Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja jedino na tenisu i na Zvezdi pogadjam.
Po nekad me Leum zajebe. Izgubi od Kirgiosa i slkičnih pacera. :evil:

Evo ti za sad ovaj tiket. :manikir:
Imam na netu sve tikete koje sam se ikad kladio. :hvala:

MZOQgY8.png

Drago mi je zbog tebe. Sad ću moći mirnije da spavam :D

- - - - - - - - - -

Ono gore (brzina servisa) pitao jer mislim da mi ovde "treba da pokrenemo inicijativu" da se broj asova koji idu preko 218-220 km/h "ogranici" na 10 po mecu. 45 asova na jednom mecu - pa protiv toga bi i Nole jedva nesto uspeo da uradi. One do 210 km/h treba dozvoliti. Jasno vam je i zasto. Tolikom brzinom moze da servira i Federer i to je onda u redu. Pa jel` da?

Hehe pa ne može to tako, Dule :D Onda bi moglo i da se zabrani da teniseri trče brže od, recimo 30 km/h jer nije fer prema onim sporijim teniserima :D

Sve u svemu, taj Karlović je demolirao Noleta ove godine upravo sa takvim servisom :D

Nisam gledao ni jedan jedini poen (bili mi gosti). Jel` ga "pokrao" ili ga je "mnogo pokrao"? Oduvek znate moj stav da je 7:6 (cak i 7:5) mnogo srece. Jos kad kao Ivo izgubite set u kome ste osvojili vise poena - sta reci? Izgleda da ga nije sluzio servis kao sa Berdihom. I to je to.

Hoće li da ga bije? A?

fY5ea4i.png

Gledao i nije mi jasno sta se desilo sa Viktorom. Bice velika steta ako se ozbiljnije povredio. Narocito zbog Vimbldona.
Sta se desilo Nisikoriju? Znaci osvoji Sepi turnir. Lagano tukao Federera u Australiji, a i igra fenomenalno.

P.S. Pogledao reprizu. Mec nije bio los. Ivo napravio par stvarno lepih poteza. Video i jedan jako lep potez Federera. Ipak sve u svemu sto kaze nas narod: "Provukao se ko pas kroz rosu". "Moj" je pa to mogu da kazem jer ono "pas" ima drugaciju konotaciju kad ja kazem.

Poslednja izmena:
Da li je Viktor ozbiljno povredjen? Zna li se nesto novo? Zasto je predao Nisikori?

P.S. 20.06.2015. • 19:48h • Srbija Danas
Foto: Beta/AP
ATP KVINS: Kiša prekinula Troickog i Mareja, nastavak u istom danu kad i finale! (FOTO)

Srpski reket broj dva sasvim solidno je počeo meč protiv trećeg reketa sveta, ali je pri rezultatu 3:3 u prvom setu pao i povredio rame, zbog čega je bilo neophodno da mu se ukaže pomoć. Dok je primao medicinski tretman, u Londonu je počela da pada kiša, da bi posle izvesnog vremena prestala, pa su se teniseri brzo vratili zagrevanju, a naš igrač se za to vreme potpuno oporavio. Nadam se da je ovo tacno.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back