Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Totalno nisi u pravu. Davno sam ovde pricao da Nole najvise od svih slici Federeru. Fizicki - samo misici i tetive. Pri tome krece se lako. Kao macka. Uopste se ne trosi. Kao ni Federer. Zato ce trajati najmanje kao Federer, a verovatno i duze jer nece imati ko da ga trosi (pogledaj danasnju konkurenciju) kao sto su trosili Federera.To za konkurenciju misli BEKER , nas poznati novinar Politike i moja malenkost .

Dule, jednu bitnu stvar nisi napisao. Novak igra defanzivan tenis, a Federer ofanzivan. Što znači da Novak uvek igra na udarac više, sa mnogo više trčanja i razmena dok osvoji poen, za razliku od Federera koji često rešava 1 gem za minut. Jesam li u pravu? :D To znači da se Nole neuporedivo više troši u svakom meču, i samim tim će kraće da traje, kao i Nadal, recimo.

Dule, jednu bitnu stvar nisi napisao. Novak igra defanzivan tenis, a Federer ofanzivan. Što znači da Novak uvek igra na udarac više, sa mnogo više trčanja i razmena dok osvoji poen, za razliku od Federera koji često rešava 1 gem za minut. Jesam li u pravu? :D To znači da se Nole neuporedivo više troši u svakom meču, i samim tim će kraće da traje, kao i Nadal, recimo.

Ma nije to presudno. Vidi Simona. 34 godine i nista mu ne fali. Vazno je da se pri tome ne iscrpljujes preko svake mere kao Rafa. Da ti to telo izdrzava sa lakocom. A kud ces veceg defanzivca od njega.

Poslednja izmena:
E o ovome vam sve vreme pricam. Onako se igra tenis (Nole). Igras, uslovno receno, lose i pobedis.100 gresaka. Neverovatno. (To jedino jos moze Federer). Sam je pocetak turnira i to nije bitno. Posle igras sve bolje i osvojis turnir. A ovako se ne igra tenis. Federer igra lepo i pitko. Sve moze. Ali onda kad to uopste nije bitno (na pocetku). On ce sve svoje greske zgruvati u neki bitan mec koji ce (za razliku od Noleta) glatko izgubiti.

0lBqvSe.png

D0R4Tu8.png

A i sutra ce sve biti isto samo obrnuto. Sutra ce ovi sto su se, kako bi Duskini (pola i moji) zemljaci rekli, "namucili zivie muka" i jedva sa 3:2 prosli dalje, poniziti ove sto su ponizili svoje protivnike sa 3:0. Najverovatnije sa tim istim rezultatom jer nemoguce je dvaput igrati onoliko lose kao sto je nemoguce dvaput igrati onako dobro.

Federer je pokazao koliko je licemeran. Price o namestanju i izjave tipa "novak mora da padne"(kao da su u ratu) poticu od njega i Mareja.. Uspeli su u tome da potpuno izbace Novaka iz ritma i mislim da tesko da ce odbraniti trofej, ali se nadam da Federer nece osvojiti 18u..

Obojica će iz inata biti pogubljeni na AO. Nole ga uzima jer je mentalno jači od svih. A krizu pobedjuje i lošim partijama. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back