog mastersa 2011. godine tada odlicnom, neprikosnovenom Noletu. Noletu koji je te 2011. rusio sve pred sobom i u mecu sa Fererom imao samo jedan trenutak slabosti. Dovoljno da se podlaci nagode i onemoguce ga da se trgne, dobije sve meceve do kraja i osvoji zavrsni masters.
Ipak izmigolji se Mari nekim cudom. U jednom cudnom mecu sa rezultatom (famozne “7” u oba seta) koji nikad nisam podnosio jer mi uvek vuce na veliku srecu ili veliku “kradju”. Sto i jeste. Cak i kad igra Federer. Znate i sami. 11:9 u taj-brejku i 7:5. Neverovatno koliko je imao srece. Nervira i boli i dok citas, a ne dok gledas. Neka nervira. Sad znamo. To je dno dna. Sad moze samo na gore. Sto se pak Marija tice. Kazu ljudi: ”Bog cuva lude. Ali, sve do jednog dana”. E taj dan je dosao. Danas ce mu Milos naplatiti one silne Vimbldonske “sedmice”. Glupo je Federer izgubio od Milosa, ali je jos gluplje Milos, kao za kaznu, izgubio od Marija. Danas to popraviti i pomoci Noletu da ostane tu gde mu je i mesto. Milos je “surovo kaznjen jer je sprecio” Federera u njegovom ocajnickom poslednjem pokusaju da osvoji G.S. kad ga vec nije “umeo” uzeti, a lepo mu ga je Nole, stvarno ocajnom igrom, prosto “nudio” na prethodnoj Americi (dvadesetak brejk lopti), nego je napravio potpuno nepotrebno, suludo veliki broj (pedesetak) neiznudjenih gresaka i “odbio velikodusno ponudjeni poklon”. (Podatke proverite. Pisao na brzinu i po secanju, a moje pamcenje je uslovna kategorija). Sta cete? “Zivot pise romani”.

Gde si Bokice? :lol: Kad igra Nolo? Kako ATP lista, ovo ono? :cepanje:

Zasto? NOLE je i prije 2 godine bio 2-i...nije valjda da si to zaboravio :malav:?

Kao sto sam rekao...ja sam svoje zavrsio...osvajanjem RG-a je ispunio sve moje zelje...i nikada me vise nicim ne moze nasikirati.

NOLE...presao igricu i to dokazao u najjacoj konkurenciji svih vremena...dodao bih da ima pozitivan skor sa najboljim igracima tenisa, ikada :malav:...

ENDE :heart:

Zasto? NOLE je i prije 2 godine bio 2-i...nije valjda da si to zaboravio :malav:?

Kao sto sam rekao...ja sam svoje zavrsio...osvajanjem RG-a je ispunio sve moje zelje...i nikada me vise nicim ne moze nasikirati.

NOLE...presao igricu i to dokazao u najjacoj konkurenciji svih vremena...dodao bih da ima pozitivan skor sa najboljim igracima tenisa, ikada :malav:...

ENDE :heart:

I nema najviše GS titula...Nije ni blizu tome :lol:

Niti najviše nedelja na prvom mestu...nije dobro...

Samo mastersi i to je to.

- - - - - - - - - -

Na kraju godine Nole je opet Prvi. Sad je namešteno da i četvrti iz velike četvorke bar jednom zasedne na tron. Inače, od četvorke bi bila samo trojka. :hvala:

- - - - - - - - - -

Fe12oje. :heart:

Od četvorke jedva da postoji dvojka :D Novak :heart: i End1 :D

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back