gost 363088
Primećen član
- Poruka
- 697
ne znam da li je machony ovo slučajno postavio ili ipak prati šta pišemo mi koji smo mu na ignore... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam da li je machony ovo slučajno postavio ili ipak prati šta pišemo mi koji smo mu na ignore...![]()

A ovaj što mu se vide uši to sam ja. Pozvao sam ih na kupanje pa sam im uvalio kadu umesto bazena.![]()

Rafa se smeška. Ja sam ga malo masirao. Vidi mi se ruka.![]()

još ćeš da budeš poznat po tome da su ti na slikama uši najupadljivije...
- - - - - - - - - -
![]()

A ovaj što mu se vide uši to sam ja. Pozvao sam ih na kupanje pa sam im uvalio kadu umesto bazena.![]()

Meni se vidi jedno uvo. Ali ruka mi se opasno dobro vidi gde je držim.![]()

a da li bi voleo da ti se pridruži i neki navijač? ja cenim da ovde ima onih koji bi voleli da se brčkaju sa tobom...
- - - - - - - - - -
malo mi je neprijatno sad, ali bih baš volela da znam šta si napipao... mislim, Rafine obožavateljke bi to volele da znaju, a ja samo pitam u njihovo ime...![]()

Nema mojih navijača.
Ako ne dodju do 12 sati danas ja ću da se povučem sa ovog Foruma.![]()

Dabome kolega, nema više zajebancije! KRALJ je ranjen, treba to Stanislav(njegov royal guard) sutra da završi
4:2 i 30:0 imaju KRALJ i njegov verni sluga Stanislav protiv nekih amatera iz Francuske![]()
4:2 i 30:0 imaju KRALJ i njegov verni sluga Stanislav protiv nekih amatera iz Francuske
da li ćeš zbog toga možda razmisliti i o odlasku u penziju? mislim kako ćeš dalje bez svojih najvernijih navijača?![]()

Kakav nacin da se zavrsi sezona,KRALJEVSKINarode! Uskoro dobijamo nove šampione sveta u tenisu!![]()
![]()

)17 GS (sva 4)
23 masters 1000
6 zavrsnih mastersa
zlato u dublu i srebro u siglu na OI
Davis Cup
GOAT

Kako i dolikuje jednom KRALJU 

Svaka cast francuzima na organizaciji,kakva zavrsna ceremonijaKako i dolikuje jednom KRALJU
![]()

jeste,a i zbog ovih vernih navijaca Francuske sa forumaJes' vala. Uspeli su da podignu DK na mnogo viši nivo. Eto, voleo bih da oni sledeće godine osvoje DK pošto im je baš stalo do te salatare![]()

USPELI SU! ŠVICA JE NOVI VLADAR PLANETE NA PRESTOLU SA KRALJEM RODŽEROM NAJBOLJIM IGRAČEM U ISTORIJI TENISA I NJEGOVIM KOLEGOM STANISLAVOM!
![]()
![]()
Čestitamo šampionima!![]()
![]()

17 GS (sva 4)
23 masters 1000
6 zavrsnih mastersa
zlato u dublu i srebro u siglu na OI
Davis Cup
GOAT

Svaka cast francuzima na organizaciji,kakva zavrsna ceremonijaKako i dolikuje jednom KRALJU
![]()