Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole vraća brejk i vodi

5JDpjLY.png

Budi posten = neposten, pricaj kako je bilo = lazes, ne manipulisi = manipulises, pa onda ceo ton citavog posta, pa znaci navoda xyz puta... Da bi se na kraju ispostavilo da sam bio u pravu i da si me lazno optuzio. Mislim da je sve jasno.

Moje:
Budi posten pa pricaj kako je bilo, a ne preskaci ono sto ti ne odgovara. Ne manipulisi.

Tvoje:
Sada da mi se lepo izvinis za sve uvrede i da priznas da si obican lazov i manipulator jer si pokusao da podvalis i promenis redosled turnira.

Moje:
Moze se samo reci ko nesto nije znao. Cim nije znao nije ni mogao da manipulise i govori neistinu (laze).
I ja se izvinjavam sto to nisam znao. Tebi i svima.

Tvoje:
@Dule25
Napisao sam post u takvom tonu, zato sto sam hteo da vidis kako to izgleda kad neko pise za tebe takve stvari. Nije mi bio cilj da te licno uvredim. Ako jesam izvinjavam se.

Moje:
Pored toga video si i znao da sam "upao" u klopku koju sam sam sebi iskopao neznanjem redosleda turnira i mogao si me "poklopiti" bez onolikog vredjanja. Ali dobro, sve u svemu vazno je da smo nesporazum na obostrano zadovoljstvo izgladili. Mislim da ti je jasno da nisam lazov (ja za tebe to nisam ni rekao),

Ilke cudi me da ti, koga smatram veoma pronicljvim, nisi video da se samo zezam, Morao sam jednom reci i da ce Nole izgubiti mec jer neki kad ja napisem da sigurno dobija kazu, nesto u stilu, da namerno baksuziram ili trolujem. Inace veruj da sam znao kako ce biti.

A i ti bi ponekad trebalo da znaš kad se ja zezam. A nikad to nisi provalio. Onda kad si se pojavio ja te čačkao. :lol:

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zašto je izgubio 1000 bodova a sve do sada odbranio.

Pre završnog master turnira u Londonu svima se skidaju bodovi osvojeni prethodne godine na tom turniru.

Novak je osvojio turnir pobedivši sve i zato mu je skinuto maksimalnih 1500 bodova...ali vratiće on njih već sledeće sedmice. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

:hahaha: Vladimir Ilić ćirilicom, a vest napisana latinicom.

Pre završnog master turnira u Londonu svima se skidaju bodovi osvojeni prethodne godine na tom turniru.

Novak je osvojio turnir pobedivši sve i zato mu je skinuto maksimalnih 1500 bodova...ali vratiće on njih već sledeće sedmice. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zato što mi je ime na njihovom sajtu napisano ćirilicom. Po zakonu ne smeju da menjaju imena. :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Axaaaa, skinuli su mu bodove sa završnog mastersa. Ok. Znači sledeće nedelje dobija ponovo 1500 :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back