Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Svako ima pravo da zivi u zabludi i ne mora da voli Novaka i podrzava ga.
U kulturnoj varijanti bez vredjanja svako moze da kaze svoje misljenje..
Nije uslov kod pisanja na temi da moraju da vole Novaka...ima puno onih koji ga ne vole
i to je njihova stvar i pravo sve dok ne pocnu da vredjaju..tada je to moja stvar .
Ne samo Novak, vec ne sme ni jedan teniser da se vredja ..Oni ljudi igraju profi tenis
i sigurna sam da su medjusobno dobri prijatelji , iako su na terenu protivnici

Nije uslov kod pisanja na temi da moraju da vole Novaka...ima puno onih koji ga ne vole
i to je njihova stvar i pravo sve dok ne pocnu da vredjaju..tada je to moja stvar .
Ne samo Novak, vec ne sme ni jedan teniser da se vredja ..Oni ljudi igraju profi tenis

Ali je moralni uslov da ga ne ponižavaju lažima. A laž je najveća uvreda. Za to se onda pobrinem ja da im skrenem pažnju. :evil:

Ja sam napisao da postoji mogućnost, i nisam tvrdio da je tako. Ako je to kažnjivo, onda jbg.

Poslednja izmena od moderatora:

Jedna vest za laku noć.

Roger Federer, poznatiji kao Kralj (The King) je postao prvi teniser sa 300 pobeda na GS turnirima.

Čestitamo!!!

160122110625-federer-aus-open-exlarge-169.jpg

http://edition.cnn.com/2016/01/22/t...derer-djokovic0950AMStoryLink&linkId=20573244

Poslednja izmena od moderatora:
1. Original postavio Tzar
http://www.b92.net/sport/australiano...nav_id=1085299

„Ono što morate da poštujete kada je u pitanju Đoković je da on to radi u možda i najboljoj eri tenisa u istoriji. Danas je mnogo teže. Kada je Rodžer to radio, Đoković i Mari nisu još dostigli svoj vrhunac. Tokom 2015. nije bilo šanse da Đoković nema svoj dan. Jednostavno, ne vidim igrača koji bi mogao da ga ugrozi. Na svakom turniru, prolazio je kroz najbolje igrače, stizao do finala i, uglavnom, pobeđivao.“

Mats Vilander objasnio.

Moje tada:
Ene ga sad. Mi smo cudo. Otkad se njegovo misljenje u Srbiji uopste uzima za strucno, ozbiljno i nepristrasno. Toliko je njegovo misljenje nipodastavano da je bilo na granici neukusa. Kako se stav o necijem misljenju lako menja u odnosu da li kudi ili hvali naseg ljubimca. A covek je samo govorio ono sto misli. I tada i sada. I najcesce bio u pravu. Narocito sada.

P.S. Jedino je zaboravio da doda da su sada Federer i Nadal prosli svoj zenit (kao onda kad Nole i Mari nisu bili u zenitu), a Mari Noletu, ruku na srce, i nije pravi protivnik. Uostalom samo je malo trebalo da se konsultuje sa Bekerom i njegovim opisom danasnje konkurencije.
Svaka cast Troickom. Gazi putem stare slave.

Viktoru jos jedno svaka cast za danasnji preokret. Bio taj igrac 71-i (i imao 33 godine) ili 171-i to je stvarno podvig.[/QUOTE]

Moje sada:
Sad dosao do clanka u Politici.

Politika
Oд нашег извештача
Мелбурн - Одавно тениски свет није био тако уједињен као у ових неколико дана пред почетак Аустралијског опена. Сви стручњаци, чак и они најскептичнији, попут Матса Виландера, дају апсолутне шансе Новаку Ђоковићу да освоји шесту рекордну титулу.

Виландер овог пута иде много даље у похвалама на рачун Ђоковића него раније, па мало упада и у замку.
– Новаку је сада теже него Федереру 2004, 2006. или 2007, када је он освајао по три гренд слема годишње, јер у то време ни Ђоковић ни Мари нису били на врхунцу – каже Швеђанин а заборавља да сада ни Федерер (35 година), ни Надал (често повређен) нису ни близу својих могућности из прошле деценије. Енди Мари никада није ни био у истој категорији са овом тројицом. .

Covece pa tek sada vidim da ovaj nas novinar, najbolji poznavalac tenisa, misli doslovno isto sto i ja. "Ma prepisuje od mene".
"Moram sam da se hvalim kad vec necete vi".

