Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelena je zavrsila univerzitet Bokoni u Milanu i Monaku, i obrazovana je mlada zena
koja ume da misli i napise sama ono sto govori.Nije joj potreban nikakav PR tim...

OK, možda grešim, ali zvučalo mi je dosta navežbano to što je pričala poslednji put kod Ivanovića. To što neko ima fakultet apsolutno ne znači ni da je rečit ni da je dobar govornik.

OK, možda grešim, ali zvučalo mi je dosta navežbano to što je pričala poslednji put kod Ivanovića. To što neko ima fakultet apsolutno ne znači ni da je rečit ni da je dobar govornik.

Sto se tice fakulteta potpuno si u pravu. Mnogi ljudi - i zene naravno - zavrse fakultet pa nista. Drvo ostaje drvo (bukvan ostaje bukvan). Samo ti rekoh da je ono sto je rekla Jelena mogla reci i iz svoje male, lepe i pametne glave. Ali bila bi glupa kada se za bilo sta sto zahteva neko dubokoumno promisljanje i govoranciju ne bi savetovala i poslusala (pa i napamet naucila) nekog kome je to u opisu radnog mesta. Nekog ko se samo za to i skolovao. Ako je cak i jedan Kenedi, koji je i "knjige pisao" (pa onda ceo tiraz tata otkupi pa stavi u podrum) imao svog "pisca govora" (speechwriter) - Teodora Sorensena zasto bi se Jelena dzabe mucila i losije smislila nesto sto ce taj drugi lepse smisliti i pametnije formulisati. Znate, npr. ono sto je Vucic ukrao od Djindjica, a ovaj od Kenedija tj. od Sorensena: "Не питајте шта ваша земља може да уради за вас, већ шта ви можете учинити за своју земљу."

Poslednja izmena:
Sad tek videh da je Janko dobio Dimitrova u prvom kolu na Kvinsu.
Rezultat 7:6 4:6 6:3 za Tipsu. :ok:

Sledeći protivnik mu je Marin Čilić koji je takođe u tri seta dobio Felicijana Lopeza.

Uzgred, vidim i da je Vavrinka ispao u 1. kolu. Izgubio je od Verdaska u 2 seta.
Inače, Vavrinka je pojačao svoj tim sa Ričardom Krajičekom, bivšim pobednikom na Vimbledonu.
Ta saradnja trebala bi da poboljša njegovu igru na travi...

Sad tek videh da je Janko dobio Dimitrova u prvom kolu na Kvinsu.
Rezultat 7:6 4:6 6:3 za Tipsu. :ok:

Sledeći protivnik mu je Marin Čilić koji je takođe u tri seta dobio Felicijana Lopeza.

Uzgred, vidim i da je Vavrinka ispao u 1. kolu. Izgubio je od Verdaska u 2 seta.
Inače, Vavrinka je pojačao svoj tim sa Ričardom Krajičekom, bivšim pobednikom na Vimbledonu.
Ta saradnja trebala bi da poboljša njegovu igru na travi...

S obzirom na jačinu konkurencije, veoma je moguće da Janko uđe u top 5 :D

Slazem da fakultet nije nikakva garancija za neciju pamet i recitost, mada ima osoba koje se ne snalaze pred kamerama i sa mikrofonom bas najbolje

- - - - - - - - - -

Sto se tice fakulteta potpuno si u pravu. Mnogi ljudi - i zene naravno - zavrse fakultet pa nista. Drvo ostaje drvo (bukvan ostaje bukvan). Samo ti rekoh da je ono sto je rekla Jelena mogla reci i iz svoje male, lepe i pametne glave. Ali bila bi glupa kada se za bilo sta sto zahteva neko dubokoumno promisljanje i govoranciju ne bi savetovala i poslusala (pa i napamet naucila) nekog kome je to u opisu radnog mesta. Nekog ko se samo za to i skolovao. Ako je cak i jedan Kenedi, koji je i "knjige pisao" (pa onda ceo tiraz tata otkupi pa stavi u podrum) imao svog "pisca govora" (speechwriter) - Teodora Sorensena zasto bi se Jelena dzabe mucila i losije smislila nesto sto ce taj drugi lepse smisliti i pametnije formulisati. Znate, npr. ono sto je Vucic ukrao od Djindjica, a ovaj od Kenedija tj. od Sorensena: "Не питајте шта ваша земља може да уради за вас, већ шта ви можете учинити за своју земљу."

