Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12631347_1647737488822786_8032545294337558447_n.jpg

Danas sam bio na pecanju, rezultat sam “znao” jos posle meca sa Simonom (ko ne veruje neka procita jedan moj raniji post) pa sam samo na mobilnom video rezultat. Bio mi najdrazi gost pa sam tek uspeo da odgledam poslednja tri gema i taj-brejk. Mari je, cini mi se, napravio dve duple servis greske i sve je moralo biti tako kako je bilo. To nikako ne umanjuje opsti utisak o pobedi i pobedniku. Sve cestitke . A i moralo je tako biti kad sam mu pre meca pozeleo – “da slomi nogu”. Vidim da ste “ispostovali moju naredbu ": "i nemoj da se neko slucajno ljuti na mene i negativno komentarise moj post". I vidim niko nije smeo. S(ala) M(ala).
Moram reci da mi je drago, bas drago, sto sam video to sto sam video. Radi se o Noletovom ponasanju posle poslednjeg poena. Dostojansteva proslava pobede nekog ko je sebi pred izlazak na teren rekao: “Hajde idemo da obavimo i tu formalnost”. Nista od one ruzne slike proslave cini mi se jedne od Australija (ispravite me ako gresim, jer pamtim globalno) pracene cepanjem majce i nekim neartikulisanim krikom. Pobedjen je deka Federer (obrni – okreni neko ko jos prakticno jedini moze po nesto da strpne) i to relativno lako pa kako nece Mari.
Nevezano za ovo interesuje me sutrasnja tabela desetorice najboljih.

Javlja se na Prvoj neki kao reporter ozmo i prica Rok Lejver, Robert Federer... Batica izgleda nije prestajao da pije od podneva. :D

Саша Озмо је стварно добар спортски новинар каквог дуго нисмо имали. Јако је млад и има проблем са изговором слова р. Одлично пише, има блог на Б92.

Marej je takticki igrao destruktivan tenis, po ugledu na Simona i naravno da je mec zbog toga bio pun gresaka.. Kada protivnik igra ravno, kao i Federer, mec je lepsi ali rezultat je isti.. Trebalo bi nesto i da naucite kad vec pratite tenis, ne samo da gledate kako loptica prelece mrezu. :)

Kako to destruktivan? Šta lupaš?

Novak je igrao još defanzivnije od Mareja, i samo mu je vraćao lopticu, dok ovaj ne pogreši. Najvećim delom meča je tako igrao.

- - - - - - - - - -

Novaku sve cestitke..
Nisam nigde procitala , kolika je ove godine nagrada u Melburnu tj, koliko je Novak dobio ?

Nije važno, porez u Srbiji neće platiti :lol:

- - - - - - - - - -

Infantilni komentar. :( No, ti bolje ne umeš. Nikad nisi ni umeo. :(

Gde ti je glavni nalog? Zašto pišeš sa ovog? :D

Bokice srce moje drago pa ti ne znas sve ih je poizbacao i pobijedio nas Novak - Nole...:heart::heart::heart:
AO je zatvoren za ovu godinu , pehar u Noletovim rukama .:zcepanje:
Nastavlja se - sto bi bilo kad bi bilo ...
Iz svakog komentara kaplju nevidljive suze ...

...molim :eek:...cek, kako je osvojio AO...mora da nije naletio na Fedju...!!!

- - - - - - - - - -

...cek, ko kaze da ne placa porez Srbiji?

Novak je igrao još defanzivnije od Mareja, i samo mu je vraćao lopticu, dok ovaj ne pogreši. Najvećim delom meča je tako igrao.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Gde ti je glavni nalog? Zašto pišeš sa ovog? :D

Zato što nisam na svom kompu a ovaj nema ¨cirilicu pa na ILKE ne mogu da se ulogujem. :ok:

Destruktivan nema veze sa defanzivnim. Imas na googlu pa potrazi sta znaci , mislio sam da znate nesto o tenisu ti i Jahve, sem da mrzite Djokovica..

Sto se tice najboljeg svih vremena to za sad nije Federer vec Nadal, ima 3 Gs manje ali ima olimpijsko zlatko i 23-11 u duelu sa '''najboljim'', i sve to u jacoj konkurenciji.. Uz tu dvojku bih sa danasnjjim uspesima dodao 3. Lejver, 4. Sampras, 5. Novak

- - - - - - - - - -

Znaci svima vama bilo u redu sto sam mu pozeleo - da slomi nogu. Lepo vi volite Noleta. Niko ni A ni Be.

Nije nego pises neke besmislene stvari pa te niko ne shvata ozbiljno. :D

Destruktivan nema veze sa defanzivnim. Imas na googlu pa potrazi sta znaci , mislio sam da znate nesto o tenisu ti i Jahve, sem da mrzite Djokovica..

Sto se tice najboljeg svih vremena to za sad nije Federer vec Nadal, ima 3 Gs manje ali ima olimpijsko zlatko i 23-11 u duelu sa '''najboljim'', i sve to u jacoj konkurenciji.. Uz tu dvojku bih sa danasnjjim uspesima dodao 3. Lejver, 4. Sampras, 5. Novak

- - - - - - - - - -

Nije nego pises neke besmislene stvari pa te niko ne shvata ozbiljno. :D

Ajde klinac ne lupetaj. Bolje uzmi knjigu u sake nego sto ovde prosipas svoje neznanje.

Ови деструктивци се још нису опоравили од пораза, мачкони није изменио потпис, не може психички да поднесе реалност, ови други на књиге упућују, неки заборављају кога је Но11е почистио у полуфиналу...и тако, лепо вас је гледати како се увијате ко црвићи, а сат ради и следећи ГС се неумољиво приближава..

Ови деструктивци се још нису опоравили од пораза, мачкони није изменио потпис, не може психички да поднесе реалност, ови други на књиге упућују, неки заборављају кога је Но11е почистио у полуфиналу...и тако, лепо вас је гледати како се увијате ко црвићи, а сат ради и следећи ГС се неумољиво приближава..
Da,onaj sto Nole ne moze da osvoji :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back