ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Aj, tisina do cetvrtka...tada cemo videti ko je bolji i ko ce koga da ponizi
zato molim da unapred ne forsirate pricu u przno
Zna se ko je bolji. ATP kaže ko je Gospodar planete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj, tisina do cetvrtka...tada cemo videti ko je bolji i ko ce koga da ponizi
zato molim da unapred ne forsirate pricu u przno

Zna se ko je bolji. ATP kaže ko je Gospodar planete.![]()
A ATP kaže i ko ima 17 GS titula![]()

Ne znam, ali stvarno (kazem vam da je moje pamcenje globalno), ko je sve pisao kako ce Nadal biti sve bolji i sve opasniji za Noleta u nastupajucoj godini. Sada lepo videsmo tu njegovu "dobrotu". Ne moze da prodje prvo kolo. Federer bar dodje do Noleta, do "zida", koji je nemoguce preskociti. Neka mu je za utehu da to ne mogu ni mladji, jaci i bolji od njega.
Recite mi, sigurno to znaju mnogi od vas, kako je zove onaj komentator kome je svaka druga recenica: "Ovo boli". Sto kazu neki, da ugasim ton. Po njemu bi svi bili u modricama.

Ne znam, ali stvarno (kazem vam da je moje pamcenje globalno), ko je sve pisao kako ce Nadal biti sve bolji i sve opasniji za Noleta u nastupajucoj godini. Sada lepo videsmo tu njegovu "dobrotu". Ne moze da prodje prvo kolo. Federer bar dodje do Noleta, do "zida", koji je nemoguce preskociti. Neka mu je za utehu da to ne mogu ni mladji, jaci i bolji od njega.
Recite mi, sigurno to znaju mnogi od vas, kako je zove onaj komentator kome je svaka druga recenica: "Ovo boli". Sto kazu neki, da ugasim ton. Po njemu bi svi bili u modricama.