Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Polako ali sigurno ostaće vam samo uspomene sa videa 
Realnost:
Realnost:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno. Hvala. Nije mi jasno zasto oni nisu mogli ovo da daju. Da ne pricam o onim lepim, jos jasnijim, "cetvrtkama" i "polutkama".

Da,al znao je dobro da ih isprasi na slemovima u poslednje vremehttp://sport.blic.rs/Tenis/274825/V...m-jedini-u-stanju-da-ga-maltretiram-na-terenu
"Kad sam trenirao sa Novakom i pogodio prvu bekhend paralelu, rekao mi je, uh, viđao sam to tako često. Trudim se da treniram naročito sa igračima iz "top četiri", bio je to čest slučaj proteklih godina. Ostali to ne praktikuju. Pitali su me zašto to činim? Jednostavno, ja sebe ne vidim kao rivala njima. Toliko ih respektujem, a treniram sa njima kako bih što više naučio od njih", priznao je Vavrinka.
Lepo sam rekao da je Novak ispao naivan zato sto je trenirao sa spijunom i snimacem.
A Vava je poceo malo previse da se siri za nekog ko ima 2:12, 3:16 i 4:17 sa Nadalom, Federerom i Novakom.

Da,al znao je dobro da ih isprasi na slemovima u poslednje vreme![]()

Polako ali sigurno ostaće vam samo uspomene sa videa
Realnost:
![]()

Nije više Turčin...![]()
Pobeda i odbojkasa. Svaka cast.

A Fedji se jadan izmucio sa strasnim Kolsrajber...a Nole ocas posla posla ga na tribine![]()
Tek sad sam došao kući. Nisam gledao meč. Ali 3:0 je odličan rezultata na startu.![]()