ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da ti daju ime kad nema imena?![]()
Zato Rogeru jadnom, stvarno nije lako gledati,prezentaciju savrsenoga tenisa.Kao setnja kroz park... Daj Nole makar se malo pravi da ti je tesko!!!

Jasno se vidi da ovaj III ide prema Nadalu.Hajde matematičari, pomagajte. Ovaj zadatak još teži od prethodnog. Drugi brojevi a i drugi raspored igrača.
Koliko je I - II i I-III ?
![]()
- - - - - - - - - -
Koliko je I - ( III + IV ) ?

Otisla da prosetam i bacim smece , sretnem komsinicu malo popricamo i vratim se kad ima sto da vidim .
Rodjeru izmace prvi set , ne mogu da vjerujem ...a pocetak je bio dobar i bio je bolji ....
Kako je to moguce da Ramos pobijedi KRALJA tako rano ga posalje kuci ?[/
QUOTE]
Kao sto vidis lako. Dobro da nisam nista gledao sem 4 prva gema. Tu se vec videlo da ce brejk lopte biti jako vazne, a to je uvek pogibeljno za njega. Kako juce rekoh nesto mi se "javljalo" da ce se tonjenje nastaviti. Nazalost pogodih.
Kako je to moguce da Ramos pobijedi KRALJA tako rano ga posalje kuci ?[/
QUOTE]
Kao sto vidis lako. Dobro da nisam nista gledao sem 4 prva gema. Tu se vec videlo da ce brejk lopte biti jako vazne, a to je uvek pogibeljno za njega. Kako juce rekoh nesto mi se "javljalo" da ce se tonjenje nastaviti. Nazalost pogodih.
Dule pa koliko Rodzer gubi poena ?Nije odbranio proslogodisnji trofej .
Ne znam. Valjda 1000. Ne razumem se ja u to bodovanje. Razumem samo da je krenuo stopama Nadala. Pitanje je samo ko ce biti brzi.

1000Ilke. tebi vjerujem izracunaj koliko ce to bodova da izgubi KRALJ?

skoro 1 000, nešto malo manje jer je kao nosilac direktno prošao u drugo kolo.
mari će se učvrstiti na drugom mestu, a ako vavrinka osvoji turnir trebalo bi da prestigne federera na trećem mestu.
zanimljivo je da je federer pre meča izjavio da voli da analizira ždreb.
bojim se da mu se ovakvi porazi u ranoj fazi turnira najčešće događaju kad u svojoj polovini ždreba vidi nadala.
nadal je njemu još uvek noćna mora, bez obzira u kakvoj se formi nalazi.
skoro 1 000, nešto malo manje jer je kao nosilac direktno prošao u drugo kolo.
mari će se učvrstiti na drugom mestu, a ako vavrinka osvoji turnir trebalo bi da prestigne federera na trećem mestu.
zanimljivo je da je federer pre meča izjavio da voli da analizira ždreb.
bojim se da mu se ovakvi porazi u ranoj fazi turnira najčešće događaju kad u svojoj polovini ždreba vidi nadala.
nadal je njemu još uvek noćna mora, bez obzira u kakvoj se formi nalazi.
Kakve su ti ovo bezvezne pretpostavke?![]()
Kakve su ti ovo bezvezne pretpostavke?![]()