Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas smo svi Novak.
Mi volimo to što radiš i divimo se načinu na koji to radiš.
Niko nije toliko vredno radio da osvoji grend slem kao ti.
Čestitamo, Nole!

Ovim rijecima na ovim bilbordima Pariz zahvaljuje i pozdravlja Novaka - Noleta ...:heart::heart::heart:

586661_53963_f.jpg

Feđa je van forme, i zreo za penziju. Dok je bio u koliko toliko dobroj formi, bio je 2. teniser sveta i pobeđivao je sve tenisere sa lakoćom, i Nola povremeno.

Fedo van forme? :sad2: Ima samo 34 godine a Šćepanek 39 i uspeva da bije igrače iz Top 10. Šta se stalno hvataš za Fedove godine? Nole je počeo da ga bije kad mu je bilo 29 kao njemu sada. Fedo ti je crko po svim pitanjima i lagano gubi neke lažne titule "najbolji svih vremena". :manikir: Pričaj nam malo o njemu. Mani Noleta. Taj će da ti pojede džigericu. :rotf:

Ti još uvek ne znaš da je košarka kolektivna igra i da se ne igra jedan na jednog. :rotf:

Napisao sam u basketu, a ne u košarci. Pročitaj malo bolje sledeći put.
Dalje, basket se igra 3 na 3 ali i 1 na 1. U svakom slučaju bih ga deklasirao :D

- - - - - - - - - -

Šta je to? Samo 1% od njegove zarade. :sad2:

Ili ja ne znam više da računam? :sad2: :rida:

Nije 1% nego 0,7%

- - - - - - - - - -

I to od nagrada koliko je zaradio. S obzirom da je još toliko dobio od sponzora, onda je realno oko 0,3% :D

Poslednja izmena:
Ti se glupiraš. :sad2:

- - - - - - - - - -

A za matematiku još nisi sazreo. :manikir:

Ne, nego ti ne znaš razliku između basketa i košarke :D Sad sam te ja naučio, pa nećeš da se više ispaljuješ...a ni manje.

A matematika je veoma tačna.

- - - - - - - - - -

Citaj tekst vec je dao 3%. :D

Ako je tako, onda je ukupno 3,3 % a ne 3,7 :D

- - - - - - - - - -

Sad na RTS1 Jelena pricala nesto u vezi te donacije. Mnogo je slatka. I lepo je pricala o tom lepom gestu.

Ona je veliki stručnjak za donacije, to je poznato.

A imaš li utisak da joj njen PR tim piše šta će da govori u emisiji? Meni tako deluje

Ne, nego ti ne znaš razliku između basketa i košarke :D Sad sam te ja naučio, pa nećeš da se više ispaljuješ...a ni manje.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

A imaš li utisak da joj njen PR tim piše šta će da govori u emisiji? Meni tako deluje
Jel to mene hoće da uči dodjoš i malogradjanin? :sad2: Basket, izraz, je samo sleng. Kad ideš da gledaš Derbi, recimo kad Zvezda razbija Grobare, kako to kažeš? Ideš na košarku ili ideš da gledaš basket? Seljoberu. :hahaha:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Mislim da joj nije potrebna nikakva pomoc za ono sto je rekla. Cenim sto je, cini mi se, ostala normalna, mila i smerna devojka – zena. Nije upala u onu klasicnu zamku u koju cesto upadaju zene svojih mnogo poznatijih “muskih polovina” koje odjednom samo ne mogu da se odluce da li su lepse ili pametnije.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Jelena je zavrsila univerzitet Bokoni u Milanu i Monaku, i obrazovana je mlada zena
koja ume da misli i napise sama ono sto govori.Nije joj potreban nikakav PR tim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back