Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramota. Vise ne moze da osvaja ni turnire 250. A dosta posla mu obavili drugi. Izbacili Nisikorija, Cilica. Simona.
P.S. Napisah ovo pre pola sata, a sad vidim da ga nisam poslao. Htedoh da napisem novu poruku kad ono pojavi se ono "Auto Saved".

Moguce da jesu ali u vreme zlatne groznice

..Ovo je Novakova era,a kako je poceo verovatno i ova godina

Iz tvojih usana u Bozije usi ...
attachment.php

E vidim da čarlika ne pravi pauze što se tiče pisanja na forumu...možda eventualno da ode u WC :D

Taj Raonić će u ovoj sezoni da opere i tvog ljubimca, ne brini :D Napredovao je dečko, i barem ume da servira za razliku od nekih lažnjaka z:cry:

- - - - - - - - - -

Moguce da jesu ali u vreme zlatne groznice

..Ovo je Novakova era,a kako je poceo verovatno i ova godina

I narednih 5-6 sezona isto tako :D

Zlatna era! Nikad bolji Federer i Nadal!

E vidim da čarlika ne pravi pauze što se tiče pisanja na forumu...možda eventualno da ode u WC :D

Taj Raonić će u ovoj sezoni da opere i tvog ljubimca, ne brini :D Napredovao je dečko, i barem ume da servira za razliku od nekih lažnjaka z:cry:

- - - - - - - - - -

I narednih 5-6 sezona isto tako :D

sGZ8uza.png

Zašto je trofej u Dohi poseban za Novaka?

Trofej u Dohi daleko je od najvećeg i najvažnijeg u karijeri Novaka Đokovića, ali za njega će imati veliko sentimentalno značenje.
“Ovaj trofej podseća me na nekog posebnog u mojoj porodici, deda me je zvao ’sokole’, tako da mi ovo mnogo znači“, rekao je Đoković posle 60. titule u karijeri.

Federer: Novak zaslužuje poštovanje svih

Đoković iza sebe ima jednu od najdominantnijih sezona u istoriji tenisa, a novu je započeo titulom na turniru u Dohi, do koje je došao pobedom nad Rafaelom Nadalom sa 6:1, 6:2.
Federer, s druge strane, nije bio jednako uspešan, pošto je u Brizbejnu poražen u finalu od Kanađanina Miloša Raonića sa 6:4, 6:4.

„Nisam siguran šta ljudi u Švajcarskoj misle o Novaku, ali on zaslužuje puno poštovanje za svoja dostignuća, uspehe, rekorde i nizove pobeda. Sjajan je već godinama i napravio je veliki korak, bio je to veliki skok sa trećeg mesta na sam vrh. Ako shvatate njegovu igru, spremnost, zdravlje, mentalni prostup, kako god da to nazivate, odradio je sjajan posao u svemu tome i mislim da svi to poštuju“, istakao je Federer.

Ja sam čitao komentare na pojedinim švajcarskim sajtovima ono što sam zaključio je za mene iznenađujuće oni barem po komentarima koje ostavljaju imaju više poštovanja prema Novaka nego mi ili neke druge nacije poput engleza ili amerikanaca takav mi je barem utisak.
(Nebojša, 10. januar 2016 15:27)

# Link komentara

Sto se tice prvog dela zakljucka i utiska on je pogresan i los. Niko ga ne moze, niti vise voli od nas Srba. Drugi deo je dobar. Ni Englezi ni Amerikanci ga ne vole. Svajcarci mozda korektni sem kad je Federer u pitanju. Aj` da ti nesto poverujemo jer kazes da si citao.

EnQrlOt.png

Nisam siguran šta ljudi u Švajcarskoj misle o Novaku, ali on
zaslužuje puno poštovanje za svoja dostignuća, uspehe, rekorde i nizove pobeda.
Sjajan je već godinama i napravio je veliki korak, bio je to veliki skok sa trećeg
mesta na sam vrh. Ako shvatatenjegovu igru, spremnost, zdravlje,mentalni prostup,
kako god da to nazivate, odradio je sjajan posao u svemu tome i mislim da svi to poštuju.
rekao je Švajcarac.

Poslednja izmena:
Naidjoh na lijep tekst o posebnoj vrsti sisara tzv Sprdatorima:

"Sprdatori su redovno nenačitani, neobrazovani i neškolovani ljudi, lišeni svakog duha, operirani od smislene kritike, u deficitu su sa logikom, osjećajem za dobru mjeru, furaju se na prizemni pseudohumor, svoju sprdnju obično poprate nekom animalnom mimikom i kolutanjem očima.
Ali, dragi moj, ima i neke jebene logike zašto je sprdnja poprimila te masovne razmjere. Sve je sprdnja oko nas.
Države su sprdnja. Mediji su sprdnja. Vojska je sprdnja. Policija je sprdnja. Zakoni i sudovi su sprdnja. Ovo je vrijeme sprdatora."

- - - - - - - - - -

"Sprdnja je, na žalost, neselektivna, pa se sprdaju sprdatori sa svime što ne znaju."

- - - - - - - - - -

"Sprdatori sprdnju koriste kao obranu od vlastitog neznanja, frustracije i kompleksa, to im je malokalibarsko oružje protiv straha.
boje se svega, pa i vlastite sjene, svog odraza u prljavom ogledalu."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back