Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imao je srece sto je KRALJ ispao na pocetku,inace bi ga osurio kao prosle godine :hvala:

Ispao tvoj "kralj" dvorska luda i predmet je sprdnje.
Kako bi inače rekao Ljuba Moljac (u ovom slučaju naš Nole) nakon svake pobede:
"Gospodo Nemci, domaći izdajnici i ostale sile osovine,razumeš ti mene! Imali ste priliku da prisustvujete lekciji koju sam vam održao s posebno zadovoljstvo! Mislim da iz ovog primera jasno može da se vidi kako vaš plan (Federer) da osvojite celokupan svet nije mi mnogo simpatičan i kako oružije (englezi i ameri na tribinama a i van njega) ne može da vam pomogne u borbi protiv srce,znanje i umetnost,razumeš ti mene!"

Ispao tvoj "kralj" dvorska luda i predmet je sprdnje.
Kako bi inače rekao Ljuba Moljac (u ovom slučaju naš Nole) nakon svake pobede:
"Gospodo Nemci, domaći izdajnici i ostale sile osovine,razumeš ti mene! Imali ste priliku da prisustvujete lekciji koju sam vam održao s posebno zadovoljstvo! Mislim da iz ovog primera jasno može da se vidi kako vaš plan (Federer) da osvojite celokupan svet nije mi mnogo simpatičan i kako oružije (englezi i ameri na tribinama a i van njega) ne može da vam pomogne u borbi protiv srce,znanje i umetnost,razumeš ti mene!"
Bravo...pametnom sve receno :ok:
:vatromet::vatromet:

Srbi osvojili Kinu. Svi trofeji su naši. Dva uzeo Novak, jedan Jeca. :hvala:

FCZUnFO.png

Poslednja izmena:
U ponedjeljak će Novak imati 16.785 bodova, čak 8035 više od prvog pratitelja Andyja Murraya. O kakvoj je razlici riječ, možda najbolje može objasniti ova usporedba: razlika između Novaka i Andyja jednaka je kao razlika između Andyja i 70. na listi, Francuza Lucasa Pouillea.

:vatromet::vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back