Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem je u Feđinom servisu koji je zakazao kad god mu je to bilo bitno. Imao je servis za 5. set, i sve ih je profućkao :D Godine, požutela kršenica, šta li je? :D

- - - - - - - - - -

Publika je kao i uvek nevaspitana kada je Novak u pitanju ali mislim da je on na to navikao i da mu to ne smeta niti utice na njega

Prva dva seta su prakticno bila skola tenisa na najvisem nivou..

Publika voli Federera i uvek će navijati za njega :D Ako je to nekultura, onda super z:poz:

Sjajno Novače, svaka čast. Umalo da se prehladim tokom meča, al bilo je sjano :ceka:

:zper::rotf:

- - - - - - - - - -

Problem je u Feđinom servisu koji je zakazao kad god mu je to bilo bitno. Imao je servis za 5. set, i sve ih je profućkao :D Godine, požutela kršenica, šta li je? :D

- - - - - - - - - -

Publika voli Federera i uvek će navijati za njega :D Ako je to nekultura, onda super z:poz:
Jeste nekultura biti bucan i otvoreno podrzavati jednog tenisera..
Nemam ja nista protiv da publika voli Federera, on je sjajan teniser takodje ali
ne bi trebalo da to i pokazuju na onakav nevaspitan nacin iz postvanja prema Federerovom protivniku

jpg
CZyhFwLWEAAwfvS.jpg

Kada igraju NOLE i Fedja :mrgreen:???

- - - - - - - - - -

Matejana, evo mog prevoda sad si ti na redu ...
Rodzer...
Ivan, sto ovo bi ?
Ljubo...
Novak ima carobne kupke prije meca ...
Rodzer pa sto da radimo ?
Da pozajmimo malo te kupke od Noleta.

:dzentlmen:...

- - - - - - - - - -

Nije Roger imao sanse danas.

Nadam se da je bar dobro ispraznio Novaka pred finale z:mrgreen:

Jeste...kao i uvijek :rumenko:...

:zper::rotf:

- - - - - - - - - -

Jeste nekultura biti bucan i otvoreno podrzavati jednog tenisera..
Nemam ja nista protiv da publika voli Federera, on je sjajan teniser takodje ali
ne bi trebalo da to i pokazuju na onakav nevaspitan nacin iz postvanja prema Federerovom protivniku

Pa ako ga vole, normalno je i da ga otvoreno podržavaju? Šta je tu čudno?

Jedina stvar koja nije OK je da aplaudiraju greškama protivnika i da mu smetaju između poena.

- - - - - - - - - -

Dobro, bože moj, jedino nije u redu kada aplaudiraju na njegovu duplu grešku, to je baš ružno ali jbg meni je smešno :lol:

Sve u svemu, šteta, kako da se povučeš kad je samo jedan teniser bolji od tebe? The show must go on :D

Ako ništa drugo, Kralj može da bude u top 3 i za naredne 3-4 godine, što još niko nije ostvario :D

Dobro, bože moj, jedino nije u redu kada aplaudiraju na njegovu duplu grešku, to je baš ružno ali jbg meni je smešno :lol:

Sve u svemu, šteta, kako da se povučeš kad je samo jedan teniser bolji od tebe? The show must go on :D
Ma kakvo povlacenje :D

Kao sto smo ranije rekli,samo napadaj z:lol:

Boriti se ovako sa 34 godine protiv trenutno najboljeg igraca,KRALJ

- - - - - - - - - -

Jeste tuki. Ima da istrese iz gaća ko god mu dođe na crtu u finalu :lol:
A bolje i Nol da pobedi nego Đetić ili Britanac... Nol je pobedio najboljeg u ovom sportu, Rodžera. Zaslužio je jbg :D
Ma sta,tako su svi mislili da ce da otrese Wawrinku na RG :lol:

Pogotovo ako Murray prodje,pa udari smarac na smaraca z:mrgreen:

Publika je kao i uvek nevaspitana kada je Novak u pitanju ali mislim da je on na to navikao i da mu to ne smeta niti utice na njega

Prva dva seta su prakticno bila skola tenisa na najvisem nivou..

Publika jednostavno ne voli kada su pobjednici iz malih,siromašnih zemalja. Ne bi se mnogo bolje ponašala ni da je iz Mađarske ili Slovačke npr.

- - - - - - - - - -

Ako ništa drugo, Kralj može da bude u top 3 i za naredne 3-4 godine, što još niko nije ostvario :D

Ako ima pameti povuće se na kraju ove sezone.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back