Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvanredan meč. Nole izgubio svoju servu ali je maestralno vratio brejk i sada je 1:1 Sada servira.

- - - - - - - - - -

ff0c157712394d8a9def9ed9147a022f.png

Hteo sam da Novaku Nadal dodje na reket da ga presliša i smanji razliku medjusobnih duela.

Ne dade se ovaj put. Valjda ce biti prilika. Samo prvo treba da dodje do Noleta. Ne moze ni Federer koji je jos uvek za nijansu bolji od Nadala.
Joj kako pobedi Skota. Za pricu. Stvarno je u zivotnoj formi.
P.S. Javio bih se i ranije, ali nesto nisam mogao sa mobilnog da dodjem do Kafanceta (nesto me "izbacili" i ne daju unutra).

ne samo da smanji nego i da izjednači pošto je 22-23, ali nema veze već u parizu i londonu će da povede i protiv rodžera i protiv nadala.

E nece to biti bas tako lako. Tu se ne pita samo Nole. Pitaju se "mnogo" i Federer i Nadal. Lako oni mogu to i da ne "dozvole". Dovoljno je da do njega i ne dodju. Vidimo da su u poslednje vreme uspesni u tome. Ako dodju, to je vec druga stvar.

Poslednja izmena:
Počelo finale

Zm64mCC.jpg

- - - - - - - - - -

Novak već izgubio jedan gem :sad2:

8ILgGZW.png

- - - - - - - - - -

ZYXjCpZ.png

Nije iskoristio ni jednu

- - - - - - - - - -

Imao je 4 set lopte i nije iskoristio

2Q9JXce.png

- - - - - - - - - -

HDRDCDY.jpg

- - - - - - - - - -

U istoriji tenisa ovakva dominacija jednog tenisera se ne pamti. Niti je postojala niti će se desiti.

Novak servira za pehar i novih 1000 bodova :hvala:

PqaTDxv.png

- - - - - - - - - -

Planeta je po ko zna koji put pokorena. U igri su bili i Rafa i Marej i neki tamo kralj. :manikir:

- - - - - - - - - -

pE2vt14.jpg

- - - - - - - - - -

V2SRup3.png

- - - - - - - - - -

I ovde ćemo biti prvi. Neki tamo kralj je mimo igre. :manikir:

cssjvPY.png

Poslednja izmena:
Pa kako su ovo finale stavili tako rano? Ne znam kako ni ja nisam sinoc pogledao raspored. Sad dosao, namestio se i hteo da cujem vase prognoze koliko ce Tsonga uzeti gemova. Kad ono sve gotovo. Ipak malo prerano za finale u nedelju. Mogli bar u 18.30 ili cak 19.30.

Kako sam i predvideo posle Pekinga, Novaka sa ovakvom igrom je nemoguće pobediti.
Čak šta više, postavlja se pitanje koliko će gemova izgubiti.
Protiv Mareja je bio jako blizu perfekcije...čak mu je i igra na mreži bila fenomenalna, a to je jedino u tenisu gde još može da napreduje.

Ovo je period u godini kada Novak igra redovno najbolji tenis, ali iz godine u godinu je sve dominantniji.
Mislim da će se i u Parizu prošetati do titule.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back