Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem da Novak nema pored ostalih brendiranih satova i dva-tri Rolex-a...
Pa kad sam i ja imala Rolex dok sam zivela u Americi, zasto ne bi imali i drugi ljudi? Sat k`o sat.
Moj bivsi je cak pravio sam svoje satove. Ala je taj bio multitalentovan za sve i svasta. Cak je hteo i da se ukljuci u ekonomski oporavak njegove mu rodne Srbije.

Mada se meni vise svidjao najobicniji Tajmeks na lepljivu traku. Sta cu kad sam sportski tip. I uz to avanturista do bola, bila i ostala...

Nije fora u tome što ih Kralj nosi i poseduje, nego u tome što ih reklamira i dobija desetine miliona dolara za to :D

10270407_10154816363770284_4182836556373269073_n.j  pg

Dobro jutro!

- - - - - - - - - -

e da te pitam.. pošto ovaj tvoj navijač sa ponosom ističe kako ti nosiš nešto zbog para... da li bi za iste pare nosio i gov.no oko ruke? :think: mislim, ako nije bitno šta nosiš, nego koliko miliona za to dobijaš...

Pa ja za pare radim sve. :rumenko:

- - - - - - - - - -

Verio se Endi Mari, naravno sa Kim Sirs!
Pre dva dana. Cestitam! :)
Htela sam da umetnem vest sa odredjenog sajta, ali nisam uspela.

On je još klinja. Nikad nećde uspeti da me dostigne. A ni Novaka. Otkad nas dvojica radimo fine stvariii.

Poslednja izmena od moderatora:
Pišete o tamo nekom Skotu i raznim glupostima, a o Jankovom povratku ni jedan jedini post... Bruka i sramota. :hvala:

Što nisi ti prvi preneo tu vest iako si moj navijač? :sad2: Ja sam korektan sportista i čestitam Janku na povratku. Znam da neće još godinu dana uspeti da udje u prvih 100 ali neka samo radi i dalje. Želim mu zdravlja pre svega. A reket može i da baci. Ionako mu ništa ne znači. :sad2:

ps: Ja sve realno i korektno. :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back