Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
11873358_966552863409747_102573222798026347_n.jpg

I pored poraza u finalu Sinsinatija Novak povećao prednost nad drugim na listi na neverovatnu razliku od 5800 poena. :hvala:

ojtK6VP.png

Ovo mu je peti poraz u ovoj sezoni. Ne može do kraja godine da izgubi više od dva meča. Iscrpeo je sav bonus.

I ja mislim da je iscrpio sav bonus ne samo poraza nego i slabijih partija. Mislim da do kraja godine nece izgubiti ni jedan mec.

- - - - - - - - - -

Nije problem sto nije osvojio turnir, problem je sto se po ko zna koji put nekako dogegao do finala i onda tamo prepustio trofej protivniku skoro bez borbe. Pa zasto covece uopste igras ako ti se ne igra? Kao sto sam rekao posle Montreala, potpuni takticki promasaj. Em potrosio silnu energiju sa Marejem, em izgubio, em osvojio bodove koje ce sledece godine morati da brani. Rafa i Rodzer su u svoje vreme imali mnogo bolju taktiku - jednostavno nisu bili bitke koje im nisu potrebne. Dok ovaj nas razbacuje energiju po turnirima, na kojima cesto razocara, oni su stedeli energiju i birali svoje bitke koje su ih uvele u istoriju. Zato imaju mnogo vise trofeja od njega.

Ne znam, ili Novaka nema ko da posavetuje od svih onih silnih trenera, ili je on suvise tvrdoglav i nece da slusa.

- - - - - - - - - -

To je sramotna izjava.

Sto se tice prvog dela posta izgleda da si bio potpuno u pravu.
Pri svojoj izjavi ostajem. Mora se biti veliki i u porazu.

Federer bio dobar. Da je igrao i protiv Nadala mislim da bi i njega dobio. Bez obzira sto protiv njega ima katastrofalan skor Nadal vise nije ono sto je bio narocito ne na ovoj podlozi. To bi stvarno bio mali podvig. Pobediti tri igraca iz velike cetvorke za redom.
Ne znam kako vise nije u stanju da odigra bilo koji slem na ovom nivou. To su samo dva meca vise protiv objektivno slabijih igraca. Izgleda da je vec prestart ("godine idu, lete ko minute") za meceve na tri dobijena seta. Zato i poceo da preskace turnire.

Federer bio dobar. Da je igrao i protiv Nadala mislim da bi i njega dobio. Bez obzira sto protiv njega ima katastrofalan skor Nadal vise nije ono sto je bio narocito ne na ovoj podlozi. To bi stvarno bio mali podvig. Pobediti tri igraca iz velike cetvorke za redom.
Ne znam kako vise nije u stanju da odigra bilo koji slem na ovom nivou. To su samo dva meca vise protiv objektivno slabijih igraca. Izgleda da je vec prestart ("godine idu, lete ko minute") za meceve na tri dobijena seta. Zato i poceo da preskace turnire.

Sećam se da se to desilo Nalbandijanu na zalasku karijere, kad je tukao Federera, Nadala i Mareja pa podlegao Noletu u finalu. Ne držite me mza reč da je baš bio taj redosled ali je tukao trojicu od ove četvorice zaredom.

Naravno da je bio dobar kad je bio daleko odmorniji od njih. Bolja taktika je odlucila.

U.T P . Uslovno je suspendovalo Nika Kirjosa na 28 dana i kaznom od 21.450 evra zbog vredjanja Vavrinke tokom meca na turniru u Montrealu.
Kazna je trebala da pokaze da nije primjereno takvo ponasanje i to u sred meca ...
Vavrinki nista ne znaci bilo kakva kazna a ni nama koji smo to gledali .
Valjda ce i teniser koji je napravio incident da se dozove lijepom ponasanju .

Sećam se da se to desilo Nalbandijanu na zalasku karijere, kad je tukao Federera, Nadala i Mareja pa podlegao Noletu u finalu. Ne držite me mza reč da je baš bio taj redosled ali je tukao trojicu od ove četvorice zaredom.

Nalbandijan je tukao u Madridu 2007. Nadala, Djokovica i Federera(bas tim redom). Na sledecem turniru u Parizu, u trecem kolu dobio Federera a u finalu rasturio Nadala.

- - - - - - - - - -

Naravno da je bio dobar kad je bio daleko odmorniji od njih. Bolja taktika je odlucila.

Pa mora covek da preskace turnire, u poznim je godinama za tenis. Uostalom, Fed prosle godine igrao finale Toronta i osvojio Sinsi, i to imao sve ozbiljne protivnike.

Čoveče koliko je danas slaba konkurencija... Nedostaju mi Nalbandijan, Safin, Rodik, Davidenko, Ferero... :sad2:

А Љубичић?

Тачхо тако. Овај Федерер, Мареј, Нишикори, Надал, Вавринка.... су другоразредни конкуренти Господару планете, господину Новаку Ђоковићу.
Бежи им од 6 до 9 хиљада бодова. :sad2:

Čoveče koliko je danas slaba konkurencija... Nedostaju mi Nalbandijan, Safin, Rodik, Davidenko, Ferero... :sad2:

Covece pa sve vreme, ruka mi otpade, i pricam kako je danas konkurencija nikakva. Prakticno je i nema. Hajde neka sam ja nestrucan da o tome uopste i diskutujem, ali kada to kaze jedan od velikana belog sporta Beker (sada se bavi i trenerskim poslom) i to sve objasni nepobitnim cinjenicama onda je svaka diskusija izlisna. Valjda se on vise razume u tenis od nas.

Covece pa sve vreme, ruka mi otpade, i pricam kako je danas konkurencija nikakva. Prakticno je i nema. Hajde neka sam ja nestrucan da o tome uopste i diskutujem, ali kada to kaze jedan od velikana belog sporta Beker (sada se bavi i trenerskim poslom) i to sve objasni nepobitnim cinjenicama onda je svaka diskusija izlisna. Valjda se on vise razume u tenis od nas.

Daj četvoricu prvih tog vremena a ja ću tebi četvoricu odavde.

Beker nikad nije rekao da je konkurencija u vreme Federera bila jaca. A posebno ta konkurencija pre stasavanja Novaka, Rafe i Mareja.

Da ne pricamo o tome koliko je bio u pravu za ovu konkurenciju u kojoj Novak nije uzeo RG i Sinsinati ove godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back