Realno, Novak je uzasno odigrao, ali Sepi ni to ne moze da iskoristi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi bolje po Novaka da je izgubio taj set. Treba mu koja vaspitna![]()

Sta se desilo, odakle one optuzbe da novak namjesta meceve...? Pa da ti se smuci!![]()
Sta se desilo, odakle one optuzbe da novak namjesta meceve...? Pa da ti se smuci!![]()
Vide da Nole pise istoriju...pa di da jedan Balkanac...bude najbolji,pa oce nesto da mu smeste.Sta se desilo, odakle one optuzbe da novak namjesta meceve...? Pa da ti se smuci!![]()

...Svako ima pravo da zivi u zabludi i ne mora da voli Novaka i podrzava ga.
U kulturnoj varijanti bez vredjanja svako moze da kaze svoje misljenje..
Nije uslov kod pisanja na temi da moraju da vole Novaka...ima puno onih koji ga ne vole
i to je njihova stvar i pravo sve dok ne pocnu da vredjaju..tada je to moja stvar .
Ne samo Novak, vec ne sme ni jedan teniser da se vredja ..Oni ljudi igraju profi tenis
i sigurna sam da su medjusobno dobri prijatelji , iako su na terenu protivnici

...Svako ima pravo da zivi u zabludi i ne mora da voli Novaka i podrzava ga.
U kulturnoj varijanti bez vredjanja svako moze da kaze svoje misljenje..
Nije uslov kod pisanja na temi da moraju da vole Novaka...ima puno onih koji ga ne vole
i to je njihova stvar i pravo sve dok ne pocnu da vredjaju..tada je to moja stvar .
Ne samo Novak, vec ne sme ni jedan teniser da se vredja ..Oni ljudi igraju profi tenis
i sigurna sam da su medjusobno dobri prijatelji , iako su na terenu protivnici
Nije kaznjivo i ne znam sto si se pronasao u mom postu, koji se odnosi generalno a i na prethodni Goldov post koji sam obrisalaJa sam napisao da postoji mogućnost, i nisam tvrdio da je tako. Ako je to kažnjivo, onda jbg.
E sada, ako hocete kaznjavanje..vi nastavite...ovo vazi za sve...

Nije kaznjivo i ne znam sto si se pronasao u mom postu, koji se odnosi generalno a i na prethodni Goldov post koji sam obrisala
Ti si u zadnje vreme iznenadjujuce korektniji nego sto si bio i bilo bi lepo da tako nastavis i dalje, a ne kao Gold da ponavljas vredjanje
za sta je sada dobio c1...E sada, ako hocete kaznjavanje..vi nastavite...ovo vazi za sve...
A sto se tice mogucnosti, ..postoji mogucnost i da je Federer namestao meceve, i Nadal, i Marej i da ih ne nabrajam sada
to si zaboravio da pomenes...samo si brze bolje Novaka pomenuo....
laku noć pa se pišemo sutra![]()

Jedna vest za laku noć.
Roger Federer, poznatiji kao Kralj (The King) je postao prvi teniser sa 300 pobeda na GS turnirima.
Čestitamo!!!
![]()
http://edition.cnn.com/2016/01/22/t...derer-djokovic0950AMStoryLink&linkId=20573244[/QUOTE
Autor: MONDO/Beta
22.01.2016. | 09:21 > 09:26
Nije Leonida, ali jeste Rodžer!
300!
Nije film o Sparti, čuvenom vojskovođi Leonidi i Termopilu, ali jeste izveštaj sa teniskih mečeva.
Švajcarski velikan Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je danas pobedio Grigora Dimitrova iz Bugarske u četiri seta - 6:4, 3:6, 6:1, 6:4.
Federer je ovim trijumfom još jednom ušao u istoriju tenisa, jer je stigao do 300. pobede u singlu na gren slem turnirima i tako postao prvi teniser kome je to pošlo za rukom.
Iza Federera, po broju pobeda na najvažnijim turnirima, ostali su Džimi Konors, koji je trijumfovao 233 puta, i Andre Agasi sa 224 pobeda. Naredni rekord koji će Švajvarac pokušati da obori jeste apsolutni rekord po broju pobeda na gren slem turnirima, a koji sa 306 pobeda drži legandarna Martina Navratilova.
Jedna vest za laku noć.
Roger Federer, poznatiji kao Kralj (The King) je postao prvi teniser sa 300 pobeda na GS turnirima.
Čestitamo!!!
![]()
http://edition.cnn.com/2016/01/22/t...derer-djokovic0950AMStoryLink&linkId=20573244[/QUOTE
Autor: MONDO/Beta
22.01.2016. | 09:21 > 09:26
Nije Leonida, ali jeste Rodžer!
300!
Nije film o Sparti, čuvenom vojskovođi Leonidi i Termopilu, ali jeste izveštaj sa teniskih mečeva.
Švajcarski velikan Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je danas pobedio Grigora Dimitrova iz Bugarske u četiri seta - 6:4, 3:6, 6:1, 6:4.
Federer je ovim trijumfom još jednom ušao u istoriju tenisa, jer je stigao do 300. pobede u singlu na gren slem turnirima i tako postao prvi teniser kome je to pošlo za rukom.
Iza Federera, po broju pobeda na najvažnijim turnirima, ostali su Džimi Konors, koji je trijumfovao 233 puta, i Andre Agasi sa 224 pobeda. Naredni rekord koji će Švajvarac pokušati da obori jeste apsolutni rekord po broju pobeda na gren slem turnirima, a koji sa 306 pobeda drži legandarna Martina Navratilova.
Po svemu je slabiji od žena. I Serena ima više GS od njega.![]()
Po svemu je slabiji od žena. I Serena ima više GS od njega.![]()
Ona ima duplo više GS od Nola![]()
Jedna vest za laku noć.
Čestitamo!!!
![]()
http://edition.cnn.com/2016/01/22/t...derer-djokovic0950AMStoryLink&linkId=20573244

Ona ima duplo više GS od Nola![]()
Respektujemo mi to. Ali Fedo je predmet poredjenja kaio "kralj"
- - - - - - - - - -
Auuuu,BOGOTAC![]()
Zamisli gde će biti za 6 godina kad Gospodar planete napuni 34.
![]()