Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ne znam sta ce biti
Samo da bude dobro...
Kako je počeo, biće mu premija da osvoji neku 1000-ku do kraja karijere.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta ce biti
Kako je počeo, biće mu premija da osvoji neku 1000-ku do kraja karijere.Da,mozda se i Roger konacno dokopa tok 18-og GS sad kad je No2e pao sa formomSamo da bude dobro...Kako je počeo, biće mu premija da osvoji neku 1000-ku do kraja karijere.
Da,mozda se i Roger konacno dokopa tok 18-og GS sad kad je No2e pao sa formom![]()

Svakome je jasno da ce Nole biti najzasluzniji za osvojenu titulu u Parizu (pobedice u finalu nekoga ko do tamo bude nekako vec stigao), ali ipak ne bi bilo fer pa ne spomenuti da neku malu “zaslugicu” ima i Cilic koji ce danas petnaesti put sesti u “lift za gubiliste” i izaci pred Noleta. On je “sprecio” Karlovica i Gofana da izadju Noletu na megdan. Ni oni ne bi uradili nista narocito, ali bi bar mecevima podarili car neizvesnosti. Bar na nevidjeno. 14:0 deluje neutesno, izvesno, neinteresantno, nema cari. Dozlaboga dosadno. Za upaliti televizor na kraju da vidis rezultat.
Vala i taj StruMf (izvinite - nisam mogao da odolim) resio da turnir ucini totalno nezanimljivim. Izbacio Vavrinku. Tenisera koji je u totalno losoj formi i verovatno bi Nole lako sa njim, ali koji ponekad na Novak Djokovic “poludi” kao da ste pred bikom poceli da masete crvenom maramom. A onda …. .
Mala doza srece, kao u mecu sa Dimitrovom, kad ne igras dobro, a pobedis desava se dobrim igracima cesto pa to nije nista cudno. Federeru se tako nesto desilo bezbroj puta.
Ma Duskice, sto kazes ti, sto kaze Blajbi, sto kaze Konfucije i sto bi i svi "strucnjaci" rekli: "Sreca - po difoltu - prati hrabre". Tako da posle 14:0, Cilic je jos u svlacionici izgubio i 15-i mec. Cak mu i ne treba "puno" ili mnogo srece. Dovoljno je da ga samo "mrko" pogleda preko mreze.

Izgleda da se Čilić presvukao u hotelu.![]()

Marej u finalu, Nole u kanalu
Rekoh ja pre OI da kad ****** u Riju da kreće propadanje. Adios Novače... bilo je dosadno gledati te![]()

Marej u finalu, Nole u kanalu
Rekoh ja pre OI da kad ****** u Riju da kreće propadanje. Adios Novače... bilo je dosadno gledati te![]()
Kanal je za Fedjicu svrsetak
za Noleta novi pocetak
Pa vidim da vam orgazam bio slab.Nije mi milo sto je izgubio
ali sam siguran da ce sada lakse da dise.Jutros procitah
njegov intervju u kome kaze da se zasitio tenisa. Ja znam kako
izgleda trenirati dva puta dnevno,ustajati u 6 ujutru radi treninga,
biti pod pritiskom meca i javnosti i mnogo sto,sta jos....
Osvojio je sve sto je mogao,dzep napunio i opet ce.
Znao sam da nece na dobro da se zavrsi kad sam video Bekera
a kao da me je u oko ubola ona Maja Volk i na kraju ovaj
sto lici na samana iako znam da su hejteri isforsirali tu pricu.
Uostalom nekom u gace crven konac usiva saman a nekom Mirka![]()

Upravo tako!
- - - - - - - - - -
Ti li si, Viktore?![]()

Sad će tri praseta da svršu od sreće ovde!![]()

Данас је Милош предао меч ко права црногорска фукара.![]()
![]()

Gde si Bokice?Kad igra Nolo? Kako ATP lista, ovo ono?
![]()
?
...

Zasto? NOLE je i prije 2 godine bio 2-i...nije valjda da si to zaboravio?
Kao sto sam rekao...ja sam svoje zavrsio...osvajanjem RG-a je ispunio sve moje zelje...i nikada me vise nicim ne moze nasikirati.
NOLE...presao igricu i to dokazao u najjacoj konkurenciji svih vremena...dodao bih da ima pozitivan skor sa najboljim igracima tenisa, ikada...
ENDE![]()

Na kraju godine Nole je opet Prvi. Sad je namešteno da i četvrti iz velike četvorke bar jednom zasedne na tron. Inače, od četvorke bi bila samo trojka.
- - - - - - - - - -
Fe12oje.![]()
i End1 Ma kakvi,Novak kad pukne narednih nekoliko turnira And1 ce imati nedostiznu razlikuNa kraju godine Nole je opet Prvi. Sad je namešteno da i četvrti iz velike četvorke bar jednom zasedne na tron. Inače, od četvorke bi bila samo trojka.
- - - - - - - - - -
: