gost 363088
Primećen član
- Poruka
- 697
evo mene, kad već njih nema... 
a vidim hvališ se u potpisu kako nisi išao u vojsku... baš tebe muče ta leđa...
a vidim hvališ se u potpisu kako nisi išao u vojsku... baš tebe muče ta leđa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jako kad idem na Novaka. Imače sa drugim teniserima se to ne primećuje.evo mene, kad već njih nema...
a vidim hvališ se u potpisu kako nisi išao u vojsku... baš tebe muče ta leđa...![]()

Ne verujem da Novak nema pored ostalih brendiranih satova i dva-tri Rolex-a...
Pa kad sam i ja imala Rolex dok sam zivela u Americi, zasto ne bi imali i drugi ljudi? Sat k`o sat.
Moj bivsi je cak pravio sam svoje satove. Ala je taj bio multitalentovan za sve i svasta. Cak je hteo i da se ukljuci u ekonomski oporavak njegove mu rodne Srbije.
Mada se meni vise svidjao najobicniji Tajmeks na lepljivu traku. Sta cu kad sam sportski tip. I uz to avanturista do bola, bila i ostala...
Nije fora u tome što ih Kralj nosi i poseduje, nego u tome što ih reklamira i dobija desetine miliona dolara za to![]()

Lažu. A još mi ni ne isplaćuju dogovorenu cenu. Za prošlu godinu sam trebao da dobijem po 20 dolara na dan i još mi nisu isplatili.![]()
mislim, ako nije bitno šta nosiš, nego koliko miliona za to dobijaš...
e da te pitam.. pošto ovaj tvoj navijač sa ponosom ističe kako ti nosiš nešto zbog para... da li bi za iste pare nosio i gov.no oko ruke?mislim, ako nije bitno šta nosiš, nego koliko miliona za to dobijaš...

Verio se Endi Mari, naravno sa Kim Sirs!
Pre dva dana. Cestitam!
Htela sam da umetnem vest sa odredjenog sajta, ali nisam uspela.
Pa ja za pare radim sve.![]()

On je još klinja. Nikad nećde uspeti da me dostigne. A ni Novaka. Otkad nas dvojica radimo fine stvariii.![]()

Verio se Endi Mari, naravno sa Kim Sirs!
Pre dva dana. Cestitam!
Htela sam da umetnem vest sa odredjenog sajta, ali nisam uspela.

Pišete o tamo nekom Skotu i raznim glupostima, a o Jankovom povratku ni jedan jedini post... Bruka i sramota.![]()
Pišete o tamo nekom Skotu i raznim glupostima, a o Jankovom povratku ni jedan jedini post... Bruka i sramota.![]()
Ja sam korektan sportista i čestitam Janku na povratku. Znam da neće još godinu dana uspeti da udje u prvih 100 ali neka samo radi i dalje. Želim mu zdravlja pre svega. A reket može i da baci. Ionako mu ništa ne znači. 

Mora da mu je zafalilo para pa resio da se vratiPišete o tamo nekom Skotu i raznim glupostima, a o Jankovom povratku ni jedan jedini post... Bruka i sramota.![]()

Ne verujem da je Novak odustao od ovog plana,moze on da uzme sva 4 sledece godine
http://www.sportske.net/vest/tenis/novak-rambo-djokovic-zelim-sva-cetiri-grend-slema-155376.html

A ko je kralj?
![]()

Odlicno sto ce Novak igrati u Dohi. Poslusao je sta sam mu rekao.
Nadam se samo da ce, ako osvoji AO, da se seti mog skromnog doprinosa i prosledi neki deo nagrade![]()

Bas sam se obradovala.Poslaće ti čokoladu koju je pre toga zamotao mrmot![]()