Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
24.04.2016. • 10:04 Srbija Danas

NIKO NE MOŽE DA TE UKOPA KAO ŽENA: Mirka Federer SPUSTILA Rodžera efektnom izjavom o Đokoviću

Ni kriv, ni dužan, Novak Đoković je postao meta u priči o dopingu u sportu. Najboljem teniseru planete konstantni bočni udari u poslednjih nekoliko meseci za sada ne smetaju da postiže vrhunske rezultate, ali je činjenica da je Srbin na udaru!
Jedna od retkih koja je stala u zaštitu prvog igrača sa ATP liste je, verovali ili ne, supruga Rodžera Federera – Mirka!
- Đoković je sinonim za fer-plej igru i ne treba sumnjati u njega – istakla je Mirka za Eurosport, a prenose Slobodnimediji.com.

Supruga trećeg tenisera sveta, koji drži rekord po broju gren slem titula (17) bila je iskrena i kada je u pitanju trenutna situacija na ATP turu.
- Novak je u ovom času najbolji igrač sveta. Rodžer će me možda popreko pogledati zbog ovoga – rekla je u šali gospođa Federer.

Ma odavno vi mene ubedjujete da je Mirka jedna obicna, "prepotentna gadura", ali ja vam nisam verovao. Sad tek vidim koliko ste bili u pravu. Pa jel` da? S(ala) M(ala).

Da li ce Novak da pobedi ili nece, zivo mi se fucka ..Igra tenis za lovu , kao sto svi oni igraju ,gde ili pobedi ili izgubi ali..zbog svega sto se pise ovde o Novaku i u svetu, ulazi u njegov privatni zivot i sudi mu se od strane ljubomornih i zavidnih,sto ga pljuju i optuzuju ..volela bih da, Mareja, Federera, Nadala i ostale u sledecim mecevima nastavi da lupa kao majmune i naravno osvoji Pariz. Srce bi mi bilo na mestu i navijacu za njega

Ma nego šta priča ova žena? Mora da nije slušala upućene u plaćanje poreza sa ove teme... :hahaha:

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=04&dd=26&nav_id=1124502

Od sponzora se računa kao da si zaradio u matičnoj zemlji...

“Mnogo je igrača koji žive u Monte Karlu, mislim da je to zbog poreza. Mogli bismo da uštedimo novac ako bismo se prijavili na Bahamima ili na Kajmanskim ostrvima, ali onda bismo morali tamo i da živimo. Važan je i kvalitet života – mnogo se putuje i važno je da kada dođeš kući, da je ta kuća tamo gde ti stvarno želiš da ona bude. Naravno, za one koji odaberu Monte Karlo, to je i vrlo lepo mesto za dom istovremeno, zato je atraktivno“.

Jujujuju, šta priča ova... pa zar ne zna da je N0le tamo zbog glutena? :cepanje:

Poslednja izmena od moderatora:
dobro jutro u ovo lepo i suncano jutro
uz

kopje-koffie.jpg

Ne mora da se bude Noletov fan da bi se priznalo da je najbolji i odalo postovanje
svemu sto je uradio do sada na polju tenisa i u privatnom zivotu.
Zelim mu i nadam se da ce ostati takav jos dugi niz godina..

- - - - - - - - - -

A vama svima zelim dobro jutro uz kaficu i sve najbolje
iako nema sunca od jutros ..dan je lep

Dobrojutro-1.jpg

Ne mora da se bude Noletov fan da bi se priznalo da je najbolji i odalo postovanje
svemu sto je uradio do sada na polju tenisa i u privatnom zivotu.
Zelim mu i nadam se da ce ostati takav jos dugi niz godina..

- - - - - - - - - -

A vama svima zelim dobro jutro uz kaficu i sve najbolje
iako nema sunca od jutros ..dan je lep

Dobrojutro-1.jpg

:hvala:..ovi eksperti svi cekaju Mackonijevo sabiranje razlike...ostali+ Gospodara Planete:hahaha:...sad ce on :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back