Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole izgubiu svoju sedrvu. :(

- - - - - - - - - -

4Yx0s3a.png

- - - - - - - - - -

Seronjo, to nije bio sledeći meč.
E, a kako je igrao kralj? :sad2:

Ja je već nedelju dana slušam po ceo dan. :lol:

Obicno je pustim pre nego odem na spavanje. Deluje tako umirujuce.
Mirusija je, sto kazes, mnogo starija (ima 30 god. Amira 11), skolovana je (zavrsila konzervatorijum), ali stvarno ima prelep glas.

- - - - - - - - - -

Pored glasa koji je andjeoski njoj vjerujemo kad prenosi emociju i ako rijeci ne razumijemo ...:heart::D

Pored glasa ima i taj neki andjeoski osmeh. Onako jednostavno obucena na prvom nastupu totalnom pojavom, totalno obara s nogu.

Obicno je pustim pre nego odem na spavanje. Deluje tako umirujuce.
Mirusija je, sto kazes, mnogo starija (ima 30 god. Amira 11), skolovana je (zavrsila konzervatorijum), ali stvarno ima prelep glas.

- - - - - - - - - -

Pored glasa ima i taj neki andjeoski osmeh. Onako jednostavno obucena na prvom nastupu totalnom pojavom, totalno obara s nogu.
To je tako vidljivo, uz sve pokrete tela i ruku koji je andjelom i čine. :ok:

Nole opet igra fenomenalno. Ona mala kriza je definitivno prosla. Neko je rekao da ce posle Sinsinatija do kraja sezone izgubiti najvise dva meca. Ja rekao da nece ni jedan. Ipak cu ja biti u pravu. Bojim se da ce Nadal doziveti gori poraz nego na onom egzibicionom mecu. Nole popravlja medjusobne skorove sa svim najboljim igracima sveta.

Novak prvo treba da stigne Nadala :hvala:

To znaci jos 4 GS,osvajanje RG,zlato na olimpijadi...Cenim da mu treba jedno 10-ak godina za to :rotf:

- - - - - - - - - -

Malo sam sad pogledao snimke meceva ove nedelje,oprace ga Novak danas,Rafa i dalje ocajno igra :sad2:

To znaci jos 4 GS,osvajanje RG,zlato na olimpijadi...Cenim da mu treba jedno 10-ak godina za to :rotf:

- - - - - - - - - -

Malo sam sad pogledao snimke meceva ove nedelje,oprace ga Novak danas,Rafa i dalje ocajno igra :sad2:

Sam Nadal kaze da je Nole izvan njegove lige. Mislim da ce tako ostati zauvek. Ovim tempom Nole stize Rafu za 1 - 1.5 godinu, a Federera stize i prestize za 3-4 godine. Ove godine osvojio tri G.S. (slucajno ne sva cetiri), a tako ce biti i narednih godina jer, stavite ruku na srce i budite objektivni, on igra odlicno, a na vidiku nema nikoga ko bi mu i malo pripretio. Dajte mi ime. Pa ispada da je njemu najveci konkurent deka Federer. Bar igraju najvise finala. Nekad se omakne pa ga cak i pobedi.

Poslednja izmena:
Znači, biće klanje. :sad2:

rCNG2xm.png

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Šta od tebe čovek da očekuje nego da i dalje ostaneš konj koji izgleda kao magarac kad nešto napiše. :sad2:

- - - - - - - - - -

OBNHIc7.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back