Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovaj što mu se vide uši to sam ja. Pozvao sam ih na kupanje pa sam im uvalio kadu umesto bazena. :hvala:

a da li bi voleo da ti se pridruži i neki navijač? ja cenim da ovde ima onih koji bi voleli da se brčkaju sa tobom... :aha:

- - - - - - - - - -

Meni se vidi jedno uvo. Ali ruka mi se opasno dobro vidi gde je držim. :sad2:

malo mi je neprijatno sad, ali bih baš volela da znam šta si napipao... mislim, Rafine obožavateljke bi to volele da znaju, a ja samo pitam u njihovo ime... :rumenko:

a da li bi voleo da ti se pridruži i neki navijač? ja cenim da ovde ima onih koji bi voleli da se brčkaju sa tobom... :aha:

- - - - - - - - - -

malo mi je neprijatno sad, ali bih baš volela da znam šta si napipao... mislim, Rafine obožavateljke bi to volele da znaju, a ja samo pitam u njihovo ime... :rumenko:

Mogao bi neki moj verni navijaš da se pridruži. Izvršiću mu masažu besplatno. Ovim putem pozivam sve moje navijače da nam se pridruže u kadi. Da izbacimo uljeza Novaka. :sad2:

O Rafinom extremitetu ne bih javno. :rumenko:

Poslednja izmena:
da li ćeš zbog toga možda razmisliti i o odlasku u penziju? mislim kako ćeš dalje bez svojih najvernijih navijača? :sad2:

Moram danas još da izadjem na megdan Gasketu. Ako me budu bolela ledja onda ću da predam meč a Stan će da obavi taj pos´o za mene. Ja sam bolestan. :sad2:

O penziji još ne razmišljam, dokle god postoji neko koga mogu da pobedim, kao na primer Monfilsa. :sad2:

Imam neki problem sa levom stranom lica.

AYQMEOs.png

USPELI SU! ŠVICA JE NOVI VLADAR PLANETE NA PRESTOLU SA KRALJEM RODŽEROM NAJBOLJIM IGRAČEM U ISTORIJI TENISA I NJEGOVIM KOLEGOM STANISLAVOM! :klap::klap::klap::klap:
9vdppl.gif

29awvo4.gif
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Čestitamo šampionima! :super::super::super: :vatromet::vatromet::vatromet:
:hvala: :hvala: :hvala:

17 GS (sva 4 :lol:)

23 masters 1000

6 zavrsnih mastersa

zlato u dublu i srebro u siglu na OI

Davis Cup :D

GOAT

Takav sam ja. :hvala: :hvala: :hvala:

Svaka cast francuzima na organizaciji,kakva zavrsna ceremonija :worth: Kako i dolikuje jednom KRALJU :hvala:

:hvala: :hvala: :hvala:

Samo sam predao meč Novaku Djokoviću jer sam bio bolestran. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back