Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
581137_2016-05-13t175303z-62571949-s1betdvsuxaa-rtrmadp-3-tennis-men-rome_f.jpg

Ja kako se brukaju. Nema šanse da završe u nedelju.

Kakva nedelja, najranije u utorak. Jer ako Ferer i Berdih igraju sutra, onda ce biti glupo da pobednik igra u cetvrtak sa pobednikom Djokovic-Bautista. Dva meca na tri seta u dva dana, ne ide. Dakle, tek u petak. Onda je takodje bzvz da pobednik igra polufinale u subotu. Znaci, nedelja. Dakle, finale - utorak. I to pod uslovom da ne bude jos kise.

Meni su dobri bili Gofan i Gulbis danas, jednostavno su napustili stadion i tako okončali prepirku sa sudijom oko vremenskih uslova.

Lošije rangirani igrači su danas dobili šansu da izbace favorite i Pironkovoj je to pošlo za rukom.
Protiv Radvanjske je dobila 10 gemova za redom i eliminisala je iako je pre prekida gubila sa 6:2 i 3:0.
Posle meča Poljakinja je bila besna na sudije, kao i Halep koja je izgubila od Stosur:

“Toliko sam iznenađenja i ljuta što moramo da igramo po kiši, nije ovo fjučers od 10.000 dolara. Kako mogu da dozvole to? Nije ih ni briga šta mi mislimo. ’Odlepila’ sam“, kazala je Radvanjska, a u identičnom raspoloženju bila je i Halepova:

“Nemam reči, bilo je nemoguće igrati. Istina je, uslovi su isti za sve, ali ovo je previše, nikoga nije briga za tenisere – briga me što sam izgubila meč, bila sam vrlo blizu toga da povredim leđa“.

Kada je jedan od novinara Simoni rekao da su David Gofan i Ernests Gulbis samo otišli s terena jer nisu hteli da igraju, ona je podigla palac u znak odobravanja.

“Dobro je. Svaka im čast“. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back