- Poruka
- 95
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovde ništa ne bih dodao
Svaka čast na igri Švajcarcima, Kralj je povećao svoju nedostižnost ovom titulom!!!
![]()
A kako sam ja ukoko Monfilsa? a? Rabio sam ga ko saksiju.
Stan je osvojio samo jedan poen za nas a ja dva. Dve pobede u singlu i jednu u dublu.
- - - - - - - - - -
Meni je stvarno žao mojih navijača. Ja i pored svih napora u svojoj karijeri nemam osvojene sve masterse. A nema ni nade da ću to ikada ostvariti. Ja sam znate boilestan. Bole me ledja.![]()
......i meni je drago...ozb ...neka je i Rodzer osvojio SALATARU...pa da na srecu i to kompletira kao i RG onomade sa Soderlingom
- - - - - - - - - -
...

Mozemo li i mi koji ne navijamo za vas da nesto narucimo?!
- - - - - - - - - -
Ako moze ja bi majcu sa zlatnim slovima na kojoj pise MILOS!
- - - - - - - - - -

)![]()
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
Manite se vi pravoslavne Srbije. Šta vam je ona? Ništa. 
...i meni je drago...ozb ...neka je i Rodzer osvojio SALATARU...pa da na srecu i to kompletira kao i RG onomade sa Soderlingom
- - - - - - - - - -
...

Nole No.1 122. nedelje

Kratko receno:Legenda a nas!Nole No.1 122. nedelje

Dodaj još 7 nedelja do NG i još ceo januar i eto ti stvarnog broja. Ja mu želoim da me dostigne. Ali ne i da me prestigne, jel tako? Niko ne voli da ga skidaju sa vrha, pa ni ja![]()
Ma nema sanse ni u januaru da ga skine neko. Ako osvoji AO, a verujem da hoce, nedostizan je do Vimbldona. Dodati jos 30 nedelja bez problema.

Ja bih ga skinuo ali mene bole ledja.![]()

Ja bih ga skinuo ali mene bole ledja.![]()

Hvala mojim navijačima što su mi na ovaj post dali reputaciju.![]()

mislim da Novak nije u tom fazonu... pokušaj sa Rafom, sa njim si već imao blizak susret u bazenu...
- - - - - - - - - -
hvala tebi što me smatraš svojim navijačem...![]()
Da Vama možda nije potrebna neka roba iz exkluzivnog butika Sauro? Ili butika Santander? Voljan sam da vam dam poklon. 
Da Vama možda nije potrebna neka roba iz exkluzivnog butika Sauro? Ili butika Santander? Voljan sam da vam dam poklon.
![]()

može neka lepa haljina, trebaće mi za NG...![]()

Vrlo rado. Ja inače često odlazim u ženske butike. Preobučem se u damu i pazarim. Do sada mi je išlo dobro. Jer, znate, mene bole ledja i ja nisam zato išao u vojsku. Onda mi odgovara da se obučem kao žensko.![]()

ti si u duši ustvari jedna mala, nežna devojčica... kako je to slatko...![]()

A moji protivnici mi se sprdaju.![]()

Hvala mojim navijačima što su mi na ovaj post dali reputaciju.![]()