Poslednja izmena:
Ja sam napisao da postoji mogućnost, i nisam tvrdio da je tako. Ako je to kažnjivo, onda jbg.
Nije kaznjivo i ne znam sto si se pronasao u mom postu, koji se odnosi generalno a i na prethodni Goldov post koji sam obrisala
Ti si u zadnje vreme iznenadjujuce korektniji nego sto si bio i bilo bi lepo da tako nastavis i dalje, a ne kao Gold da ponavljas vredjanje
za sta je sada dobio c1...E sada, ako hocete kaznjavanje..vi nastavite...:D ovo vazi za sve...

A sto se tice mogucnosti, ..postoji mogucnost i da je Federer namestao meceve, i Nadal, i Marej i da ih ne nabrajam sada
to si zaboravio da pomenes...samo si brze bolje Novaka pomenuo....

Poslednja izmena:
Nije kaznjivo i ne znam sto si se pronasao u mom postu, koji se odnosi generalno a i na prethodni Goldov post koji sam obrisala
Ti si u zadnje vreme iznenadjujuce korektniji nego sto si bio i bilo bi lepo da tako nastavis i dalje, a ne kao Gold da ponavljas vredjanje
za sta je sada dobio c1...E sada, ako hocete kaznjavanje..vi nastavite...:D ovo vazi za sve...

A sto se tice mogucnosti, ..postoji mogucnost i da je Federer namestao meceve, i Nadal, i Marej i da ih ne nabrajam sada
to si zaboravio da pomenes...samo si brze bolje Novaka pomenuo....

OK, trudim se da budem korektan, mada sad i ne dolazim suviše često na forum... Samo da te zamolim da pogledaš post gde piše sa sam nemoćan i pakostan, napisao Ilke. Po meni, to je vređanje isto.

- - - - - - - - - -

laku noć pa se pišemo sutra z:poz:

Laku noć! z;)

Ajde bre, kao deca ste a ne odrasli ljudi.Umesto da se zabavljamo i druzimo ovde vi se prepucavate

A znas koliko je briga i Novaka i Federera i sve tenisere sto se vi medjusobno svadjate...
Mislim da kada bi sve ovo citali ovde sta pisete , smejali do suza

Idem i ja
Laku noc

Jedna vest za laku noć.

Roger Federer, poznatiji kao Kralj (The King) je postao prvi teniser sa 300 pobeda na GS turnirima.

Čestitamo!!!

http://edition.cnn.com/2016/01/22/t...derer-djokovic0950AMStoryLink&linkId=20573244[/QUOTE

Autor: MONDO/Beta
22.01.2016. | 09:21 > 09:26
Nije Leonida, ali jeste Rodžer!

300!

Nije film o Sparti, čuvenom vojskovođi Leonidi i Termopilu, ali jeste izveštaj sa teniskih mečeva.

Švajcarski velikan Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je danas pobedio Grigora Dimitrova iz Bugarske u četiri seta - 6:4, 3:6, 6:1, 6:4.

Federer je ovim trijumfom još jednom ušao u istoriju tenisa, jer je stigao do 300. pobede u singlu na gren slem turnirima i tako postao prvi teniser kome je to pošlo za rukom.

Iza Federera, po broju pobeda na najvažnijim turnirima, ostali su Džimi Konors, koji je trijumfovao 233 puta, i Andre Agasi sa 224 pobeda. Naredni rekord koji će Švajvarac pokušati da obori jeste apsolutni rekord po broju pobeda na gren slem turnirima, a koji sa 306 pobeda drži legandarna Martina Navratilova.

Jedna vest za laku noć.

Čestitamo!!!

http://edition.cnn.com/2016/01/22/t...derer-djokovic0950AMStoryLink&linkId=20573244[/QUOTE

Autor: MONDO/Beta
22.01.2016. | 09:21 > 09:26
Nije Leonida, ali jeste Rodžer!

300!

Nije film o Sparti, čuvenom vojskovođi Leonidi i Termopilu, ali jeste izveštaj sa teniskih mečeva.

Švajcarski velikan Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je danas pobedio Grigora Dimitrova iz Bugarske u četiri seta - 6:4, 3:6, 6:1, 6:4.

Federer je ovim trijumfom još jednom ušao u istoriju tenisa, jer je stigao do 300. pobede u singlu na gren slem turnirima i tako postao prvi teniser kome je to pošlo za rukom.

Iza Federera, po broju pobeda na najvažnijim turnirima, ostali su Džimi Konors, koji je trijumfovao 233 puta, i Andre Agasi sa 224 pobeda. Naredni rekord koji će Švajvarac pokušati da obori jeste apsolutni rekord po broju pobeda na gren slem turnirima, a koji sa 306 pobeda drži legandarna Martina Navratilova.

Po svemu je slabiji od žena. I Serena ima više GS od njega. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back