Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Nedostaje bar(em) jedan Spanac...
Pa evo malo spanske muzike...
Ko ce biti prvi, drugi, treci...
Pa evo malo spanske muzike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jadan GaelJedino je bitno kome ce na kraju biti "tesko" kad pognute glave bude napustao teren. Sada je Gael bolji od Federera. Vidi sta uradi Dimitrovu. Sta li ce tek Federeru. Bolje bi bilo da je pobedio Dimitrov.
Krstarenje Antarktikom kazes. Svaka cast. Pravi podvig i avantura. Nasa letovanja ne mogu se tome ni primaci. Kao kupanje u lavoru ili suncanje na terasi.
Ovde sve po starom. Jedino nisam video razlog skidanju nekih benignih postova. ali boze moj. Ukusi su razliciti.

Namerio se junak na junaka:
Dva sjajna tenisera, Novak i Endi.
Duel za finale, a ne za ovu rundu.
Vavrinki ce biti tesko sa Keiem.
A mozda i nece. Ipak se ovaj istrosio sa Raonicem.
Videcemo koliko ce se odmoriti za duel sa Stenom.
Ovde je sve moguce, mada bih ja volela da Sten pobedi.
Za Federera je ovaj USO bio kao setnja po Njujorku.
Jadan Gael
Potpuno si u pravu. Finale pre finala. U odnosu na njih svi ostali su "druga liga", mada kad uzmemo u obzir da se Mari hvatao i za stomak, a ledja su mu takva kakva su (vec sam to sto puta pricao) ishod je jasan. Dalje ide Nole. Mislim na Nisikorija jer Vavrinka nesto nije u formi. Ali to nije ni bitno. Nole ide u finale i uzima pehar.
Za Federera se setnja zavrsava. Gael je cudo. Videla si kako se izmigoljio Dimitrovu bez izgubljenog seta. Federer je umetnik da dozvoli da mu se neko izmigolji, a on to nikako ne ume. Jedan los servis gem i ode ceo set. Gael sigurno pobedjuje.
Dule, Endi se uvek ``hvata za nesto``. Pa video si kako jedva hoda dok ide na liniju da se namesti da primi ili odservira servis.
A kada krene da trci, stomak, ledja ga ne doticu.
Kakve je bravure imao u prethodnom mecu sa Congom, pa to je neverovatno.
Da me neko pogresno ne shvati, ali to je Endijev govor tela.
Taktika da se poremeti protivnik. Mozda.
Suvise Endija postujem da mislim da bi se time sluzio.
Ako ga nesto i boli, on to pokazuje dok ne igra, ali dok tece poen, on je tigar.
Da i mene neko pogresno ne shvati, nisam ja bas tako nevaspitan, meni on izgleda nekako nezaglavljen i trapav. Neki dokaz su i samo dva osvojena G.S. Mislio sam da nikad nece osvojiti ni jedan. Nije los, daleko od toga, ali tek sada kada nema Nadala, Delpa, kad Federer stari. Pa i sada je tek deveti, a morao bi biti bar treci. Izvini, ali nije bas i neki tigar.
Dule, budimo realni.
Federer moze da izgubi od Gaela samo ako Gael bude igrao svoj najbolji tenis u zivotu, da mu bude dan, da mu sreca bude naklonjena, da mu svaka loptica udje, ali sanse nema da to tako bude.
Rodzer ne moze tako lose da igra da bi ga Gael pobedio. Nema Gael tu snagu, pre svega u glavi. Po meni, on je jedno veliko dete koje nije svesno sta sve moze da uradi.
Gael je zivi talenat, kada bi samo ozbiljnije shvatio tenis bio bi bar najbolji francuski teniser svih vremena. Ali, za njega tenis nije sve u zivotu kao sto je to nekim drugim teniserima. Razlika je i u tome.
Ne deluje jako spretno, to stoji, ali on meni fizički deluje jači i od Novaka, Federera, Monfilsa...jedino su mu Nadal i Tsonga ravni po snazi.
![]()
Sfera interesovanja. Moglo se pretpostaviti.ZverNe deluje jako spretno, to stoji, ali on meni fizički deluje jači i od Novaka, Federera, Monfilsa...jedino su mu Nadal i Tsonga ravni po snazi.
![]()

Ne deluje jako spretno, to stoji, ali on meni fizički deluje jači i od Novaka, Federera, Monfilsa...jedino su mu Nadal i Tsonga ravni po snazi.
![]()
Dule, ti neces da baksuziras pa zato tako pises o Rodzeru.
Razumem to, ali to nije potrebno.
Rodzer ce uci u finale, hteo to neko ili ne hteo.
E sad ko ce mu biti protivnik, to vec ne bih znala. Ovamo kod Novaka je poprilicna guzva sjajnih tenisera...
Da je po mome, to bi bio Novak, a ako on to ne uradi, ako ga Endi zaustavi (sto moze vrlo lako da se desi), onda nek bude sta ce biti.
Videcemo.
Nek pobedi najbolji, najsrecniji, najspretniji, najpametniji i sve sto ide uz naj...
Isto vazi i za devojke.
OK onda. Kad ti tako kazes, neka bude.
Da li cete gledati Novaka i Endija? Izgleda da nece poceti pre tri.
Ne znam kako cete vi, ali meni ce biti tesko da ne spavam ove noci, pogotovo sto sutra moram kod lekara.
Za one koji prate Viktora...
![]()
Za one koji prate Viktora...
![]()

![]()
Bravo za Viktora.![]()
Dobro vece, teniseri..