Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako ali sigurno ostaće vam samo uspomene sa videa :D
Realnost:

7Q0sWN3.png

Novak je dobio najnepoželjnijeg mogućeg protivnika u 1.kolu. Što je super... taman da ga malo izmori za kasnije :hahaha:
U 2.kolu se nadam da će ići na Hjuita čisto jer bi bilo zanimljivije, mada potpuno je svejedno. U 3.kolu 90% Tomić što je takođe extra... 10% šanse dajem onom prehvaljenom Čungu.
Posle mu dolazi Kokoškakiš ili Anderson, mada ne bih ja otpisivao ni Janoviča. U četvrtfinalu Nišikori... Čilić i Izner su igrači koji su izgubili od Viktora, Čilić čak 2x u 7 dana... Tako da ono... :hahaha:

Vavrinka najbolje prošao. Čovek ima smejuriju do četvrtfinala. Ali nije se on u prošlosti proslavio na WB. Ispadao je nekoliko godina za redom u 1.kolu :lol:
Tako da moguće da u polufinalu zaigra i onaj klovn Kirijos ili ponovo sponzoruša.
Ne znam u kakvoj je formi Robredo, ali pored njega možda još propalitet Verdasko ako odigra kao pre 2g i eventualno Bagdatis... u stvari ovo je sjajna prilika za Bagdatisa :lol:

Nadal će gotovo izvesno igrati četvrtfinale. Sve neki panjevi u prva 3.kola, a onda smaranje sa Fererom koji je još očajniji od njega.

Smarač Marej ima zanimljivih imena u svom žrebu, ali oni trenutno nemaju šta da traže protiv njega. Šteta što će Conga morati da se kolje sa Karlovićem, Dolgopolovim i Milerom.

KRALJ,TATA i BOGOTAC Federer je dobio fin raspored u prva 3.kola.
Džumhura će olešiti kao najrođenijeg jarana. Kveri više nije neko jaje, Sok i Grot prosto nedorasli. U 4.kolu ko god da dođe, neće mnogo zadržati KRALJA na terenu.
U četvrtfinalu svi već vide Berdiha, ali taj deo žreba je možda i najteže prognozirati... Ko god da dođe, cenim da će biti dovoljno izmoren :mrgreen:

Trofej mogu osvojiti samo 3 igrača: Rodžer, Novak ili Marej... Kad se podvuče crta, Novak je najbolje prošao jer se ovi kolju pre mogućeg finala sa njim.
Rodžer najgore jer pre finala igra sa prvim favoritom, koji je napaljen kao trkački konj :sad2:

Btw baš mi je drago zbog povratka Hasa i Janka. Šteta samo što će ih neki indijanci nalupati još u 1.kolu... ili bar Janka :lol:

http://sport.blic.rs/Tenis/274825/V...m-jedini-u-stanju-da-ga-maltretiram-na-terenu

"Kad sam trenirao sa Novakom i pogodio prvu bekhend paralelu, rekao mi je, uh, viđao sam to tako često. Trudim se da treniram naročito sa igračima iz "top četiri", bio je to čest slučaj proteklih godina. Ostali to ne praktikuju. Pitali su me zašto to činim? Jednostavno, ja sebe ne vidim kao rivala njima. Toliko ih respektujem, a treniram sa njima kako bih što više naučio od njih", priznao je Vavrinka.

Lepo sam rekao da je Novak ispao naivan zato sto je trenirao sa spijunom i snimacem.
A Vava je poceo malo previse da se siri za nekog ko ima 2:12, 3:16 i 4:17 sa Nadalom, Federerom i Novakom.

http://sport.blic.rs/Tenis/274825/V...m-jedini-u-stanju-da-ga-maltretiram-na-terenu

"Kad sam trenirao sa Novakom i pogodio prvu bekhend paralelu, rekao mi je, uh, viđao sam to tako često. Trudim se da treniram naročito sa igračima iz "top četiri", bio je to čest slučaj proteklih godina. Ostali to ne praktikuju. Pitali su me zašto to činim? Jednostavno, ja sebe ne vidim kao rivala njima. Toliko ih respektujem, a treniram sa njima kako bih što više naučio od njih", priznao je Vavrinka.

Lepo sam rekao da je Novak ispao naivan zato sto je trenirao sa spijunom i snimacem.
A Vava je poceo malo previse da se siri za nekog ko ima 2:12, 3:16 i 4:17 sa Nadalom, Federerom i Novakom.
Da,al znao je dobro da ih isprasi na slemovima u poslednje vreme :mrgreen:

Britanski mediji: Novak đoković je prevarant!
Pravda, pre 7 sati
LONDON - Britanski dnevni list Dejli miror preuveličao je izjavu Borisa Bekera i optužio prvog reketa planete da koristi pomoć trenera tokom mečeva.
Britanski mediji su ponovo pokazali da nemaju previše ljubavi prema Novaku Đokoviću.

A sto bi pa imali? Na kraju krajeva ko gubi ima pravo da se ljuti.

Zapušio usta britancima: Novak Đoković priznao da razgovara sa trenerima tokom mečeva, ali pogledima
Kurir, pre 6 sati
Prvi reket sveta ne dozvoljava da ga Britanci izbace iz takta pred Vimbldon, što im je očigledno cilj.
Britanci ne biraju sredstva ne bi li ponovo videli svog predstavnika na vimbldonskom tronu. Endi Marej je pre dve godine podigao najvredniji pehar u teniskom sportu što je bilo prvi put posle 77 godina da na londonskom gren slemu trijumfuje domaći takmičar.

U 14.00 pocinje odbrana titule. AJ' DA OBAVIMO I TU FORMALNOST.

P.S. Pocelo obavljanje te formalnosti. Ovako lako sa vrlo nezgodnim Kolsrajberom, bez ijednog odigranog meca na travi, to samo znaci da sam bio u pravu. Bice to samo jedno obicno odradjivanje posla. Uostalom renking to jasno i pokazuje. Stvarno je neverovatna ta njegova sadasnja superiornost.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back