Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0_61d20_b4bdd5cf_S.jpg
0_61d21_221783e0_S.jpg
0_61d1e_2e1d9afe_S.jpg
0_61d16_4b925882_S.jpg

Ne znam, ali stvarno (kazem vam da je moje pamcenje globalno), ko je sve pisao kako ce Nadal biti sve bolji i sve opasniji za Noleta u nastupajucoj godini. Sada lepo videsmo tu njegovu "dobrotu". Ne moze da prodje prvo kolo. Federer bar dodje do Noleta, do "zida", koji je nemoguce preskociti. Neka mu je za utehu da to ne mogu ni mladji, jaci i bolji od njega.
Recite mi, sigurno to znaju mnogi od vas, kako je zove onaj komentator kome je svaka druga recenica: "Ovo boli". Sto kazu neki, da ugasim ton. Po njemu bi svi bili u modricama.

Ne znam, ali stvarno (kazem vam da je moje pamcenje globalno), ko je sve pisao kako ce Nadal biti sve bolji i sve opasniji za Noleta u nastupajucoj godini. Sada lepo videsmo tu njegovu "dobrotu". Ne moze da prodje prvo kolo. Federer bar dodje do Noleta, do "zida", koji je nemoguce preskociti. Neka mu je za utehu da to ne mogu ni mladji, jaci i bolji od njega.
Recite mi, sigurno to znaju mnogi od vas, kako je zove onaj komentator kome je svaka druga recenica: "Ovo boli". Sto kazu neki, da ugasim ton. Po njemu bi svi bili u modricama.
:hahaha: :ok:

Tom komentatoru treba razbiti glavu pa da vidi šta boli :D

Bogami se Maratoglu slozi (sa sve grafikom) sa "mojim" zakljuckom da Federer nema ni promil sanse protiv Noleta. Pomenu covek sve: i servis i brejk lopte i silovanje (zbog straha) u gadjanju uglova i linija i sledstveno tome ogroman broj neiznudjenih gresaka. Ishod je jasan.

Ovo se zove egzekucija na najvišem tehničkom nivou! Nije toliko lepota U Noletovoj igri,koliko
skoro kompjuterska igra...
Posebno je navijanje...Anglosaksoncima ne prija da išta gube...Naročito ih peče kad ih Sloveni drajfnu!
Tužna strana ostrvske nadmenosti...To,jednostavno,valja ignorisati...a I povremeno se tom podsmehnuti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back