Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zna se ko Ljubu placa i pulen mu je bas napredovao u zadnje vreme kako sa Ljubicicem trenira.:hahaha:

Nikad mi nece biti jasna ta "opsednutost" Federerom i bilo cime sto je u vezi sa njim. Cak i Ljubicica i njegovog misljenja iz, cini mi se oktobra 2011., kada ni on sam ni bilo ko u svetu nije mogao ni pomisliti da ce postati Federerov trener. Jednostavno sam citirao onaj deo clanka koji mi se cinio najprikladniji ne bi li se problem duge pripreme za servis resio na jedino posten nacin. Pustis sat koji vide svi i kad prodje dozvoljeno vreme cuje se sirena. I to je to. Nema lazi nema prevare. I - ovoga smem da kaznim, a ovoga ne.
Iz clanka namerno nisam citirao sledeci, krajnje nedvosmislen, deo: "Trostruki šampion Vimbldona Džon Njukomb uopšte ne gleda blakonaklono na Đokovićevo ponašanje pred servis. “On preteruje sa tim tapkanjem, a ja ne znam zašto se igrači ne bune. Da još uvek igram, rekao bih sudiji pre meča ‘Želim da znate da ako bude tapkao lopticu duže od 25 sekunde da ću se svaki put žaliti’. Zapravo, ako bi stvarno preterao, ja bih se okrenuo i otišao sa terena. Ne bih čekao na takav servis. Stara je to taktika, znate. Džimi Konors je četiri puta tapkao lopticu pre servisa, ali ako bi gubio sa 15:30 ili 15:40, onda bi tapkao lopticu 14 puta”, kaže Australijanac Njukomb.

Naprotiv, jasno sam na kraju posta rekao: "Noleta sada mogu slobodno izbaciti iz te price.Time se vise ne sluzi". Ali, sve je to dzaba. Nije bitno ni vreme kad je sta receno, a ni sama sustina. Bitna je samo fiksacija.

Poslednja izmena:
Čime se vi oduševljavate... :lol:

Jel to ona prestižna nagrada ustanovljena pre jedva petnajs godina? :lol:

Ona što je Rodžer osvajao četiri puta do svoje dvajssedme? :lol:

Ona što su osvajali Lens Armstrong :per: i Merion Džons :per:, pa im oduzeta zbog dopinga? :lol:

Ono isto takmičenje u kome nagradu NIKADA nije dobio niko iz ekipnog sporta, što automatski eliminiše ozbiljnu konkurenciju jer je žiri, gle čuda, sastavljen skoro pa potpuno od samih bivših sportista INDIVIDUALNIH sportova? :lol:

E, jel znate da su im neki laureati iz sveta surfinga, BMX vratolomija i skejtborda? :lol:

Stvarno ste urnebesni... baš i niste nizašta do da lepite njegove postere. Pa to je isto kao da mu je nagradu dao Sportski Žurnal! :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
"Nije tacno". Cini mi se da si se "malo" prebacio. Valjda za 2011., 2014. i 2015. Koliko se ja razumem priznanje se daje i racuna za godinu u kojoj si bio najbolji, a ne u kojoj ti je nagrada dodeljena.

SVI POBEDNICI:

2016. Novak Đoković (tenis)
2015. Novak Đoković (tenis)
2014. Sebastijal Fetel (formula)
2013. Usain Bolt (atletika)
2012. Novak Đoković (tenis)
2011. Rafael Nadal (tenis)
2010. Usein Bolt (atletika)
2009. Usein Bolt (atletika)
2008. Rodžer Federer (tenis)
2007. Rodžer Federer (tenis)
2006. Rodžer Federer (tenis)
2005. Rodžer Federer (tenis)
2004. Mihael Šumaher (formula)
2003. Lens Armstrong (biciklizam)
2002. Mihael Šumaher (formula)
2001. Tajger Vuds (golf)
2000. Tajger Vuds (golf)
nagrade se dodeljuju za rezultate u protekloj kalendarskoj godini

Novak nagradu Laureus posvetio djedu Vladimiru!

novak-dokovic-vladimir-dokovic-foto-ap-marina-lopicic-1461109611-890385.jpg

EVO ŠTA SE KRIJE IZA SLUČAJA „MONTE KARLO“- BEKER OTKRIO PRAVI ISTINU: Nole je imao mentalni slom..
Objavljeno: 20. april 2016. u 23:24 /

Boze koliko jos puta ovaj covek treba da izvali neke slicne gluposti (kao ono o sadasnjoj konkurenciji u tenisu) da bi shvatio (ili mu neko rekao) da bi cesto svoje "dubokoumne" komentare bilo bolje da zadrzi za sebe.

Cudi me da mu Nole dozvoljava da se tako ponasa .
Nikad mi se nije dopadao ni kad je igrao tenis ni kad je postao Noletov trener .
Mislim da ce Nole promijeniti tim u boksu , vidjetcemo kad i kako i da li se varam .

Potpuno si u pravu. I ja se cudom cudim. A da lupeta - lupeta. Kako li se samo "uparise" da mi je znati.
Ne verujem da ce mu Nole dati otkaz. Tim koji pobedjuje se ne menja.

SVI POBEDNICI:

2016. Novak Đoković (tenis)
2015. Novak Đoković (tenis)
2014. Sebastijal Fetel (formula)
2013. Usain Bolt (atletika)
2012. Novak Đoković (tenis)
2011. Rafael Nadal (tenis)
2010. Usein Bolt (atletika)
2009. Usein Bolt (atletika)
2008. Rodžer Federer (tenis)
2007. Rodžer Federer (tenis)
2006. Rodžer Federer (tenis)
2005. Rodžer Federer (tenis)
2004. Mihael Šumaher (formula)
2003. Lens Armstrong (biciklizam)
2002. Mihael Šumaher (formula)
2001. Tajger Vuds (golf)
2000. Tajger Vuds (golf)
nagrade se dodeljuju za rezultate u protekloj kalendarskoj godini

Više od pola dobitnika teniseri. :lol:
Fantastičan uspeh, objektivna nagrada, nema šta. Rekao bi čovek da je to najpopularniji sport na svetu. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2016&mm=04&dd=23&nav_id=1123523

“Bio sam blizu trofeja na Vimbldonu i na US openu, pa i u Australiji. Iskreno, mislim da sam igrao na visokom nivou u prethodne dve sezone – kretao sam se savršeno, novi Vilsonov reket omogućio mi je i da snažno udaram bekhendom, a brzina na servisu i dalje je visoka sa manje truda“, dodao je Švajcarac, osvajač 17 Gren slem trofeja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back