- Poruka
- 86.572
OVO TREBA DOZIVJETI - NOVAK - NOLE ZAPALIO PIONIR ...
Objasni
Maconiju sta treba da radi, dal da opet cvili ili smeje? Ne zna on,jadan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maconiju sta treba da radi, dal da opet cvili ili smeje? Ne zna on,jadan
Svi smo dobro sto i tebi zelimo .Za razliku od Novacka ja sam uvek imao pošten odnos prema državi i prema plaćanju poreza, tako da me te priče ne dotiču
Avaj, verovala ili ne juče se vratih iz Švice. Sve češće poslujem sa našim firmama tamo pa razmatram mogućnost da se preselim u Vedensvil.
Upravo merkam neku kuću sa pogledom na Ciriško jezero pored Rodžerove vile
Kako ti, kako Miloš i Jelena?![]()
ObjasniMaconiju sta treba da radi, dal da opet cvili ili smeje? Ne zna on,jadan
![]()
VELIKI COVJEK ZDUSNO NAVIJAO ZA VELIKI TIM ... VELIKA POBJEDA ...b r a v o ZA C RVENO BELE
![]()

Svi smo dobro sto i tebi zelimo .
Nikolina se vratila iz Bazela nije ti vidjela Rodzera .![]()

Zašto ste mi obrisali post gde sam napisao da je pesmica kretenska?![]()

Kakve sam Tantalove muke imao u onoj poreskoj upravi pre neki dan, tačno sad razumem Novacka...
Komi kriv kad nisam treskao lopticom po praznim bazenima od svoje treće, nego išao na Prodigy pod sankcijama i mlatarao basketa mimosvijet...
- - - - - - - - - -
U stvari sam samo hteo da kažem da mi je i dalje ne verovatno to što su neki postovi obrisani.![]()

Meni je i dalje neverovatno sta No1e radi hejterima. Jadni ne spavaju nocu, dezuraju na forumu, nema spavanja dok ne bace bar jedan hejt...![]()

Bitno da su branioci otadžbine tu u cik zore, tačno u šest subotom, da im se slučajno ne odlepi Novackov poster iznad glave.
Brate, koji je level bruke kada dođeš sa ovakvom prozivkom u ŠEST IZJUTRA SUBOTOM?!![]()

Bitno da su branioci otadžbine tu u cik zore, tačno u šest subotom, da im se slučajno ne odlepi Novackov poster iznad glave.
Brate, koji je level bruke kada dođeš sa ovakvom prozivkom u ŠEST IZJUTRA SUBOTOM?!![]()

Novack se brani u svako doba dana i noći!
Kao da im život od toga zavisi...