Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam četvrti set. Nole je djelovao svježije, Endi je jedva vukao nogu za nogom. Bio je odličan tenis, bilo je poena kada su praštali projektili sa obje strane. Činilo mi se da će biti taj brejk, a onda je u desetom gemu Endi popustio i dozvolio da bude 15:40. No1e je iskoristio prvu meč loptu i dobio meč. Večeras: allez Gael!!! :mrgreen: Za No1etovu pobjedu: :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Deo vesti sa Krstarice: "U prvom gemu četvrtog seta, Novak je spasio brejk loptu. Igralo se bez brejka. U tim trenucima, kao da je fizička sprema došla do izražaja. Marej se teško kretao, imao je problema sa leđima (citaj operisanom kicmom), ali ...... .". Rekosmo neki da popravljeno nikad nece biti kao novo.

OK onda. Kad ti tako kazes, neka bude.
Da li cete gledati Novaka i Endija? Izgleda da nece poceti pre tri.
Ne znam kako cete vi, ali meni ce biti tesko da ne spavam ove noci, pogotovo sto sutra moram kod lekara.

Iskreno se nadam i zelim da si kod lekara prosla kao Nole sa Marijem. Da je bilo kako si zelela jer smo i svi mi ovde to zeleli. Za Nisikorija nista se ti ne brini. Bice to mnogo lakse nego sa Marijem. Sve je pod kontrolom.

Poslednja izmena od moderatora:
Eeee Machony, dzabe si celu noc cekao da se proveselis, dzabe si popio litru kafe i tablete protiv spavanja, dzabe si spremao vatromet i sve.

A priznaj da si se ponadao posle drugog seta :D
Sva trojica ali je samo Gold do kraja prvog seta uspeo da ostane. Kad je počela seča u tajbrejku prvog seta više ga n ije bilo a osstali se nisu ni javljali. Otišli "na spavanje" :maniíkir:

Znaci Nishikori izbacuje Novaka :klap:

Valjda Mareja. Takva ti je prognoza. :rotf:

HiGbbEs.png

Gledam Berdiha kako daje izjavu Barbari Set, vidi se da devojka dosta utice na njega.
Voli modu. Volim kada muskarci vode racuna o sebi.
A i zasto ne bi vodili?

Ko li ce ici dalje? Marin ili Tomas?
Mozda za zericu je blizi Tomas.
Tu su negde... odlucivace nijanse.

Sva trojica ali je samo Gold do kraja prvog seta uspeo da ostane. Kad je počela seča u tajbrejku prvog seta više ga n ije bilo a osstali se nisu ni javljali. Otišli "na spavanje" :maniíkir:

Bio sam do drugog seta, al' jbg, smorio me meč, a i nikog nije bilo u kafani... + Niko se od Novakovih navijača nije usudio da pojavi u kafani... :sad2:
Naravno iz nekog razloga post mi je izbrisan... :roll:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back