Jelena nije ni Kenedi, ni Vucic, ni Djndjic ni Sorensen.Ona je samo supruga trenutno najboljeg tenisera sveta, i nista vise, da bi joj se davao preveliki publicitet..Ako ne ume sama pored dva faksa da kaze svojim recima sta misli onda bolje i da ne govori nista, nego da cita tudje kao svoje.Nasa srpska blest je da zavidimo uspesnim ljudima i omalovazavamo ih trazeci i najmanju gresku koju naprave.Niko nije savrsen i ljude treba prihvatiti u toj njihovoj nesavrsenosti tj.onakve kakvi jesu

Ako misliš na mene nisi u pravu...Gledao sam mnoge naše i strane sportiste kako daju intervjue, najviše kod Ivanovića, i mogu reći da su me recimo Beker i Jarić veoma prijatno iznenadili i ostavili dobar utisak, iako sam očekivao suprotno. Sa druge strane Nole i Jelena su bili izveštačeni, dosadni, i stalno su potencirali svoj humanitarni rad (što je krajnje nepotrebno, jer o tome svi mediji pišu godinama). Pitao sam još neke ljude o njima i rekli su da nisu impresionirani, tako da mislim da nije samo do mene. Sigal je, recimo, bio pravi kreten kod Ivanovića, i ostavio je najgori mogući utisak na mene, sve glumeći opasnog, namrgođenog tipa. Tako da Nol i Jeca nisu najgori ali nisu baš ni zanimljivi...moje mišljenje.

http://sport.blic.rs/tenis/titula-broj-17-nije-daleko-federer-novak-moze-sve/yxk9yl1

TITULA BROJ 17 NIJE DALEKO [B]Federer: Novak može sve![/B]

- - - - - - - - - -

Lendl:
"Fenomenalno je ono što Nole radi. Kada pogledate istoriju tenisa, pre njega su titule na četiri grend slem turnira u isto vreme držali samo Don Badž 1938. i Rod Lejver 1962. i 1969. godine. Ovo što je on uradio niko nije u poslednjih skoro 50 godina, a i pre toga, to su ostvarila samo dvojica, tako da to morate da poštujete. Sada Novak ima šansu da osvoji kalendarski grend slem (osvajanje Australijan opena, Rolan Garosa, Vimbldona i US opena u istoj godini), a može i "zlatni slem" (osvajanje i olimpijskog zlata, pride). Naravno da bismo Endi i ja da pokvarimo te planove, ako budemo u prilici", rekao je Lendl.

Rafa is not as popular as Federer and Murray is not as popular as the big 3. Novak has always been like this even when he was a kid he was doing impressions of players at the USO which the fans loved. Novak is the most charismatic player since Agassi. And his not fake unlike Federer who is arrogant and has the personality of a dead fish. Federer will never have the looks, personality or charisma of Novak. Anyway its not about that its about winning.

Ako misliš na mene nisi u pravu...Gledao sam mnoge naše i strane sportiste kako daju intervjue, najviše kod Ivanovića, i mogu reći da su me recimo Beker i Jarić veoma prijatno iznenadili i ostavili dobar utisak, iako sam očekivao suprotno. Sa druge strane Nole i Jelena su bili izveštačeni, dosadni, i stalno su potencirali svoj humanitarni rad (što je krajnje nepotrebno, jer o tome svi mediji pišu godinama). Pitao sam još neke ljude o njima i rekli su da nisu impresionirani, tako da mislim da nije samo do mene. Sigal je, recimo, bio pravi kreten kod Ivanovića, i ostavio je najgori mogući utisak na mene, sve glumeći opasnog, namrgođenog tipa. Tako da Nol i Jeca nisu najgori ali nisu baš ni zanimljivi...moje mišljenje.

Za biti u zizi javnosti treba imati i iskustva. A normalno je da isticu svoj humanitarni rad..jer su i tu najbolji

Darko Miličić i Kežman, na primer, nisu nikada pričali o svom humanitarnom radu, a dali su možda i više od Đokovića. To je pitanje mere i stila, ništa drugo.
:dash:
Ne moraš svakim postom da iskazuješ svoje neznanje. A i drskost i bezobrazluk. Osvrni se malo na svog Fedu koji krade peskire a ostavi Noletov humanitarni rad da ga cene oni koji os njega imaju korist.

