Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dolgopolov je bio kao drogiran, trcao je kao lovacki ker. Nole kroz iglene usi do finala. Mora da popravi igru ako hoce titulu.

Drago mi je da je Federer nalupao napaljenka. Dobio Novaka posle 2 godine, osvojio turnir, bilo bi mu mnogo da to ponovi.

Jelkica umorna. Ne moze da se sastavi na pocetku meca. Kaze Viskovic da je htela da padne u nesvest na proslom mecu. Dokle je dogurala, a nekad je bila najspremnija teniserka. Ajde JJ. :)

- - - - - - - - - -

Vraca brejk JJ. Prerano sam je otpisao. :D

Izgubi JJ. Ali koja je smradulja ona odvratna Halep to je nevidjeno. JJ ne moze da potrci ceo mec, gubi 6:1, 3:1, i konacno proigra malo, isamara Halep bekhendima, vrati brejk i treba da servira, a Halep zove trenera. Na 6:1, 3:2 zove trenera, samo da poremeti JJ, da ne udje u ritam. I naravno zavrsi se set 6:2, uz neverovatno useravanje, svinje i duple greske na 40:30.

Navijam danas za Serenu da je isamara na terenu.

Htedoh da kažem ako bude tajbrejk da će Nole da ga izgubi. Ovaj je sigurniji u servisiranju :(

- - - - - - - - - -

Izgubi set :(

foEVH4O.png

Više nego zaslužena i ubedljiva pobeda. Čestitke.
Ali Nole nam nije blistao na ovom i prethodnom turniru uopšte. :(

Priznajem da sam se malo prevario. Nole nekako nije bio svoj, a Federer igrao konstantno dobro. Ipak glupo je sto je jedna glupa dupla servis greska odlucila mec. Sve ostale brejkove odbranio. Neverovatna glava. Mislim da ih i malo Nole navlaci na Ameriku i treci G.S. Uvek osvaja najvaznije. Pored toga zabetonirao se na prvom mestu. I za sledecu godinu.

Poslednja izmena:
Priznajem da sam se malo prevario. Nole nekako nije bio svoj, a Federer igrao konstantno dobro. Ipak glupo je sto je jedna glupa dupla servis greska odlucila mec. Sve ostale brejkove odbranio. Neverovatna glava. Mislim da ih i malo Nole navlaci na Ameriku i treci G.S. Uvek osvaja najvaznije. Pored toga zabetonirao se na prvom mestu. I za sledecu godinu.

Ovaj je po meni bio važniji od USO. To je već osvajao. Trebao mu je ovaj Zlatni masters.

Federer je zasluzeno ponio Sinsinati sedmi put .
Novak nije sem pisanja istorije nista izgubio.
Ali to vjecito ali ne moze se i sve pobjedjivati .

Ipak sam gledala mec i ako sam znala da ce ga Novak izgubiti .
Ovaj mec je bio vise od igre .
Meni je jasno a voljela bi saznati to sto necu zasigurno jer to zna samo Novak .

Poslednja izmena:
Ali to vjecito ali ne moze se i sve bobjedjivati .

Meni je jasno a voljela bi saznati to sto necu zasigurno jer to zna samo Novak .

Ma da, opet morao da ga pusti. Daj bre vise sa tim izgovorima... Inace, nije problem sto je izgubio vec nacin. Iskreno, sramota je da ga veteran sa 34. godine ovako ponizava. Dobi' ga majstor bez izgubljenog seta, nije dozvolio nijednu brejk priliku, isti broj gresaka a 13 vinera vise... A treba dodati da je Rodzer osvojio turnir bez izgubljenog seta, bez pretrpljenog brejka, pobedio i Marija i Novaka.

Po meni nema izgovora..Federer je bio bolji i pobedio je, majstorski ..Sve cestitke...
ali sto rece Duska, ne mozemo ocekivati od Novaka ni da uvek i svuda pobedjuje
Nije masina..covek je, teniser, koji je dodirnuo zvezde i popeo se na najvisi tron..

Poslednja izmena:
Ali to vjecito ali ne moze se i sve bobjedjivati .

Realan i posten komentar. Uostalom kao i svaki tvoj. Za svaku pohvalu su i drugi komentari Noletovih navijaca.

- - - - - - - - - -

Po meni nema izgovora..Federer je bio bolji i pobedio je, majstorski ..Sve cestitke...
ali sto rece Duska, ne mozemo ocekivati od Novaka ni da uvek i svuda pobedjuje
Nije masina..covek je, teniser, koji je dodirnuo zvezde i popeo se na najvisi tron..

Na tom tronu je jos uvek i dugo ce na njemu ostati.

Poslednja izmena:
I pored poraza u finalu Sinsinatija Novak povećao prednost nad drugim na listi na neverovatnu razliku od 5800 poena. :hvala:

ojtK6VP.png

Ovo mu je peti poraz u ovoj sezoni. Ne može do kraja godine da izgubi više od dva meča. Iscrpeo je sav bonus.

Poslednja izmena:
Nije problem sto nije osvojio turnir, problem je sto se po ko zna koji put nekako dogegao do finala i onda tamo prepustio trofej protivniku skoro bez borbe. Pa zasto covece uopste igras ako ti se ne igra? Kao sto sam rekao posle Montreala, potpuni takticki promasaj. Em potrosio silnu energiju sa Marejem, em izgubio, em osvojio bodove koje ce sledece godine morati da brani. Rafa i Rodzer su u svoje vreme imali mnogo bolju taktiku - jednostavno nisu bili bitke koje im nisu potrebne. Dok ovaj nas razbacuje energiju po turnirima, na kojima cesto razocara, oni su stedeli energiju i birali svoje bitke koje su ih uvele u istoriju. Zato imaju mnogo vise trofeja od njega.

Ne znam, ili Novaka nema ko da posavetuje od svih onih silnih trenera, ili je on suvise tvrdoglav i nece da slusa.

- - - - - - - - - -

Nole, sto je najteze (ali to i odlikuje velike sportiste i ljude uopste), na kraju napravio salu da ce morati da saceka da Federer ode u penziju da bi osvojio Sinsinati.

To je sramotna izjava.

Ma da, opet morao da ga pusti. Daj bre vise sa tim izgovorima... Inace, nije problem sto je izgubio vec nacin. Iskreno, sramota je da ga veteran sa 34. godine ovako ponizava. Dobi' ga majstor bez izgubljenog seta, nije dozvolio nijednu brejk priliku, isti broj gresaka a 13 vinera vise... A treba dodati da je Rodzer osvojio turnir bez izgubljenog seta, bez pretrpljenog brejka, pobedio i Marija i Novaka.

NIKAKAV izgovor mi nije na pameti kod pisanja posta .
Izgovora nema POBIJEDIO je bolji iz tog meca Radzer Federer .
Da li je Rodzer ikad izgubio koji mec .JESTE naravno kao svi teniseri .
Tako je Nole izgubio ovaj ...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back