duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Valjda u nedelju![]()
Pusti ga nek on navija sjutra a mi cemo u nedjelju .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda u nedelju![]()

Nole legenda....a Maconi stavio nekog nebitnog tipa u potpis, da ne menja svaka 3 meseca potpis....Đokovic sada protiv sebe ima Nadalove, Federerove i Marejeve navijače, niko od njih ne želi da Novak ispisuje stranice teniske istorije i potencijalno ugrozi rekorde njihovih ljubimaca, zato su svi uz čudo od dva slema...

Drago mi je da je Serena izgubila. Šta je ovo mačkoni promjenio si potpis![]()
Đokovic sada protiv sebe ima Nadalove, Federerove i Marejeve navijače, niko od njih ne želi da Novak ispisuje stranice teniske istorije i potencijalno ugrozi rekorde njihovih ljubimaca, zato su svi uz čudo od dva slema...
Drago mi je da je Serena izgubila. Šta je ovo mačkoni promjenio si potpis![]()

Loša vremenska prognoza za Pariz sutra.
Nije mi drago sto je Serena izgubila, ali mi je draze sto je Muguruza pobedila. Mozda moze da deluje cudno (cak kontradiktorno), ali meni je draze da neko nesto dobije, osvoji nego da neko nesto izgubi. Cak i kad je to jedino moguce. Moze pobediti samo jedna. Ne volim izjave tipa: "Vise mrzim Zvezdu nego sto volim Partizan". Gornja izjava nije bas takva, ali pomalo vuce na to.
Jesam. Jer je trulo da mi Djoker kvari potpis. Ostavio sam samo kralja![]()
profesionalac, nema šta...

Najomraženiji broj 1 u istoriji tenisa, makar koliko se trudio da bude simpatičan![]()