Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
167453.jpg

- - - - - - - - - -

_74072125_fedgett.jpg

- - - - - - - - - -

168263.jpg

Ja ovde ništa ne bih dodao :lol:

Svaka čast na igri Švajcarcima, Kralj je povećao svoju nedostižnost ovom titulom!!!

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar:

...i meni je drago...ozb ...neka je i Rodzer osvojio SALATARU...pa da na srecu i to kompletira kao i RG onomade sa Soderlingom :D

- - - - - - - - - -

A kako sam ja ukoko Monfilsa? a? Rabio sam ga ko saksiju. :hvala:

Stan je osvojio samo jedan poen za nas a ja dva. Dve pobede u singlu i jednu u dublu. :hvala:

- - - - - - - - - -

Meni je stvarno žao mojih navijača. Ja i pored svih napora u svojoj karijeri nemam osvojene sve masterse. A nema ni nade da ću to ikada ostvariti. Ja sam znate boilestan. Bole me ledja. :sad2:

:mrgreen: ...

Poslednja izmena od moderatora:
Mozemo li i mi koji ne navijamo za vas da nesto narucimo?! :D

- - - - - - - - - -

Ako moze ja bi majcu sa zlatnim slovima na kojoj pise MILOS!

- - - - - - - - - -

Može. Ja ću u butiku Sauro, gde imam dobrog iskustva, da naručim odgovarajuću majicu i vi ćete je imati To će biti moj poklon vama koji ne navijate za mene. :hvala:

Znači majica Zlatni Miloš? :ok:

(Nadam se da nije Raonić. :sad2: )

Na kraju sam lepo dao ihtervju gde sam naznačio da sam ja ipak najzaslužniji za salataru.
Dao sam sve od sebe i pored toga što su me bolela ledja. Rekao sam da ostali igrači sem Stana
nisu ni trebali da budu u ekipi jer su jednostavno suvišni i ne bi mogli da nose teret ovako značajnog meča gde sam ja briljirao. :hvala:

cxVuc8K.png

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back