Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Cestitke Svajcarcima na osvojenoj Salatari!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav nacin da se zavrsi sezona,KRALJEVSKI
![]()
USPELI SU! ŠVICA JE NOVI VLADAR PLANETE NA PRESTOLU SA KRALJEM RODŽEROM NAJBOLJIM IGRAČEM U ISTORIJI TENISA I NJEGOVIM KOLEGOM STANISLAVOM!
![]()
![]()
Čestitamo šampionima!![]()
![]()
17 GS (sva 4)
23 masters 1000
6 zavrsnih mastersa
zlato u dublu i srebro u siglu na OI
Davis Cup
GOAT

Vavrinka pored osvojenog AO dodao na kraju i Dejvis kup...bravo
Trebalo je izdržati taj pritisak sve što se dešavalo oko svog reprezentativnog kompanjona i njegove supruge i dati svoj maksimum za kraj i doneti Švajcarskoj pehar DK...bravo Vavrinka![]()

A kako sam ja ukoko Monfilsa? a? Rabio sam ga ko saksiju.
Stan je osvojio samo jedan poen za nas a ja dva. Dve pobede u singlu i jednu u dublu.
- - - - - - - - - -
Meni je stvarno žao mojih navijača. Ja i pored svih napora u svojoj karijeri nemam osvojene sve masterse. A nema ni nade da ću to ikada ostvariti. Ja sam znate boilestan. Bole me ledja.![]()

Narode! Uskoro dobijamo nove šampione sveta u tenisu!![]()
![]()

Nasumnjivo Vasa je zasluga velika ...![]()
Vidi se ko mene poštuje ovde i ceni i ko zna znanje. Žao mi je što me često bole ledja. 
A što se tiče svih navijača Francuske, koji su nekim čudom iščezli sa teme, želim da im poručim da se ne sekiraju puno, jer je lopta okrugla,i ima vremena, osvojiće i oni jednog dana DK![]()

A što se tiče svih navijača Francuske, koji su nekim čudom iščezli sa teme, želim da im poručim da se ne sekiraju puno, jer je lopta okrugla,i ima vremena, osvojiće i oni jednog dana DK![]()

Sad idemo po 18. slamJa ovde ništa ne bih dodao
Svaka čast na igri Švajcarcima, Kralj je povećao svoju nedostižnost ovom titulom!!!
![]()
Zasto si takav prema njemu? To me boli.
Nije to zasluzio.
I Francuzi nisu nikako amateri cim su dosli do finala Dejvis kupa.
Ali... niko mene ne slusa.
Svaka cast francuzima na organizaciji,kakva zavrsna ceremonijaKako i dolikuje jednom KRALJU
![]()
Staviti Gaskea protiv KRALJA na sljaci=SAMOUBISTVOFrangi ne uzbudjuj se. To se on samo sali. Jasno je njemu da je Vavrinka najzasluzniji za ovu pobedu. Vec time sto se, radi opsteg interesa, izdigao iznad onog sto se desilo. U svakom slucaju obojici cestitke na zasluzeno osvojenoj Salatari. Federer danas bio relativno dobar protiv nejakog Gaskea.
- - - - - - - - - -
Organizacija za svaku pohvalu.

Sad idemo po 18. slam![]()
![]()

nisam euforična, naravno.... francuze i ovako ne volim, osim u šansonama i filmovima 
-Idemo li u butik posle meča?
-Može. Fali mi donji veš.
![]()
Moji verni navijači neka mi pošalju spisak šta im treba.![]()