ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Nole vraća brejk i vodi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mari : Nole = 2:0 ili u najboljem slucaju 2:1. Mislim da ce neki biti zadovoljni.

Drago mi je radi nasi "prijatelja", sto uzivaju u ipisivanju teniske istorije od Gospodara Planete!Nole vraća brejk i vodi
![]()

Nole, svetac koji hoda!
Uskoro će bititi rekorder po broju mastersa. Već sad ih je osvojio najviše u jednoj sezoni.

Budi posten = neposten, pricaj kako je bilo = lazes, ne manipulisi = manipulises, pa onda ceo ton citavog posta, pa znaci navoda xyz puta... Da bi se na kraju ispostavilo da sam bio u pravu i da si me lazno optuzio. Mislim da je sve jasno.
Dule, jel sad vidiš koliko si nepoznavalac tenisa i Novakovih mogućnosti i snage?
![]()
Ilke cudi me da ti, koga smatram veoma pronicljvim, nisi video da se samo zezam, Morao sam jednom reci i da ce Nole izgubiti mec jer neki kad ja napisem da sigurno dobija kazu, nesto u stilu, da namerno baksuziram ili trolujem. Inace veruj da sam znao kako ce biti.

A i ti bi ponekad trebalo da znaš kad se ja zezam. A nikad to nisi provalio. Onda kad si se pojavio ja te čačkao.![]()
NOLE MAJSTORE POBJEDE TE VOLE
![]()

Nije mi jasno zašto je izgubio 1000 bodova a sve do sada odbranio.

Vladimir Ilić ćirilicom, a vest napisana latinicom.Pre završnog master turnira u Londonu svima se skidaju bodovi osvojeni prethodne godine na tom turniru.
Novak je osvojio turnir pobedivši sve i zato mu je skinuto maksimalnih 1500 bodova...ali vratiće on njih već sledeće sedmice.
- - - - - - - - - -
Vladimir Ilić ćirilicom, a vest napisana latinicom.

Pre završnog master turnira u Londonu svima se skidaju bodovi osvojeni prethodne godine na tom turniru.
Novak je osvojio turnir pobedivši sve i zato mu je skinuto maksimalnih 1500 bodova...ali vratiće on njih već sledeće sedmice.
- - - - - - - - - -
Vladimir Ilić ćirilicom, a vest napisana latinicom.

To ce mu biti jedini rekord...Uskoro će bititi rekorder po broju mastersa. Već sad ih je osvojio najviše u jednoj sezoni.
Nije mi jasno zašto je izgubio 1000 bodova a sve do sada odbranio.
[/QUOTE]
Ne brini,sledece godine ce izgubiti skoro sve bodove :D