ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Baš mi žao nešto "kralja". Svi ga biju i počelo je propadanje . Prvo ga je pregazio Marej. A sad kad krene padanje na glavuuu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jopet se .Urcis sa svojom vecernjom skolicomNe brini,sledece godine ce izgubiti skoro sve bodove![]()

Imas veliko srce.Baš mi žao nešto "kralja". Svi ga biju i počelo je propadanje . Prvo ga je pregazio Marej. A sad kad krene padanje na glavuuu.![]()

Ja sam takav. Kad mi žao, žao mi je.Jopet se .Urcis sa svojom vecernjom skolicom
- - - - - - - - - -
Imas veliko srce.![]()

Dobar redosled
zna covek 
1. Federer
Jopet ti nije dobro1. Federer
2. Nadal
3. Sampras
ne bakcaj se sa vecernjim skolom u matematku, jado 
.............. a tu ces u svemiru naci legendu Noleta...polako naucices ti jadan to 
Opet mu tepasTi si slep:![]()

Ne
brini,sledece godine ce izgubiti skoro sve bodove![]()
Njihova imena su Gold bivsi, Maconi bivsi, Jahve u nestajanju clanovi....ako sam nekoga zaboravio izvinjavam seTako su neki pricali i prosle godinu za ovu. Ja rekao da ce on lakse odbraniti svoje, iako brani vise bodova od Federera. Djavolski bio u pravu.

Svejedno previse bodova brani,3 gs.Tako je i posle 2011 izgubio prvo mesto...Tako su neki pricali i prosle godinu za ovu. Ja rekao da ce on lakse odbraniti svoje, iako brani vise bodova od Federera. Djavolski bio u pravu.
Svejedno previse bodova brani,3 gs.Tako je i posle 2011 izgubio prvo mesto...
Roger je i dalje u dovoljno dobroj formi da to iskoristi.Samo strpljivo,mislim da ne moze da osvoji jos 1 gs al nikad se ne zna.Mozda i bude 18![]()

Hahahahah prejaka slika

Hahahahah prejaka slika
Wawrinka vreba iz pozadine, ne daj Nolu RG![]()

Jadan NoleOdređene su grupe.
Novak igra u grupi sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem.
U drugoj grupi su Mari, Vavrinka, Nadal i Ferer.
Novak otvara u nedelju u 3h protiv Nišikorija, a kasnije, naveče u 8h igraju Federer i Berdih.
Druga grupa igra u ponedeljak.

Određene su grupe.
Novak igra u grupi sa Federerom, Berdihom i Nišikorijem.
U drugoj grupi su Mari, Vavrinka, Nadal i Ferer.
Novak otvara u nedelju u 3h protiv Nišikorija, a kasnije, naveče u 8h igraju Federer i Berdih.
Druga grupa igra u ponedeljak.