Dule25
Iskusan
- Poruka
- 6.414
Svajcarci su mu Zavrsni masters vec zaboravili i oprostili (ako su mu to i uzeli kao gresku). Verovatno ce brzo i Vavrinka. Ostali iz teniskog "sveta", bilo igraci bilo gledaoci malo teze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stigla je još jedna. Hvala, hvala.![]()

hoćeš i tom navijaču da kupiš haljinu?![]()
Ali imam ja moje navijače koji će da slede moj primer i da se obuku u žensko. Mi smo, znate, Evropejci.
Nosimo haljine i puštamo bradu. 
evo i meni je tvoj navijač dao repku i kaže da neće haljinu.. možeš onda da je daš meni...![]()
ovako?Nije se izjasnio za haljinu. On izgleda ne voli žensku garderobu da nosi. Baš mi je žao.Ali imam ja moje navijače koji će da slede moj primer i da se obuku u žensko. Mi smo, znate, Evropejci.
Nosimo haljine i puštamo bradu.
![]()

Znači Vama dve haljine? A imate li nekog kome biste tu drugu haljinu poklonili?

Ja bih Vam je rado lično predao. Ako ste saglasna da vas primim u hotelu Ritz i da Vam haljinu lično obučem. Mirka je zauzeta oko dece i ne bi mogla da pomogne u toj radnji.jok, uzimam obe..![]()

Ja bih Vam je rado lično predao. Ako ste saglasna da vas primim u hotelu Ritz i da Vam haljinu lično obučem. Mirka je zauzeta oko dece i ne bi mogla da pomogne u toj radnji.![]()
mislim, ti si sav tako elegantan i hajde da zanemarimo to da imaš trenutke kada si kao devojčica... i sve je to lepo, ali šta će reći Novak i njegovi navijači ako na taj način primim poklon, da ne kažem mito, od tebe?ne znam sad šta da kažem...mislim, ti si sav tako elegantan i hajde da zanemarimo to da imaš trenutke kada si kao devojčica... i sve je to lepo, ali šta će reći Novak i njegovi navijači ako na taj način primim poklon, da ne kažem mito, od tebe?

Nemojte da se osvrćete na njega. On je cicija velika. Svoje poklone baca u publiku pa ko uhvati. Reket, loptice, znojnice, majice...
Ja sam elegantan džentlmen i to predajem lično u četiri oka. Najviše volim kad mi dodju navijači. Onda se lepo provedemo. Ja još naručim meze i piće da mi se donese u sobu. I ostavljam na vratima upozorenje da me ne ometaju. Kod Vas je slučaj drugačiji. Vi ćete biti počašćena u restoranu da nas paparaci uhvate i slikaju za bulvar. Mene stalno hvataju sa muškarcima i slikaju.![]()

onda u redu... a i onako ne znam šta bih radila sa tobom u sobi... eventualno bismo mogli da igramo karte...![]()

To volim. Ali volim i da varam na jambu.![]()

onda ništa, ja ne volim prevarante... ali može večera i da mi daš haljinu...![]()

.

Linejna
I sta cemo sada da radimo bez teniskih turnira?
Ostaje nam samo da .