Poslednja izmena od moderatora:
Slazem da fakultet nije nikakva garancija za neciju pamet i recitost, mada ima osoba koje se ne snalaze pred kamerama i sa mikrofonom bas najbolje

- - - - - - - - - -

Jelena nije ni Kenedi, ni Vucic, ni Djindjic ni Sorensen. Ona je samo supruga trenutno najboljeg tenisera sveta i direktorka njegove Fondacije , i nista vise (malo li je), da bi joj se davao preveliki publicitet. Ako ne ume sama pored dva faksa da kaze svojim recima sta misli onda bolje i da ne govori nista, nego da cita tudje kao svoje. Nasa srpska bolest je da zavidimo uspesnim ljudima i omalovazavamo ih trazeci i najmanju gresku koju naprave. Niko nije savrsen i ljude treba prihvatiti u toj njihovoj nesavrsenosti tj.onakve kakvi jesu[/QUOT<script id="gpt-impl-0.2486171122229906" src="http://partner.googleadservices.com/gpt/pubads_impl_89.js"></script>E]

Ne vidim gde sam ja to rekao da je ono sto je rekla na RTS-u rekla "tudjim" recima. Naprotiv - rekoh da je ono sto je rekla Jelena mogla reci i iz svoje male, lepe i pametne glave. Omalovazavanje i trazenje gresaka, bilo koga, nije moj obicaj. Narocito ne onih koji zasluzuju svako postovanje.

Sto se tice drugog dela posta samo sam hteo da kazem da poznajuci Noleta znam da on sve sto radi radi ozbiljno i maksimalno se trudi da ga dovede do perfekcije.
Uostalom to kaze i sama Jelena:
Jelena Ristić - generalna direktorka Fondacije: Humanitarni rad nije hobi, to je posao
"Jer, u ozbiljnom poslu nema uspeha preko noći, a ovo je posao. Humanitarni rad nije hobi".

Alberto Liđi imenovan za globalnog direktora Novak Đoković Fondacije
Alberto Liđi imenovan je za novog globalnog direktora Novak Đoković Fondacije. Alberto će svojim iskustvom i znanjem dodatno doprineti obezbeđivanju pristupa kvalitetnog ranog obrazovanja deci iz socijalno ugroženih sredina.
Alberto Liđi, bivši direktor sektora za razvoj “Duke of Edinburgh’s International Award Foundation”, rukovodiće Novak Đoković Fondacijom iz njenog ogranka u Londonu. Poreklom iz Argentine, Liđi se školovao na Kembridž Univerzitetu i Londonskoj školi ekonomije. Nakon karijere u privatnom sektoru, sa fokusom na pružanje investicionih konsalting usluga na tržištima u razvoju i graničnim tržištima, Liđi se otisnuo u svet filantropije. Osim toga, bio je angažovan i kao
direktor sektora za razvoj i studentska pitanja na Triniti koledžu Univerziteta Kembridž i osnivač je “Maximum Philanthropic Benefit”, organizacije koja se zalaže za promovisanje filantropije i značaja dobročinstva. Znaci bavi se ovime u "vidu zanata".

Novak Đoković osnovao je Novak Đoković Fondaciju 2007. godine kao podršku organizacijama i inicijativama sa fokusom na rano obrazovanje dece. Od tada, Novak Đoković je uspostavio dugoročne kontakte sa brojnim liderima i vodećim svetskim umovima i filantropima koji su veoma posvećeni obezbeđivanja pristupa visoko kvalitetnom ranom obrazovanju deci širom planete. Fondacija aktivno radi na rešavanju obrazovnih problema sa kojima se suočavaju deca iz ugroženih zajednica u Srbiji.
Najveće iznenađenje ovogodišnjeg kampa prijateljstva za osnovce je bila poseta Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta i osnivača Fondacije, kao i Jelene Đoković, generalne direktorke Fondacije.
Maja Jovanović, projektni menadžer Novak Đoković fondacije, istakla je da je ponosna i srećna jer je tim Fondacije još jednu godinu zaredom uspeo da organizuje pet nezaboravnih dana druženja, zabave, ali i učenja o značaju prijateljstva, fer-pleja, razumevanja i prihvatanja različitosti.
Kao sto se da videti nigde nikakvog omalovazavanja i pakosti sa moje strane, a na svakom koraku dokaz koliko Nole sve sto radi radi profesionalno i sa odusevljenjem, a ja to jednostavno samo primecujem i postujem bez ikakvih dramaticnih slavopojki.

Poslednja izmena:
Napisao sam MOŽDA zato što se ne hvale po medijima šta su i koliko dali, nego često doniraju i anonimno. Teško je utvrditi pravi iznos... U svakom slučaju su manje zaradili od Nola, pa samim tim njihovo izdvajanje ima veću težinu.

„mozda“....:lol:

A da ipak Tebi umesto Jeleni , neko drugi pise odgovore , pre nego sto dotknes tastaturu i pises napamet :mrgreen:
Zanimljiva je tvoja potreba blamiras Novaka Djokovica svojim pretpostavkama i neargumentovanim izjavama ili pisanjem,na osnovu traceva i necega u sta nemas uvid u pravo stanje. Kritika, izrecena na normalan nacin je jedno i pozeljna je ako je argumentovana, a ovakva pisanja o Novaku Djokovicu ili nekom drugom, zove se u zargonu pljuvacina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back